Ograničena Lumia 610?

poruka: 44
|
čitano: 2.803
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ograničena Lumia 610?".
2 godine
Ograničena Lumia 610?

Za 1500-1600 kn se najde Lumia 710 koja je dosta bolja od ove ...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
5 godina
suspendiran
Ograničena Lumia 610?

I najbolji model nokie kasni za konkurencijom par godina, nista neocekivano.

http://isvijet.com.hr
2 godine
Re: Ograničena Lumia 610?
Edge kaže...

Vazno je da iSranje ide unaprijed par vjekova.. :S

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
4 godine
Ograničena Lumia 610?

ovo je prelose, mislim ako iphone 3g moze izvodit aplikacije tipa skype i angry birds a slabiji je od ovoga kako ovo nemoze?

5 godina
suspendiran
Intelovac123 kaže...
Edge kaže...

Lijepo argumentirano i objektivno, nemam rijeci.

Boli mene ona stvar za Nokiu, Apple, Samsung i ostale proizvodjace, ali kad sam ja vec potrosac (kojeg ionako pljackaju) radje cu dat iste novce za proizvod koji ima dvije jezgre i prednju kameru (usporedjujem Lumiu 800).

Nokia kasni, to svi znaju, nisu slucajno pale dionice 400% u 2 godine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 22:48 (Edge).
3 godine
mar123 kaže...

ovo je prelose, mislim ako iphone 3g moze izvodit aplikacije tipa skype i angry birds a slabiji je od ovoga kako ovo nemoze?

da, sestrina nokia e63 , jos slabija moze koristiti Skype bez problema, vise mi se cini da je ovo ogranicenje softverske prirode, nego hardverske, jednostavno napravljeno da se ispod odredjenih specifikacija ne da koristiti, ko da Crysis ogranice da se neda pokrenuti ako nije neka dual gpu graficka u kompu iako ju i mnogo slabije konfiguracije mogu pokrenuti...

FusRoDah!!!!!
2 godine
Edge kaže...
Intelovac123 kaže...
Edge kaže...

Lijepo argumentirano i objektivno, nemam rijeci.

Boli mene ona stvar za Nokiu, Apple, Samsung i ostale proizvodjace, ali kad sam ja vec potrosac (kojeg ionako pljackaju) radje cu dat iste novce za proizvod koji ima dvije jezgre i prednju kameru (usporedjujem Lumiu 800).

Nokia kasni, to svi znaju, nisu slucajno pale dionice 400% u 2 godine.

Moj Wildfire S moze Angry i Skype bez problema :)

Trebalo bi onda i ovo da moze...

Lumia 800 je sigurno sa single core procesorom brza od nekih telefona sa dual core procesorom...

5 godina
suspendiran
Intelovac123 kaže...

Moj Wildfire S moze Angry i Skype bez problema :)

Trebalo bi onda i ovo da moze...

Lumia 800 je sigurno sa single core procesorom brza od nekih telefona sa dual core procesorom...

U to nema sumnje, ali glavninu trzista sacinjavaju "neznalice" koje ce prije kupit proizvod kad vide "dual core", a takodjer u 2012. godini napraviti mobitel bez prednje kamere je "priglupo", pogotovo ako mobitel oces plasirat u high end.

3 godine
Ograničena Lumia 610?

Vidi vraga,pa ne pati samo Android od te famozne "fragmentacije?! {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
3 godine
Ograničena Lumia 610?

nego tko od vas koristi prednju kameru? i za što je koristi?

Ajde onaj tko nije imao lumiu 800 u rumaka, i okusio i iskusio njezine performanse u živo, mislim da nema pravo glasa.

Kad proba, i kaže da taj mobitel mogu zakopati svi "dual core" pametni mobiteli. Onda mu ja skidam kapu i kupujem mobitel koji god poželi. 

http://www.demonoid.me/users/franjo15
2 godine
Franjo15 kaže...

nego tko od vas koristi prednju kameru? i za što je koristi?

Ajde onaj tko nije imao lumiu 800 u rumaka, i okusio i iskusio njezine performanse u živo, mislim da nema pravo glasa.

Kad proba, i kaže da taj mobitel mogu zakopati svi "dual core" pametni mobiteli. Onda mu ja skidam kapu i kupujem mobitel koji god poželi.

S Lumiama nisam bio u doticaju, ali sigurno kupujem 710 sljedeci mjesec, prema dojmovima korisnika, cini se super.

A prednju kameru koristim vrlo rijetko, najvise da na autobusnoj provjerim dal sam musav. T-mobile ne podrzava video pozive, a skype na mobitelu mi nije previse bitan, ako sto trebam, kompjuter je tu tako da je moja kamera u pogledu telefonije zapostavljena.

Ali, dobro dodje, ne osjeti se potreba za njom, ali kad se malo koristi mobitel bez nje pofali. Jedina doista korisna stvar je senzor za svjetlo.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
3 godine
chutac kaže...

