Oboren svjetski rekord na ASUS OVERLOCKER 2010 nat

poruka: 72
|
čitano: 3.931
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Oboren svjetski rekord na ASUS OVERLOCKER 2010 nat".
4 godine

Nije loše, nije loše, svaka čast dečkima na uloženom trudu.

2 godine

Što se tiče svjetskog rekorda, nažalost moramo reći da nije trajao dugo. Naime, dan nakon natjecanja slovenski su overclockeri na istim Asusovim komponentama uspjeli nadmašiti rezultat i to za čak 2.000 bodova.

koje p*zde Belji se

4 godine
RE: Oboren svjetski rekord na ASUS OVERLOCKER 2010

Zašto me nije bilooo. Trebao je neko žicat broj ovih hostesa! Smijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
protjeran
Oboren svjetski rekord na ASUS OVERCLOCKER 2010 na

Čestitke našim dečkima!

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
4 godine
protjeran
Svaka cast deckima! Nego kakve su ovo srot graficke kad tako rikavaju?
>>>>>>>HVALA<<<<<<
2 godine
lzgr kaže...

Nije šrot, ali radni takt gpu-a dižu u nebesa. Nemre to durat zauvijek.

I'm soo SERIAL
3 godine
lzgr kaže...

Pa tu bi i moja graficka i maticna pobijedile kada su ovima izgorile.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 23:18 (bnaci).
2 godine
protjeran

cestitke nasima

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
4 godine

I prosle godine su nasi decki pobjedili?

I'm going woo woo
2 godine
svaka čast bravo dečki!!! nadam se da ćete nas uspjeti rezveseliti i sljedećih godina... ;)
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
23 mjeseca
protjeran

Bosanci su ispali najpametniji. Slozili konfiguraciju na stocku i otisli pit kaficu dok ovi ne sjebu hardware. Da je natjecanje trajalo jos par minuta pobijedili bi.

3 godine
@commodore- lolčina!
Svaka čast našima!
Prodajem Logitech S520! PP
3 godine
neaktivan

Nisam čuo za gluplje natjecanje

2 godine
crazy_luđak kaže...

Što se tiče svjetskog rekorda, nažalost moramo reći da nije trajao dugo. Naime, dan nakon natjecanja slovenski su overclockeri na istim Asusovim komponentama uspjeli nadmašiti rezultat i to za čak 2.000 bodova.

koje p*zde Belji se

to sam i ja pomislil

kod mene normalno radi.....
4 godine
2020 kaže...

A koje natjecanje ima neku "pametnu" komponentu? To što Blanka preskoči 205 cm ima neku posebnu težinu? Šta misliš, jel IQ bitniji za ovo natjecanje ili za natjecanje u skok/vis odnosno 100m s preponama (pitam jer kažeš da je natjecanje glupo)? Zanimljivo, u svakoj temi o OC se pojavi barem jedan ovakav koji u tome ne vidi ništa pametno...

Freak Show Inc.
2 godine

Čestitke našima! ...

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
2 godine

moram priznati da sam cuo i za gluplja... ali ne bas puno njih.  :)

Nekako mi je bezveze da ti na rezultat utjece sreca koliko je neki cip dobro ispao u proizvodnom procesu.

2 godine
2020 kaže...

neki slazu domino kockice, neki igraju sah, neki balun, a neki clockaju radi gusta i natjecanja, ako se to tebi nesvidja i nevidis se u tome jednostavno preskocis ovu temu u kojoj nemas sto pametno za reci......

svaka cast nasima mada vidim da su igrali na sigurno sa clockovima 470, vjerojatno su vidjeli kako rikavaju kod ostalih.....

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 11:16 (Jurky).
3 godine

ispalo je tako kako je...nitko nemože reč da je natjecanje bilo glupo, nego sasvim suprotno, bilo je odlično, bilo je puno druženja, upoznavanje novih ljudi, pomaganje drugim učesnicima, kao što su i slovenci svima ostalima voltamodali grafe i itd, a nisu trebali ali jesu...istina trebalo je i sreće, nekima je grafička riknula nekima nije i tako, sve je to život i tu se ništa ne može ;)

Također sve pohvale asusu na sponzorstvo, kao i drugima, kigston, antec, coolermasteru...kako je ovo bilo prvi put u hrvatskoj, bilo je ako što sam već naveo odlično i nadamo se da će biti još ovakvih događaja :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 14:17 (DomagojX).
2 godine
neaktivan

Jos samo da je kvalificiranje za sudjelovanje u natjecanju pravednije bilo bi super.

