Ograničena Lumia 610?

poruka: 44
|
čitano: 2.797
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ograničena Lumia 610?".
3 godine
neaktivan
Ograničena Lumia 610?

Radi se na rješenju za Skype sa uređajima od 256MB, a Angry Birds? Da ljudi kupuju WP smartphone baš zbog toga :S

http://www.wpcentral.com/skype-and-nokia-lumia-610-heres-story

http://mynokiablog.com/2012/05/24/video-skype-on-the-nokia-lumia-610/

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 8:36 (Trickortreat).
5 godina
Re: Ograničena Lumia 610?
Danny_HR kaže...
Meni nije jasno zašto proizvođači još uvijek forsiraju fragmentaciju ponude. Pa zar ništa do sada nisu naučili od Applea?

Očito uče od Linux zajednice :)
Sreća pa Microsoft ne dozvoljava da postoji custom GUI, poput applea, pa sučelja izgledaju isto na svim uređajima, uz minorne customizacije.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
5 godina
Father_Dougal kaže...

Očito uče od Linux zajednice :)
Sreća pa Microsoft ne dozvoljava da postoji custom GUI, poput applea, pa sučelja izgledaju isto na svim uređajima, uz minorne customizacije.

Navodno će i to promijeniti, bar Nokia.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
18 mjeseci
Ograničena Lumia 610?

Ovaj smartphone ne bih ni u ludilu kupio... WP7 mi je najdraža platforma, i svima koji žele da kupe WP7 uređaj preporučujem Omniu 7, jest da će te izdvojiti oko 1600 KN, ali nećete zažaliti, ili pak Lumiu 710, ali 610 NE!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:08 (royalhero).
4 godine
Ograničena Lumia 610?

kad uopce dolazi taj mob kod nas?

2 godine
Koja je razlika izmedju mango i tango
AMD u <3 Intel u C===3
4 godine
GeneralPag1997 kaže...

mango je voće a tango ples {#}

18 mjeseci
GeneralPag1997 kaže...

Tango je okalještena verzija Windows Phonea 7.5 Manga, tako ti piše i u tekstu vijesti. Ugl. ispoliraniji OS za mobitele sa slabijim hardverom.

4 godine
Ograničena Lumia 610?

i kakve su zadnje spoznaje, kad dolazi WP 8 i kakve ce imat hw zahtjeve? šta nokia kaže na sve, hoce ici na lumie? (ne mislim na ovu 610)

17 mjeseci
Meni na 600mhz i 280mb rama(120 koristeno od OS-a) radi skype i AB Space.
5 godina
bik kaže...

i kakve su zadnje spoznaje, kad dolazi WP 8 i kakve ce imat hw zahtjeve? šta nokia kaže na sve, hoce ici na lumie? (ne mislim na ovu 610)

Krajem godine kada i win 8

Nepoznati zahtjevi

Upitno - ali nokia je rekla ako ne može da će probati prebaciti što više opcija iz wp8 i izdati preko nadogradnji za wp7.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
5 godina
Franjo15 kaže...
chutac kaže...

Ja sam Lumiom 800 očaran, jednostavno super mobile phone, pogotovo izrada kućišta, ekran, staklo.

Mobitel jednostavno izgleda bolje od ostalih. A sad ta ekipa koja spominje neke dual core jezgre, sigurno ne zna šta to znači, niti šta predstavlja u pravom svijetu.

Baš sam se danas igrao s 710, mislio sam da je puno lošiji od 800, ali sam se prevario, ekran isto briljira s kontrastom i WP sučeljem.

Tako da sigurno tko odabere WP za sebe neće pogriješiti.

Osim onima koji vole imati tisuću nepotrebnih aplikacija ili malo potrebnih aplikacija, i pogotovo igrica. WP nije za njih.

Ima i igara dobrih 710 model. Ono što još nisam skužio kako staviti pjesmu za zvono.

5 godina
Ograničena Lumia 610?

Možete slobodno prestati uspoređivati OS-ove mobitela (iOS, Android, Mango), jer razlike više ne postoje, odnosno one koje jesu su zanemarive. Jedina je razlika na koji je način netko nešto osmislio, ali na kraju je sve stvar navike. dok se čovjek privikne na Os, taj mu je najbolji, jer mu je najpoznatiji.

5 godina
dd.inc kaže...

Možete slobodno prestati uspoređivati OS-ove mobitela (iOS, Android, Mango), jer razlike više ne postoje, odnosno one koje jesu su zanemarive. Jedina je razlika na koji je način netko nešto osmislio, ali na kraju je sve stvar navike. dok se čovjek privikne na Os, taj mu je najbolji, jer mu je najpoznatiji.

Jedno poređenje je ipak neizbežno: na Androidu, telefon koji košta ~200€ i ima 800MHz CPU i 256MB RAM-a vrti i Angry Birds i Skype.

EDIT: Ne mogu da verujem da sam odgovorio na ovako bajatu temu. Izvinjavam se, izašla mi u povezanim vestima za neki tekst.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 10:58 (Ivan(4)).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice