Pa ako žele prodavati išta do dolaska W7 moraju nešto poduzeti, pozdravljam ovo, iako za prosječnog korisnika je i postoječi symbian dovoljan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pull down statusbar, to me malo podsjeća na Android, navigation bar na iPhone, fleksibilni widgeti opet na Android ...
Jel se ovo odnosi i na stare mobove (Nokia 5800) ili će redizajn imati samo novi mobiteli?
Ikone me podsjecaju na Samsungove i/ili LG-jeve...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Jel se ovo odnosi i na stare mobove (Nokia 5800) ili će redizajn imati samo novi mobiteli?
Vjerojatno samo novi koji izađu najesen. Iako se nagađa da bi tu nadogradnju mogle dobiti N8 i E7.
Koliko sam ja shvatio iz prijašnjih članaka od engadgeta, ovo se odnosi samo na C7 N8 i N9 koji su na symbianu 3...
konačno ...
traže se sa Symbianom
"Osvježeno sučelje na Symbianu"...mogli ste bar navesti kojem..
Razlika je velika između s60v3, s60v5 i Symbian^3.
"Osvježeno sučelje na Symbianu"...mogli ste bar navesti kojem..
Razlika je velika između s60v3, s60v5 i Symbian^3.
istina, al' predpostavljam da misle za Symbian^3
a ako se ne varan, widgeti i traka na izvjacenje su isto nokijin izum, ne android
Ma Nokia je pokradeno ko niko..sve su imali, ali u krivo vrijeme..tj. bili su ispred svih, ali nije bilo prihvaćeno..
Vjerojatno samo novi koji izađu najesen. Iako se nagađa da bi tu nadogradnju mogle dobiti N8 i E7.
svi symbian^3 mobovi ce imati iste nadogradnje, znaci tu nema nagadanja onda...
??? imo 7650, žena koristi 6120c koju sam ja vrtio dvije godine, sad imam godinuipo 5800XM i malo manje od godinu dana 5230 i samo jednom sam na ovom 5230 moro vadit bateriju jer se zbleso kad se ugasio zbog prazne baterije, a ja ga išo upalit pa jadan nije digo sistem do kraja i krepo... onda je trebalo vadit bateriju i ostavit ga na paunjaču 10-ak minuta dok je prizno da se puni... 6120c sam jednom zbleso sa programima koje sam instaliro gore, al to ne spada u probleme kakve ti spominješ, a u toku razgovora se nikad nijedan nije zbleso.
Probaj sa nadogradnjom softwarea, moja 5800XM (T-Mobile) kad sam ju kupio imala je v21 i bila je spora i znao se smrznut, ali nakon par nadogradnji sve je to nestalo.
ajde super nakon puno vremena da se sjete obnoviti symbian i konkurirati WP7 i Android OS-u.
Malo liči na wp7,a malo i na Android.
Glavno je da srede mušice (bugove) kod mobitela poput zamrzivanja tokom poziva,često restartanje i još sličnih stvari.
Poznata mi je ta priča. Kao dugogodišnji korisnik koji je prošao kroz sve Nokijine verzije Symbiana osim S^3 je nikad nisam doživio, jedino sam je čuo od korisnika SE UIQ Symbiana.
Nokia mi nikako nije jasna. Ulažu u Symbian dok mu s druge strane zakucavaju čavle u ljes negativnim marketingom i time ubijaju veliki potencijal koji Symbian ima i kojeg pokušavaju razviti....
Poznata mi je ta priča. Kao dugogodišnji korisnik koji je prošao kroz sve Nokijine verzije Symbiana osim S^3 je nikad nisam doživio, jedino sam je čuo od korisnika SE UIQ Symbiana.
Nokia mi nikako nije jasna. Ulažu u Symbian dok mu s druge strane zakucavaju čavle u ljes negativnim marketingom i time ubijaju veliki potencijal koji Symbian ima i kojeg pokušavaju razviti....
Koliko sam modova i hackova napravio na N95, nikad, al nikad se nije sledila...
I da, za usporedbu, ima EQ u playeru, ima 5x bolju kameru (makar lošiji blic), i ima bar 20x bolji zvučnik od HTC Desire-a..
Eto samo za usporedbu koliko HTC i iPhone zaostaju za starom "ragom" N95.
Pogledajte, HTC Desire nema niti front kameru, a nije do nedavno imao ni iPhone...
Nokija je izmislila sve prijevremeno, samo nije imala HW da iskoristi predobar SW.
Symbian može teći fluidno na 400MHz, Android bar na 600+, a ta iPhone da ni ne spominjem.
Dajte stavite N95 OS Sybman S60v3 na neki HTC Desire od 1GHz, pa da vidite kako LETI sustav...
imao i ja uiq3... ali i s60v3 - veeelika razlika
uiq je imao odlicnih ideja i da nije bio bugovit, ne bi mu iphone mogao ni primirisati
a sad neznan za taj negativan marketing
znam da se americki mediji trude, a maloumnici puse sve sta im se servira
(pogotovo su mi dragi oni sta govore da je nokia mrtva i slicno - da nokia prodaje samo dummy uredaje, opet bi bila daleko prva)
drago mi je i sto se nokia NE odrice symbiana dok joj donosi profit
a gledajuci odanost europljana i azijaca prema nokijama, to bi moglo bit nikad
drago mi je i sto se nokia NE odrice symbiana dok joj donosi profit
a gledajuci odanost europljana i azijaca prema nokijama, to bi moglo bit nikad
S tvoje tipkovnice na božji monitor, ali ja pomalo postajem skeptičan prema Nokiji, a ni odnos MESC-a prema korisnicima nije ohrabrujući.
S tvoje tipkovnice na božji monitor, ali ja pomalo postajem skeptičan prema Nokiji, a ni odnos MESC-a prema korisnicima nije ohrabrujući.
ma, samo cekan da skupin para za n8
a oce li symbian propast za dvi godine - ko ziv ko mrtav do onda
ionako je danas rok trajanja mobitela 2 godine
i android i ios te "tjeraju" da kupujes nove mobitele
baren znan da nokia bolje tretira stare korisnike