Otvoreni WinDaysi 2011

poruka: 5
|
čitano: 710
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Otvoreni WinDaysi 2011".
2 godine
Otvoreni WinDaysi 2011

Bude ta Mreža dostupna na kioscima i nama običnim smrtnicima, ili je to neka ekskluziva za posjetitelje..?

Jer, ako bude, možda kupim i prvu mrežu..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
Otvoreni WinDaysi 2011

mislim da slika koja pokazuje "Dodjela nagrada za najbolja rješenja hrvatskih softverskih tvrtki" je zapravo slika sa Microsoft MVP-jevima :)

2 godine
Re: Otvoreni WinDaysi 2011
r3n0 kaže...

mislim da slika koja pokazuje "Dodjela nagrada za najbolja rješenja hrvatskih softverskih tvrtki" je zapravo slika sa Microsoft MVP-jevima :)

točno

kod mene normalno radi.....
4 godine
Otvoreni WinDaysi 2011

A gdje je premijerka?

Zar su je zaboravili pozvati.

Have a nice day - Compa
2 godine
Otvoreni WinDaysi 2011

A neću pljuvat, al ono fakat mi je drago da sam ostao samo 2 dana ...

Predavanja koma, posve fulano s onim Cloudom, pa tako nešto neće niti jedna ozbiljna ili veća firma htjeti uzeti (a čak i da hoće, još uvijek ne postoji u HR mogućnost za to), osim toga zbog HANFAe zakonski je nemoguće svoje podatke postaviti na Cloud. OK, hvala za lijepi ručak i večeru i za kvalitetnu torbu u (kojoj sam našao gomilu gluposti kojima sam si zakrčio vreću od smeća).

Nisu mi se svidjele jedino forsirano službene hostese koje pošto poto moraju se smješkati i biti ljubazne. Mislim daj pusti me na miru, nisam ti ja niti direktor koji vozi BMW niti predsjednik države - tu sam običan čovjek daj se tako i ophodi samnom. Ono please ...

Inače, nekim hostesama ručak i večera nisu plaćeni, a osobno smatram da je za nešto za čiji je čisti prihod od nekoliko milijuna kuna (1600 sudionika * 3500 - 5000 kn po kotizaciji - najam prostora - hrana - honorari) da je onako, lagano ... smiješno ... al dobro, šta me briga moja guzica se najela...

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice