Koja ce bit brza?
| 59 | GTX 590 |
|---|---|
| 78 | HD 6990 |
Koja ce bit brza?
| 59 | GTX 590 |
|---|---|
| 78 | HD 6990 |
uskoro ce trebati dodatno kučište za graphicku karticu jer nece stati u normalno
uskoro ce trebati dodatno kučište za graphicku karticu jer nece stati u normalno
OMG, vizionar i genije.
Treba nam vise takvih.
mir kmete,vidim da si uzbuđen
Ajmo Nvidia vjerujemo u tebe :D
Premali su to taktovi da nadmaši 6990..
Ali potajno se nadam..=)
Kad izađe kartica i novi driveri onda ih usporediti i vidjeti koja je brža, uostalom koliko sam vidio bolje uzeti dvije npr. 6950/70...
Kada je netko kupi morati ce iskljuciti bojler i veš-mašinu da mu ne izleti je*eni osigurać...
Ali svaka cast Nvidiji, vec je serija 500 odlicna,a biti ce zanimljivo gledati 6990 vs 590.ja mislim da je 590 brza, aki kad se 6990 unlocka onda nije...
Kada je netko kupi morati ce iskljuciti bojler i veš-mašinu da mu ne izleti je*eni osigurać...
Znači kada usisavamo i peglamo također to trebamo napraviti? Čudim se da nisi odmah rekao da treba Krško doći uz nju da bi ju napajalo ili da može odmah stići u posebnom kućištu...
Joj kako su meni već dosadne te vaše šale na račun potrošnje i grijanja
Bez uvrede...
Ovo je high end kartica, koja zahtijeva high end napajanje, hlađenje itd... i ono najvažnije - high end džep...
Pa ko kaze ista protiv nje?
Ja da imam para bi je kupio.100%.
Lol da su digli taktove na 800 mhz od GPU-a onda bismo se napajali na krško a ne na HEP.
a di su sad svi oni koji su popljuvali amd radi sam jednog venta? 
Što se mene tiče 600MHz nije premalo da skine HD6990, ipak je to punokrvni čip.
Ja moram GTX570 clockat za 150-200MHz da bi sustigao GTX580 tak da vjerujem da će ju skinut, da nepričam šta bi radila sa taktovima od 700-750MHz.
Što se mene tiče 600MHz nije premalo da skine HD6990, ipak je to punokrvni čip.
Ja moram GTX570 clockat za 150-200MHz da bi sustigao GTX580 tak da vjerujem da će ju skinut, da nepričam šta bi radila sa taktovima od 700-750MHz.
mislim da je neće skinut nikako,jer hd 6990 default može radit 24/7 na taktovima hd 6970...i to je dovoljno da je pobijedi
e sad kad se krene oc-at,možda je gtx 590 sredi ako neće imat blokadu