Ja sam Lumiom 800 očaran, jednostavno super mobile phone, pogotovo izrada kućišta, ekran, staklo.

Mobitel jednostavno izgleda bolje od ostalih. A sad ta ekipa koja spominje neke dual core jezgre, sigurno ne zna šta to znači, niti šta predstavlja u pravom svijetu.

Baš sam se danas igrao s 710, mislio sam da je puno lošiji od 800, ali sam se prevario, ekran isto briljira s kontrastom i WP sučeljem.

Tako da sigurno tko odabere WP za sebe neće pogriješiti.

Osim onima koji vole imati tisuću nepotrebnih aplikacija ili malo potrebnih aplikacija, i pogotovo igrica. WP nije za njih.

2 godine
Franjo15 kaže...
chutac kaže...

Ja sam Lumiom 800 očaran, jednostavno super mobile phone, pogotovo izrada kućišta, ekran, staklo.

Mobitel jednostavno izgleda bolje od ostalih. A sad ta ekipa koja spominje neke dual core jezgre, sigurno ne zna šta to znači, niti šta predstavlja u pravom svijetu.

Baš sam se danas igrao s 710, mislio sam da je puno lošiji od 800, ali sam se prevario, ekran isto briljira s kontrastom i WP sučeljem.

Osim onima koji vole imati tisuću nepotrebnih aplikacija ili malo potrebnih aplikacija, i pogotovo igrica. WP nije za njih.

Ja želim Lumiu 710 zbog toga sto joj je izmjenjiva baterija, nema (meni) 'viska' 8GB memorije, ima isto tako dobar ekran, prakticki je to malcice jednostavnija 800-tica. A i pogotovo zbog toga sto je to WP, a i NOKIA je, ja stancam nokiu za nokiom, nikada razocaran, a i jednostavno sam navikao na nokiu, makar je to sad WP, ali meni je nokia nokia :D

EDIT: to je 800 u videu, znam, ali to je ista Gorilla :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:30 (chutac).
3 godine
Ograničena Lumia 610?

Uz to dobiješ besplatnu navigaciju kojoj nije potreban net,

a ovaj video je odličan, jedino eto da je pokazao još ekran kad je ugašen, onda bi se vidjelo jel nije izgreban. Ali ope svaka čast za hrabrost i ovo.

2 godine
Ograničena Lumia 610?

Kad ju kupim, makar se moze iskoristiti ko hladno oruzje, cuvat cu je kao oko u glavi :)

I da, zaboravio sam nadodati za Nokia Mapse, hvala :)

I kamera isto, Nokijine kamere su prave kamere :)

Cjelokupna kvaliteta je Nokijina najveca odlika.

3 godine
Franjo15 kaže...

Lumia 610 je žešći fail, tj. taj Tango... nemoći pokretati ovako popularne, top aplikacije sa takvim hardverom...zbilja fail.

I onda kada ljudi kažu da je WP bolji od Androida, moj brat na LG-u sa 600 MHz i još manje RAM-a od ovoga vrti angry birds bez problema.

Ja koristim prednju kameru za skype, roditelji mi preko njega zovu preko vikenda obitelj u inozemstvu, a ja onda nemoram se micati sa kompjutera.

Dual-core postaje potreban za jače, tj. zahtjevije igre, ali i ako želite imati widgete i puno aplikacija i da sve ide fluidno.

btw. mobitel nije sam sebi svrha, ide i win xp brzo kad ga tek instalirate bez ičega, ali čemu onda, da samo buljim u wallpaper? Za bilo šta je potrebno instalirati neki vrag, tako i na mobitelima, ima dosta lijepih stvari, nemorate i nećete 200 aplikacija koristiti svaki dan odjednom, ali ćete tu i tamo ih korisititi i šta će vam prazan mobitel, tj. smartphone onda uopće ako nećete imati ništa na njemu?

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
5 godina
Ograničena Lumia 610?
Meni nije jasno zašto proizvođači još uvijek forsiraju fragmentaciju ponude. Pa zar ništa do sada nisu naučili od Applea?
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 23:58 (Danny_HR).
2 godine
njonji kaže...
Franjo15 kaže...

Lumia 610 je žešći fail, tj. taj Tango... nemoći pokretati ovako popularne, top aplikacije sa takvim hardverom...zbilja fail.

I onda kada ljudi kažu da je WP bolji od Androida, moj brat na LG-u sa 600 MHz i još manje RAM-a od ovoga vrti angry birds bez problema.

Ja koristim prednju kameru za skype, roditelji mi preko njega zovu preko vikenda obitelj u inozemstvu, a ja onda nemoram se micati sa kompjutera.

