Origin Omega od 1000 USD nadalje

poruka: 2
|
čitano: 862
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Origin Omega od 1000 USD nadalje".
15 godina
offline
Origin Omega od 1000 USD nadalje

Koji ce nam k 32 GB rama za video igre? Ipak, pohvalno je sto je 8 GB minimum zbog buducih naslova. Osim toga, preskupo je i totalno promaseno.... lol 999 dolara za najslabiji model (dualac Pentium i gtx 960), pa kakvo si tek racunalo mogu sloziti za te novce joj i isto tako ga stabiti u dnevnu sobu ako vec hocu. Promasili su "ceo fudbal" kako bi se reklo, bit konzola je da budu pod:

 

A: profitabilne (proizvodacima)

B: cjenovno pristupacne (potrosacima)

C: bonus je taj sto na neki nacin imas garanciju da ce ti sve igre raditi sljedecih 5-7godina, odnosno nece u skoroj buducnosti doci tamo neka DX 12 only igra koja se nece moci pokrenuti CAK niti s high end quad SLI/CF DX 10 GPU-ima (primjer Cryisa 3 za PC, samo sto je u pitanju "DX 11 only")

D: jos jedna stvar (dobro ili lose, ovisi kako gledamo na to). Lijepo bi bilo kada bismo imali sav sadrzaj na jednoj platformi ali vec desetljecima nemamo (ekskluzivnost je uvijek bila prisutna) tako da su bit konzola ujedno i ekskluzive, a na Origin Omegi ce raditi iste stvari kao i na regularnim racunalima.

 

Drugim rijecima, ovo ce se prodavati, mozda losije ili bolje ali uvijek ima kupaca ali nekog vrlo dobrog razloga za kupovinu jednostavno nema pored regularnog stolnog racunala. Jos nesto, ovakva "nazovi konzola" ilitiga wannabe konzola jednostavno ne moze parirati PS4/X1 konzolama, ne predstavlja im bas nikakvu opasnost.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 1:54 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
offline
Re: Origin Omega od 1000 USD nadalje
lovac82 kaže...

Koji ce nam k 32 GB rama za video igre?

 

To je najnormalniji PC koji na sebi može vrtiti virtualke i služiti za N drugih stvari. Iako će zbog svog cjenovnog ranga vjerojatno biti samo za tatine sinove koji su k tome još i neznalice...

Freak Show Inc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice