ovo je jedvostavno savrseno... kupujum to cim dode koliko god kosta da kosta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je jedvostavno savrseno... kupujum to cim dode koliko god kosta da kosta
Nije mi jasno sto je u ovome tolko savrseno ? pa mac os smo vec vidijeli i slazem se da je to ok os, tableti postoje vise od 10 godina... istina, dobar ce to uredjaj biti, upravo namjenjen onome cemu je i mac namjenjen zabavi i razonodi, ali ne vidim potrebe za prevelikim hvalisanjem neceg sto smo vec bezbroj puta vidijeli samo u novom formatu...
Slažem se, baš i ne vidim razliku između ovoga i Modbooka koji postoje već jako dugo. Ali kad Apple lupi s marketingom to će biti druga priča...
Zaista me zanima što će se izroditi od toga i ima li istine i koliko u tome da je u prvom redu zamišljen kao nova platforma za izdavaštvo ... u svakom slučaju OLED od 10 inča, nova generacija multitouch UI ja ... moglo bi biti jako zanimljivo.
pa meni ne mac os super i da ovo je jedna od onih stvari koje putovanje te poduze odlaske na wc zaista olaksava :P ma nije ovo je tablet na kojem nemozes raditi nista ozbiljno ali za net i multimediju dato kao bogom i zato bih ga uzeo jer sam uvijek u pokretu a naviko sam gledati serije i filmove na iphonu tako da ce ovo dosta olaksati neke stvari
Zaista me zanima što će se izroditi od toga i ima li istine i koliko u tome da je u prvom redu zamišljen kao nova platforma za izdavaštvo ... u svakom slučaju OLED od 10 inča, nova generacija multitouch UI ja ... moglo bi biti jako zanimljivo.
platforma za izdavastvo??? na 10 inca??? pa tko je tu lud? aaaaaaaaaaaaaaaaaa 
platforma za izdavastvo??? na 10 inca??? pa tko je tu lud? aaaaaaaaaaaaaaaaaa 
http://www.youtube.com/watch?v=ntyXvLnxyXk&feature=player_embedded
u tom stilu ... vrlo vjerojatno će appleov biti prvi sa ugovorima i izvedbom ... iako vidim da se ovaj put i microsoft bacio na posao ...
http://www.youtube.com/watch?v=ntyXvLnxyXk&feature=player_embedded
u tom stilu ... vrlo vjerojatno će appleov biti prvi sa ugovorima i izvedbom ... iako vidim da se ovaj put i microsoft bacio na posao ...
ispricavam se, krivo sam te shvatio, mislio sam da mislis da ce izdavastvo obavljati svoj posao na takvim tabletima(prijelom, urednistvo itd.) pa me sokiralo malo, ovak da tu se s tobom slazem da ce tableti biti vrlo dobra platforma za magazine, novine i sl.