Dual-core postaje potreban za jače, tj. zahtjevije igre, ali i ako želite imati widgete i puno aplikacija i da sve ide fluidno.

btw. mobitel nije sam sebi svrha, ide i win xp brzo kad ga tek instalirate bez ičega, ali čemu onda, da samo buljim u wallpaper? Za bilo šta je potrebno instalirati neki vrag, tako i na mobitelima, ima dosta lijepih stvari, nemorate i nećete 200 aplikacija koristiti svaki dan odjednom, ali ćete tu i tamo ih korisititi i šta će vam prazan mobitel, tj. smartphone onda uopće ako nećete imati ništa na njemu?

lumia 610 je sasvim solidan smartphončić u prvoj recenici si pogodio u cemu je stvar. Problem je u tangu ne u mobu, moze se na netu naci kako otkljucana 610-a vrti skype i ostale navodno prezahtjevne aplikacije. za skype sam siguran da mozete vidjet video na WP central. Sada pitanje je zasto su stavili takva ogranicenja?

23 mjeseca
Edge kaže...

kakvom konkurencijom? mislis sa telefonima s androidom? covjece nokia lumia 800/900koja ima 1.4ghz i 512mb ram memorije fluidna kao vecina androidovih dual core telefona

najlakse je u nedostatku inovacija, samo trpati sto jace procesore, sto vise giga rama.

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
5 godina
Ograničena Lumia 610?

Već se radi na "olakšavanju" tih aplikacija da rade na slabijim mobitelima (službeno potvrđeno).

A to što ne ispunjava neke provjere kvalitete - probajte napraviti sideload i možda će vam raditi dobro.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 0:28 (Paolo2612).
3 godine
neaktivan
njonji kaže...

i šta će vam prazan mobitel, tj. smartphone onda uopće ako nećete imati ništa na njemu?

smisao smartfona ipak nisu fartappovi i slične gluposti

kod mene normalno radi.....
2 godine
Ograničena Lumia 610?

Tko ovo kupi nije normalan, sebe voli mučit!

4 godine
Ograničena Lumia 610?

Plavuša?

3 godine
Indestructible kaže...
Edge kaže...

lumia 800/900koja ima 1.4ghz i 512mb ram memorije fluidna kao vecina androidovih dual core telefona

Zaboravio si napisati da i lumia 710 ima isto 1.4 ghz procesor ,512 rama i isti gpu ko lumia 800/900.

Ontopic: Rovio radi na tome da se omoguci igranje AB. Na lumiji 610 tak da mislim da nebude bilo problema oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 1:28 (kach).
2 godine

Ako je za vjerovati ekipi s portala The Inquirer

pa i da je istina, big deal...

jedan mobitel od 20-30 wp7 mobitela ne cini fragmentaciju

i jos nista nije finalno, skype se moze prilagodit za manju snagu

naravno da aplikacija koja je radena s 1ghz na umu mozda nece raditi dobro na 800mhz

neki popularni smartphoni jos imaju problema s gubitkom signala i poziva, pa ne smeta prodaji

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
4 godine
Ograničena Lumia 610?

OFF:
Imam Nokiu N95 8GB, ja bolji mobitel nisam imao. Kamera famozna (Carl Zeiss optika, 5mpx bla bla..), brutalno čvrst....

Jednostavno, imam povjerenja u Nokiu, i nikad više niti jedan drugi mob osim Nokie.

Sa SE X8 sam totalno fulao.

ONT:

To će se sve riješit, to nije do hardware-a, meni x8 vrti ab bez problema...

Prodajem: E7500, Sharkon Vaya, 1GB Kingmax DDR2, Gainward 7950GT te bmx! Sva pitanja na PM
3 godine
Ograničena Lumia 610?

Ovo mi definitivno nije jasno :

jednojezgreni 800-megahercni SoC te skromnih 256 MB

I ne može pokrenuti ptičice !!!????  

da vidimo, prije cca 10-11 godina ja sam na slabijoj konfiguraciji pokretao :

HomeWorld, Fifu , H&D 2 itd.... a ovi danas ne mogu pokrenut 20 spriteova u solidnih 30 frameova, ludilo ....

3 godine
Franjo15 kaže...
chutac kaže...

Hoces reci da je WP zapravo za one kojima ne treba smartphone?
4 godine
Ograničena Lumia 610?

bug-online kao i obicno kasni s vijestima, ne zna se tko je to plasirao ali odmah su na nokia blogovima demantirali tvrdnje da neke aplikacije nece radit. Preporučujem aplikaciju Windows Phone News koja je redovito ažurna. 

4 godine
Ezio kaže...
Franjo15 kaže...
chutac kaže...

Hoces reci da je WP zapravo za one kojima ne treba smartphone?

Mislio je rec da je WP za one koji žele stabilniji i fluidniji OS od recimo Androida i iOSa a ne smeta ima što umjesto 999 aplikacija za sviranje mp3ca imaju samo 199 sličnih aplikacija :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice