Baš mi je drago.
Samo da smanje cijene igara i sve je super.
Baš mi je drago.
Samo da smanje cijene igara i sve je super.
a evo izgleda ljudi cekali slim verziju jednog dana bit ce moja a za igre lako preko...oglasnik,ebay,game.co.uk
A igre nisu problem, ako imate kreditnu možete kupovati preko shop2.neta. Britanci trenutno na konzolaške igre i pribor za PS ne zaračunavaju carinu neovisno o iznosu, a same cijene igara su poprilično manje. Ja sam kupio par stvari preko dotične stranice i više sam nego zadovoljan.
p.s. ako kupujete za računalo naplatit će vam carinu čak i ako je iznos manji od 100 kn :P
Pa britanci ti nece u nijednom slucaju naplatiti carinu. Njih se to ne tice jer se to izvozi od njih. Ocarinit ce te nasi carinici. A i nije da se ne placa, kolega je sa game.co.uk narucio 4 igre bas za ps3 i imao je oko 100kn carine. Stos je u iznosu, ne u robi. Nakon odredjenog iznosa roba podlijeze carini.
Pa britanci ti nece u nijednom slucaju naplatiti carinu. Njih se to ne tice jer se to izvozi od njih. Ocarinit ce te nasi carinici. A i nije da se ne placa, kolega je sa game.co.uk narucio 4 igre bas za ps3 i imao je oko 100kn carine. Stos je u iznosu, ne u robi. Nakon odredjenog iznosa roba podlijeze carini.
Točnije, nakon što vrijednost pošiljke prijeđe 300 kn.
Kolko kod nas kosta Slim ako ga vec ima?
Konacno bih i ja mogao biti posjednik jedne konzole nakon 10 godina.
Jedina konzola koju sam imao je bila PSX 
slim u HGspota kosta 2.699 kn i dobijes igru fuel
Kolko kod nas kosta Slim ako ga vec ima?
Konacno bih i ja mogao biti posjednik jedne konzole nakon 10 godina.
Jedina konzola koju sam imao je bila PSX 
PS3 slim + igra = 2500kn (LINK)
Inace ovo je stvarno trebalo Sony-u, Microsoft je postao ''ozbiljna'' konkurencija sa svojim X360... Tko zna ako skupim neku lovu mozda si ga i ja kupim, da mi je jos imati i LCD...
1. Kako se odmah stvari bolje prodaju kad pojeftine!
2. Ovo je cijena (tih 300$ u SAD) koja je (recimo) realna.
3. U EU ide cijena po standardnom faktoru konverzije 1$ = 1€, znači 299€.
4. U HR uglavnom sam vidio 2699kn, pa vjerujem da je to preporučena cijena.
E sad, po srednjem tečaju HNB-a za današnji dan, ovo ide ovako:
SAD: 300$ = 204,28€ = 1487,29kn
EU: 299€ = 439,11$ = 2176,95kn
HR: 2699kn = 544,41 $ = 370,70€
Stvarno su ga pretjerali, ma koliko mi šutjeli o tome...
Drago mi je da PS3 dozivljava takav uzlet. Istina, mi i nas PS3 doma i dalje cekamo izlazak GT5. :-))
Meni osobno smijesno je sto je PS3 bundle trenutno 300 Kn jeftiniji od Wii bundle konfiguracije. Naravno, Wii dolazi s Argon chipom, ali PS3 je ipak multimedijalna zvijer u odnosu na Wii. Ne razumijem tu logiku nasih dealera, ali dobro...
Ima i PS3 u Metrou 80 gb 2500 kn.
A imaš u Protisu sa Fuel-om za 2499,99 samo kaj im dolazi kroz kojih 15 dana jer je rasprodan GMC ga nema.
1. Kako se odmah stvari bolje prodaju kad pojeftine!
2. Ovo je cijena (tih 300$ u SAD) koja je (recimo) realna.
3. U EU ide cijena po standardnom faktoru konverzije 1$ = 1€, znači 299€.
4. U HR uglavnom sam vidio 2699kn, pa vjerujem da je to preporučena cijena.
E sad, po srednjem tečaju HNB-a za današnji dan, ovo ide ovako:
SAD: 300$ = 204,28€ = 1487,29kn
EU: 299€ = 439,11$ = 2176,95kn
HR: 2699kn = 544,41 $ = 370,70€
Stvarno su ga pretjerali, ma koliko mi šutjeli o tome...
