Odobrena Googleova kineska tražilica

poruka: 14
|
čitano: 881
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Odobrena Googleova kineska tražilica".
2 godine

kao što sam rekao da se google odrekne tolikog tržišta samo radi cenzure,a sad se idem kupati u moru he he

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
2 godine

Ajd nek su im dionice porasle :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
3 godine

Meni je nekako dragi što netko pokazuje kinezima da oni ne mogu postupati s njima kako oni hoće,makar to bila neka korporacija.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
4 godine
neaktivan
RE: Odobrena Googleova kineska tražilica
I.Kk kaže...

Meni je nekako dragi što netko pokazuje kinezima da oni ne mogu postupati s njima kako oni hoće,makar to bila neka korporacija.

LoL???

Ovdje je google izgubio a ne kineska vlada... Koliko ja vidim uveli su licenciranje googlu svake godine (nije do sada bilo) + mogu kad hoce ugasit im licencu ako im se ne svidi nešto...

A što se tiče forwardiranja s .cn na .kh, to vise nece biti moguce jer prema WSJ-u kineska vlada je dala rezoluciju prema kojoj ce telokomunikacijski davatelji u Kini morati geolokacijom dopustat odnosno odbijat pristup .hk domenama...

Zapravo ovdje je google napravio samo jos goru stvar...

I drzim svo pravo kineskoj vladi da takve stvari radi.

In Control
3 godine

Ova Kina mi ide na živce, prokleta komunistička diktatura.

Only a dead noob is a good noob.
3 godine

Meni se također ne sviđa google-ov forward sa .com na .hr, ali obzirom da nismo Kina...

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
3 godine
NecroKnight kaže...

Ova Kina mi ide na živce, prokleta komunistička diktatura.

Ali ti je lijepo kada kupis jeftinu graficku, ili procesor.....

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
2 godine

pa baš nije ni jeftina elektronika proizvedena u kini to što se tamo sva elektronika proizvodi samo kupac može biti u minusu iste su cijene a manja je kvaliteta

4 godine
neaktivan
blackalbum kaže...

pa baš nije ni jeftina elektronika proizvedena u kini to što se tamo sva elektronika proizvodi samo kupac može biti u minusu iste su cijene a manja je kvaliteta

sorry ali ovo je glupost sto si rekao... kvaliteta bi bila ista proizvodila se ono u europi ili tamo, ako je tvrtka brand name... a ako je pak no name normalno da ce biti losije...

A sto se tice iste cijene... Opet grijesis... Proizvodni pogoni su u Kini da bi tvrtke zaradile više novca, pošto tamo 10X manje placaju radnike, sto znaci oko 3X manja cijena po komponenti... sto znaci veci profit, i nije potrebno stavljati cijene koje bi bile... uf...

Da se vecina elektronike proizvodi u Europi recimo... vidio bi onda cijene...

In Control
2 godine

ja to pišem o svojim iskustvima s kineskom elektronikom imam dosta uređaja proizvedenih u kini i mislim da kad sljedeći put budem kupovao pojačalo ili cd player da ću obavezno tražiti da je proizvedeno u japanu ili engleskoj,doći će me skuplje ali bar imam doma kvalitetan proizvod koji će mi trajati puno godina

4 godine
neaktivan
blackalbum kaže...

ja to pišem o svojim iskustvima s kineskom elektronikom imam dosta uređaja proizvedenih u kini i mislim da kad sljedeći put budem kupovao pojačalo ili cd player da ću obavezno tražiti da je proizvedeno u japanu ili engleskoj,doći će me skuplje ali bar imam doma kvalitetan proizvod koji će mi trajati puno godina

Tesko da ces to vise naci...

tako sam i ja trazio... i to u specijaliziranoj trgovini... i pise na etiketi made in france... a na dnu uredjaja, made in taiwan ili china...

In Control
2 godine

koliko znam naim još proizvodi u engleskoj i marantz neke skuplje modele u japanu,od denona sam odustao loši su,ja znam da će me to sve na kraju doći skuplje ,ali kupiš jednom i miran si čitav život,koliko samo rotela i ostalih malo jeftinijih ima po oglasima zato kupiš skuplje pa si miran čitav život,samo je to daleka budućnost,za sad skupljam original cd preko amazona uk imam ih preko 200 komada

4 godine
neaktivan
blackalbum kaže...

koliko znam naim još proizvodi u engleskoj i marantz neke skuplje modele u japanu,od denona sam odustao loši su,ja znam da će me to sve na kraju doći skuplje ,ali kupiš jednom i miran si čitav život,koliko samo rotela i ostalih malo jeftinijih ima po oglasima zato kupiš skuplje pa si miran čitav život,samo je to daleka budućnost,za sad skupljam original cd preko amazona uk imam ih preko 200 komada

Malo OT ali iskreno znas u cemu uzivam...

Od tate sam pokupio onaj stari gramafonski sustav s dva predobra zvucnika... i eto i nakon 40 godina od proizvodnje rade super, zvucnike sam samo morao olakirati onim brodskim lakom (posto je drveno), a sva sreca pa sam se nakrcao gramafonskim igalama :)

I sada po ebayu trazim stare gramafonske (98% njih mi je doslo neosteceno) i uzivam :)

In Control
2 godine

pa ja o tome i pišem kupiš skupo ali si zato čitav život miran,koliko sam ja samo ovih kineskih uređaja promjenio,kažu amerikanci nisi dovoljno bogat da kupuješ jeftino,kupiš jednom u životu i miran si čitav život,pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice