OCZ SSD-ovi u 1,8 inča

poruka: 4
|
čitano: 723
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "OCZ SSD-ovi u 1,8 inča".
3 godine
OCZ SSD-ovi u 1,8 inča

Ma sve je to super, ali ja bih rađe jedan SSD solidnih performansi i prihvatljive cijene.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
2 godine
RE: OCZ SSD-ovi u 1,8 inča

dok god je ova tehnologija još nova ne vjerujem da će padati cijene,moraju proizvođači prvo isplatiti razvoj i još dobro zaraditi tek tad će padati cijene

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine
RE: OCZ SSD-ovi u 1,8 inča
blackalbum kaže...

dok god je ova tehnologija još nova ne vjerujem da će padati cijene,moraju proizvođači prvo isplatiti razvoj i još dobro zaraditi tek tad će padati cijene

Zna li itko koliko košta sama proizvodnja jednog SSD-a a koliko plaćamo "ekskluzivnost" tog proizvoda? Baš me zanima ta informacija. Ili je stvarno toliko skup razvoj da su takve cijene? Nekako mi je sumnjivo sve to.

4 godine
OCZ SSD-ovi u 1,8 inča

Tehnologija nije nova, no ovo je cijeđenje kupaca. Ako ti trebaju performanse, plati. Ako ne, HDDovi su još uvijek jeftini.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice