Ozbiljnost Sonyjevih propusta

poruka: 80
|
čitano: 3.011
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ozbiljnost Sonyjevih propusta".
4 godine

Ja ne vjerujem u to!

Soni je zakon!

2 godine
neaktivan

Ovo im je osveta što su prestali proizvodit pravu tehniku i uhvatili se smeća za široku potrošnju. Trebalo bi im zabranit korištenje imena Sony :)

2 godine
Re: Ozbiljnost Sonyjevih propusta
Gdje je Ezio da nam objasni kako je Sony super i za sve su to krivi Geohot i ekipa?
14 mjeseci
neaktivan

sony je propo

3 godine
neznam_ime kaže...

sony je propo

i nuklearka također...

4 godine

Samo mi nije jasno kako je Sony sebi dopustio da ima takve propuste. Jedino objasnjenj je da su bili lijeni pa samo sklepali sisteme cisto da imaju.

http://vgm.tv/
13 mjeseci
protjeran
For time and the world do not stand still. Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future.
2 godine
Mirko935 kaže...
Gdje je Ezio da nam objasni kako je Sony super i za sve su to krivi Geohot i ekipa?

Evo me. Nemam ti ja sta objasnjavat. Dok se nije pojavio geohot i njego jailbreak i rulja koja hakira i piratizira nije bilo nikakvih problema. A gdje su neki linkovi da vidim kako se to preko googlea moglo upasti u psn?
4 godine
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Evo me. Nemam ti ja sta objasnjavat. Dok se nije pojavio geohot i njego jailbreak i rulja koja hakira i piratizira nije bilo nikakvih problema. A gdje su neki linkovi da vidim kako se to preko googlea moglo upasti u psn?

Kad ti hakerski sajt postav vijest to nije tacno, kad ti reuters postavi vjest nije tacno. Pa ko zelis da ti postavi vijest?

2 godine
A sta nije tocno u onome sto sam napisao?
13 mjeseci
protjeran

stavio sam danas 3.61 verziju ali opet nema PSN-a :)

2 godine

Jukicu, jutros je na svim portalima glavna vijest da se PSN poceo vracati online, a ti prenosis dva dana star i prezvakan Reutersov clanak. Katastrofa...

2 godine

Uskoro ce biti opet tema "PSN je opet pao"....{#}

:D
4 godine
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Stavio bi ja linkove, al me strah da će me Sony tužiti

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 mjeseci
protjeran

daj meni linkove posalji pa da ja objavim ovdje, neznam sta se bojis

2 godine
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Znači, softver se smatra potpuno sigurnim ako nitko ne iskorištava njegove slabosti, a ne ako slabosti nema? Tvoja razmišljanja su zaista genijalna.

2 godine
Mirko935 kaže...
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Znači, softver se smatra potpuno sigurnim ako nitko ne iskorištava njegove slabosti, a ne ako slabosti nema? Tvoja razmišljanja su zaista genijalna.

a to što NAVODNO postoje neke slabosti se smatra opravdanim razlogom za napad i krađu podataka jer eto, sony je to zaslužio? tvoja razmišljanja su kriminalna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 14:56 (Ezio).
4 godine
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Hehe, isto kao da si rekao "pa drzao sam novcanik cijelo vrijeme otvoren, na sred ulice, i sve je bilo super dok netko nije vidio moj otvoren novcanik" {#}

Pa su ti onda krivi ljudi koji su ti uzeli pare iz novcanika, a ti nisi odgovran na to sto si ga ostavio sirom otvorenim i dostupnim svima. {#}

2 godine
Ezio kaže...

a to što NAVODNO postoje neke slabosti se smatra opravdanim razlogom za napad i krađu podataka jer eto, sony je to zaslužio? tvoja razmišljanja su kriminalna.

Pročitaj Shenov post poslije tvojeg pa možda uspiješ shvatiti za što je Sony kriv u ovoj priči. Tebi krađa 77 milijuna podataka ne pokazuje da to nisu samo "navodne" slabosti?

I, kao i u prijašnjim temama, iako ti je 10 puta objašnjeno, nastavljaš sa svojim mišljenjem da mi opravdavamo hakerske napade i krađu podataka. Svašta...

4 godine
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...
Ezio kaže...
Mirko935 kaže...

Ja cu ti opet postaviti pitanje ko treba da ti potvrdi da je Sony zeznuo stvar da bi ti prestao govoriti NAVODNO? 

2 godine
Ezio kaže...

Nitko ne opravdava krađu podataka. Uvijek će biti onih ljudi koji žele ukrasti podatke i sonyev zadatak je bio da to spriječe. Oni su svojim propustima omogućili ljudima da kradu podatke i tu je njihova krivica. 

Mrzim svoj nadimak!!!
2 godine
Mirko935 kaže...

I, kao i u prijašnjim temama, iako ti je 10 puta objašnjeno, nastavljaš sa svojim mišljenjem da mi opravdavamo hakerske napade i krađu podataka. Svašta...

Pa podržavate, kaj drugo. Nit imate ps3 (ili ga imate jailbreakanog i koristite piratske igre) nit koristite psn. Samo pljuckate po sonyu.

btw, ne treba meni nitko objašnjavati ništa.

2 godine
Ezio kaže...
Pa podržavate, kaj drugo. Nit imate ps3 (ili ga imate jailbreakanog i koristite piratske igre) nit koristite psn. Samo pljuckate po sonyu.

Isuse Kriste, kao da pričam s osmogodišnjim djetetom... Pa kritizirao bih svakoga tko omogući tako laganu krađu tolikog broja podataka, bio to Sony, Microsoft, Apple, Google ili netko peti. Očito ti treba objašnjavati kad nisi sposoban da shvatiš neke stvari sam.

2 godine
Ezio kaže...

To ti je isto kao pljačka banke. Ljudi su banci dali svoj dragocjeni novac na čuvanje. Netko je provalio i opljačkao njihov novac zbog toga što su zaposlenici banke zaboravili zaključati banku na kraju radnog vremena. Tko je tu sve kriv?

1. Pljačkaši koji su ušli i uzeli novac. Premda je banka bila otvorena nitko nema pravo ući i uzeti novac.
  2. Zaposlenci banke tj.  banka koja je zaboravila zaštiti novac. Da je banka bila zaključana nitko ne bi ušao u nju

Prema tome Sony je itekako kriv. Uvijek će biti onih koji žele ukrasti podatke i onaj kojemu mi dajemo podatke na čuvanje mora paziti na njih.

Mrzim svoj nadimak!!!
3 godine
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
Ezio kaže...

To ti je isto kao pljačka banke. Ljudi su banci dali svoj dragocjeni novac na čuvanje. Netko je provalio i opljačkao njihov novac zbog toga što su zaposlenici banke zaboravili zaključati banku na kraju radnog vremena. Tko je tu sve kriv?

1. Pljačkaši koji su ušli i uzeli novac. Premda je banka bila otvorena nitko nema pravo ući i uzeti novac.
  2. Zaposlenci banke tj.   banka koja je zaboravila zaštiti novac. Da je banka bila zaključana nitko ne bi ušao u nju

Prema tome Sony je itekako kriv. Uvijek će biti onih koji žele ukrasti podatke i onaj kojemu mi dajemo podatke na čuvanje mora paziti na njih.

ne mora sony nista dok god ima ovakve korisnike koji ga brane svim silama

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
2 godine
#GaMerSC kaže...

stavio sam danas 3.61 verziju ali opet nema PSN-a :)

Postupno se uključuje po regijama, SAD i Kanada su online, a uskoro će i ostali. Krenuli su od multiplayera i dosta dugo će trebat dok bude 100% online. Za jednu državu treba i do nekoliko sati da proradi duž cijele države.

Tu možeš pratit kako se uključuje u Europi.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
4 godine

Ezio je dijete sa problemom u razvoju. Uopce ne znam sto se nervirate oko njega.

Stavite ga na ignore ko ja i uzivajte u zivotu. {#}

- Psiho246
2 godine
grimyHR kaže...

sva sreća pa imamo xbox fanboje koji održavaju ravnotežu bez da ih itko za to plaća niti imaju ikakve koristi radio psn ili ne. osim fanbojske utjehe dok ne radi.

dajte mi molim vas napišite još koje objašnjenje. ja sam dijete sa problemom u razvoju i ništa mi nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 16:19 (Ezio).
3 godine
protjeran
Ezio kaže...
grimyHR kaže...

sva sreća pa imamo xbox fanboje koji održavaju ravnotežu bez da ih itko za to plaća niti imaju ikakve koristi radio psn ili ne. osim fanbojske utjehe dok ne radi.

dajte mi molim vas napišite još koje objašnjenje. ja sam dijete sa problemom u razvoju i ništa mi nije jasno.

lol, di si mene vidio da branim microsoft

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
2 godine
Psiho246 kaže...

Ezio je dijete sa problemom u razvoju. Uopce ne znam sto se nervirate oko njega.

Stavite ga na ignore ko ja i uzivajte u zivotu. {#}

Ne možeš reći da te nikad nisu fascinirali fanboyevski umovi {#} Meni je baš zanimljivo vidjeti koliko netko može braniti neku kapitalističku firmu samo zato što im se sviđa neki njihov proizvod {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice