Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Burze su upravo i izmislili radi pljacke i fiktivnog novca. Negdje, mozda Vecernjak, bilo je lijepo napisano: "Facebook izgubio 25% burzovnog novca"!
They finally made a "dislike" button for Facebook. It's called NASDAQ
Burze su upravo i izmislili radi pljacke i fiktivnog novca. Negdje, mozda Vecernjak, bilo je lijepo napisano: "Facebook izgubio 25% burzovnog novca"!
Burze su izmislili neradnici da bi se domogli lakog novca ;) Burza=Kolo sreće
Ma to je vikalo preko cijelog tog dioničarskog venturea velikim slovima DOTCOM BUBBLE.
Ja sam sličnog skepticizma bio (i ostao) i glede cirkusa sa Appleom, ali oni su
me dosad uvjerili u suprotno i ipak su kompanija koja proizvodi neka materijalna dobra i koja ima hard keša.
Ovi su, kao što rekoh, tipičan dotcom bubble, a nije mi jasno da kompanijetine poput
goldman sachsa to ne vide? Ili imaju bolje računalne modele ponašanja dionice
od mene jadnog neupućenog lurkera:)
Baš me briga, ionako sam na Google+ :P
Posve očekivani pad.
Ok, moguće da je cijena takva zbog nagle ponude dionica novopečenih vlasnika (npr. uposlenika)
koji žele hard keš, pa je ponuda velika. Vidjet ćemo... dos je to sve nepredvidljivo, posebno kod
ovakvih firmi koje nemaju ništa drugo osim tog jednog internet fičera zvanog "socijalna mreža"
(koja naravno nije ni jedina ni tako prihodovna kao što se mislilo kad je xxxxx kompanija
navalilo turati sebe kao "frendove" misleći da to znači zaradu, ali kajla - http://money.cnn.com/2012/05/15/autos/gm_facebook/index.htm )
Trebalo je kupit na samom početku i prodati za par sati...
A možda će se i sada isplatit kupit ako predviđaju rast u dužem roku...
Nema tu neke zarade...
Korisnici FBa su se navikli na besplatne sadržaje. Reklame ignoriraju, ne pada im na pamet plaćati bilo što a mobilna verzija ni nema oglasa. Oglašivači će kad-tad skužiti da sa FBa dolazi jako mali broj zainteresiranih za njihove proizvode i usluge.
Facebook će propasti jer nije profitabilan. Oglašivači realno tamo samo gube novce.
Trebalo je kupit na samom početku i prodati za par sati...
A možda će se i sada isplatit kupit ako predviđaju rast u dužem roku...
eh trebalo, je,, da znaš šta će se desiti u budućnosti bio bi milijarder
iako mi je sve to smješno, pa to je velika virtualno napuhana kompanija, ne može se uspoređivati sa nekima koji zarađuju fizički novac i imaju milijarde samo keša
Nema tu neke zarade...
Korisnici FBa su se navikli na besplatne sadržaje. Reklame ignoriraju, ne pada im na pamet plaćati bilo što a mobilna verzija ni nema oglasa. Oglašivači će kad-tad skužiti da sa FBa dolazi jako mali broj zainteresiranih za njihove proizvode i usluge.
Facebook će propasti jer nije profitabilan. Oglašivači realno tamo samo gube novce.
Ne bih se baš složio. Naime, sve ovisi koji ti je target. Ako je do 25, 30, onda imaš šanse u oglašavanju na facebooku, ali ako misliš nuditi servis mašina ili auta, onda baš i ne. Naime, osobno znam jednu firmu koja oglašavanjem svaki mjesec zaradi jer joj se preko Facebooka javi i proda proizvod. Dapače, baš zbog toga što se prodaje proizvod za mlade bolji promet ostvari putem Facebook oglašavanja nego putem Google-a i etargeta, iako i Google-ov višestruko vraća uloženo. Ne znam samo kakvi su rezultati etargeta. No, to je primjer uspješnog oglašavanja, siguran sam da ima i puno neuspješnog.
Stvar je i koliku zaradu netko smatra uspješnom.
Jedan gore linkani GM vjerojatno nije sretan zaradom ako mu je trošak
oglasnog prostora bio kolko ono; 10 milijuna dolara?
Evo ima još nezadovoljnika, veći proizvođači appsa odustaju?