Ista je stvar i sa igricama:
Algoritam Metal Gear Solid 4 - 553,50KN = 69.77£
Amazon UK Metal Gear Solid 4 - 24.99£ = 198.33KN (platinum verzija 15.30£ = 121.43KN)
neznam da se nac po oglasnicima taj novi po 2k a stari po 1600-1800.Ja razmisljo da zemem iako sam kronicni pc-jas ali kad sam ja to gledo bio je kronican nedostatak igri za ps3.Jedino vrijedno barem po trailerima i recenzijama bili su mgs , killzone 2 , resistance 2 i valkyria chronicles.Ostalo sve govnarije multiplatform ili igre kaj mi bolje na pcju sajbat call of duty i slicno.Nekak mi je sony slab si igrama s ovom generacijom .Cak i ondasnje najave nisu nis donijele god of war 3 i nekakav rpg mislim da je dante inferno ali mozda sam pomijesal bilo je jedno vrijedno spomena.Ipak multimedijalno je bolji od xboxa360 a ima i bas tih 4-5 eksluziva.Xbox sam sajba multiplatform.Neznam mislim da ps3 propast i da vecina ljudi uzima ps3 ko komponentu za filmice a igranje je sporedno.Naravno online je dobra strana besplatno je nije ko xbox sa pretplatom.kad dodje na 1500 vec sad se da nac uz trud polovnu po toj cijeni onda uzet ko blu ray player.A igre uk ebay dost jeftinije i ne prelazi skorom nikad 300kn pogotovo malo stariji naslovi su po 100kn
100 dolara?
kod nas je to i po 200 i kusur dolara...
U nas je igrica 100 dolara. :)
Konzole treba iskorijenit, kvare nama zadovoljstvo kompjuterašima sa onim glupim portovima i kvaliteta u grafici sporo napreduje zbog konzola jer podržavaju samo stari dx9.
Konzole treba iskorijenit, kvare nama zadovoljstvo kompjuterašima sa onim glupim portovima i kvaliteta u grafici sporo napreduje zbog konzola jer podržavaju samo stari dx9.
Ne treba ih izkorjenit, nego samo developeri trebaju zasukat rukave i napravit posebno igru za PC a posebno za konzole, a ne samo prebacit na brzinu.
Ne treba ih izkorjenit, nego samo developeri trebaju zasukat rukave i napravit posebno igru za PC a posebno za konzole, a ne samo prebacit na brzinu.
Ma boli njih ona stvar za PC..sve se vrti oko para, kad ovi "konzolaši"(Sony, Microsoft...) više plaćaju..recimo primjer ti je UEFA 2008, na PS3 je odlična, a na PC-u smeće najveće...ali naravno ima i iznimki..tamo gdje su se developeri stvarno potrudili u konvertiranju..recimo Burnout Paradise City
Ma boli njih ona stvar za PC..sve se vrti oko para, kad ovi "konzolaši"(Sony, Microsoft...) više plaćaju..recimo primjer ti je UEFA 2008, na PS3 je odlična, a na PC-u smeće najveće...ali naravno ima i iznimki..tamo gdje su se developeri stvarno potrudili u konvertiranju..recimo Burnout Paradise City
Da, kontrole su bile stvarno izvrsne, pola članova foruma nije opće znalo kako ugasiti igru, i ne krivim ih
OT: Radili bi oni igre za PC, pod uvjetom da se prodaju, a ne skidaju preko torrenta, onda bi im se vratio uloženi novac za razvijanje igre, ovako dobijemo igre slabije kvalitete, no barem ih dobijamo besplatno.
Bilo bi najpostenije da se sve igre rade za konzole i PC istovremeno.Neznam koja je to fora da prvo izade na konzole a tek onda na PC nakon sto su svi po forumima vristali da oce PC verziju neke igre.Ajde neka naprave jednu igru koja ce izaci prvo za PC a tek onda na konzole.
Bilo bi najpostenije da se sve igre rade za konzole i PC istovremeno.Neznam koja je to fora da prvo izade na konzole a tek onda na PC nakon sto su svi po forumima vristali da oce PC verziju neke igre.Ajde neka naprave jednu igru koja ce izaci prvo za PC a tek onda na konzole.
Sa vremena na vrijeme izađe neka igra prvo na PC...izašla je jedna nedavno..ne mogu se sjetit
, ali da, većinom izlaze prvo na konzolama...što je stvarno nepravedno...
Sa vremena na vrijeme izađe neka igra prvo na PC...izašla je jedna nedavno..ne mogu se sjetit
, ali da, većinom izlaze prvo na konzolama...što je stvarno nepravedno...
Uglavnom u 95% slucajeva prvo igre izidu za konzole sto me strasno ljuti.
Pogotovo to što su igre za konzole uvijek skuplje (čitaj: UVIJEK) i rijetko se snižavaju cijene..
EDIT: Zato ja kupujem samo ekskluzive za PS3, jer ne isplati se dati 400-500kn za neki šrot koji ćeš igrati 4 sata ili koji ćeš odmah pri pokretanju baciti kroz prozor...
Ne kvare konzole nego retardirani developeri koji rade loše portove.
I ko kaže da podržavavju samo dx9 - si ti uopće siguran da se grafički čipovi baziraju na directx-u? Nisu konzole pokretane microsoftovim OS-om. Xenos na X360 ima testelizaciju što ćemo mi dobiti tek s DX11, a konzola ju je imala dok smo mi imali 9.0c verziju - toliko o naprednosti.