3 godine

kako misliš pravednije???

svi rezltati su bili u skladu s pravilima tak da nemam pojma o čemu ti pričaš, ako misliš u vezi hardwera, to što je netko imao bolji hardwer, neko slabiji ,to je tako...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 15:52 (DomagojX).
4 godine
protjeran
DomagojX kaže...

oo Evo nam ga natjecatelj! Kako je bilo pričaj još malo baš me zanima! Kad si postigao 5.3GHZ na zraku onda ti svaka čast! Nego do kolko ste nagurali GHz?

>>>>>>>HVALA<<<<<<
3 godine
protjeran

Mene zanima jedna stvar- zašto nisu na natjecanju bili Crnogorci? I oni spadaju u "našu" regiju.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
4 godine
protjeran
vexx5555 kaže...

Mene zanima jedna stvar- zašto nisu na natjecanju bili Crnogorci? I oni spadaju u "našu" regiju.

Jer su lijeni klokati.Smijeh

>>>>>>>HVALA<<<<<<
3 godine

@ Izgr: procesor u vantageu smo mogli vrtit i na 5.4GHz, (mislim da bi išao i više jer smo imali fkt super primjerke)....što bi za cpu score donijelo još 2000 bodova, ali kad smo pustili sve kloknuli smo i grafu malo previše i od onda smo imali samo blesiranja i tak...izgubili smo dosta vremena dok opet pokrenemo sistem i to i nažalost nismo stigli ponovo izvrtit vantage, tak da smo prešli na 3dmark06 onda ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 2:41 (DomagojX).
4 godine
lzgr kaže...
vexx5555 kaže...

Jer su lijeni klokati.Smijeh

Natjecanje je bilo ujutro, a oni spavaju do popodne.

Dobro jutro radni narode crne gore tek je 12h.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
2 godine
neaktivan
DomagojX kaže...

svi rezltati su bili u skladu s pravilima tak da nemam pojma o čemu ti pričaš, ako misliš u vezi hardwera, to što je netko imao bolji hardwer, neko slabiji ,to je tako...

Neznas o cemu pricam? Sto onda komentiras? Dali sam mozda rekao da nesto nije bilo u skladu s pravilima? Ne.

Dakle to sto ti kaze "to je tako" samo sam rekao da bi volio kada bi bilo ili moglo biti pravednije, tj. pristupacnije ljudima koji nemaju novca ili pristup najskupljem hardweru za svake kvalifikacije. Dakle imas nesto protiv toga?

4 godine
konjRR kaže...
DomagojX kaže...

Neznas o cemu pricam? Sto onda komentiras? Dali sam mozda rekao da nesto nije bilo u skladu s pravilima? Ne.

Dakle to sto ti kaze "to je tako" samo sam rekao da bi volio kada bi bilo ili moglo biti pravednije, tj. pristupacnije ljudima koji nemaju novca ili pristup najskupljem hardweru za svake kvalifikacije. Dakle imas nesto protiv toga?

A ako jednom poželiš voziti formulu 1 bilo bi pravedno da ti ju netko kupi?

Freak Show Inc.
2 godine
Friday kaže...
konjRR kaže...
DomagojX kaže...

A ako jednom poželiš voziti formulu 1 bilo bi pravedno da ti ju netko kupi?

ajmo ne uspoređivat igranje za desetak tisuća kuna i desetke miljuna eura

po meni bi idealan tip natjecanja bio dečki tu su vam iste ploče, isti ramo, ista grafika i  udri.....

kod mene normalno radi.....
4 godine
cekpi kaže...

po meni bi idealan tip natjecanja bio dečki tu su vam iste ploče, isti ramo, ista grafika i  udri.....

Istina...

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice