"IDC-ova analiza IT tržišta u Hrvatskoj za prošlu godinu pokazuje očekivani pad, osobito u prodaji hardvera"
A pad tržišta softwarea se baš i nije osobito dogodio, zato što legalno tržište softwarea nikad nije postojalo u Hrvatskoj
"IDC-ova analiza IT tržišta u Hrvatskoj za prošlu godinu pokazuje očekivani pad, osobito u prodaji hardvera"
A pad tržišta softwarea se baš i nije osobito dogodio, zato što legalno tržište softwarea nikad nije postojalo u Hrvatskoj
Odakle ti ta glupost?
To što mi kod kuće imamo crackane Windowse 7 i Office sa torrenata ne znači da nepostoji tržište legalnog softvera u hr....
to ti sa svojih 12 god. znas kako?
To što mi kod kuće imamo crackane Windowse 7 i Office sa torrenata ne znači da nepostoji tržište legalnog softvera u hr....
imaju ljudi i doma originalne programe.
samo svijest ljudi je da je OK imati piratsko, tj. da sa kupnjom računala, tj. hardware-a, win, office i sl. programi nekako "dođu u paketu"
Softver nisam platio već 2 godine.
To ne znači da mi je doma sve crackano, nego da jednostavno nisam osjećao potrebu za kupnjom novoga i nadogradnjom staroga zato što sav softver postaje jednak... svi na neki način žele nekako povezati svoj softver s fejsom koji mi se gadi, a u microsoftu su se malo napušili trave i dizajnirali one retardirane menije u officeu 2007 i 2010