Panasonic predstavio pet novih Lumix fotoaparata

poruka: 8
|
čitano: 1.747
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Panasonic predstavio pet novih Lumix fotoaparata".
4 godine

Cosmetic način rada...

...fuckin unbelievable!

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
3 godine

svaka čast,posebno ovi koji moze do 10m dubine!!!

4 godine

Čudno kako se Petric nije dohvatio ovih fotoaparata Smijeh

2 godine

Imam aparat lumix TZ5 ,koji je bio hit u svijetu prije tri godine i dobitnik eisa nagrade za aparat godine. Jako dobar aparat koji je među prvima snimao u hd formatu sa mogučnošću zumiranja.   Aparati koji su sada izašli su vjerojatno jako dobri (govotim o TZ seriji) ,jedni od trenutno najboljih na tržištu jer panasonic ima veliku tradiciju i prvi su počeli sa takvim aparatima u svijetu. Odlično je što će ova serija imati mogućnost i manualnih postavki.

No moje je mišljenje da kao u svoj tehnologiji to ide prebrzim tempom. Svaku godinu izbacuju se novi modeli sa nekim ,možda nepotrebnim dodacima, a stare aparate po mišljenju stručnjaka možemo baciti   u smeće. Kako panasonic izdaje svaku godinu novu seriju, tako i drugi proizvođači;

Samsung- WB500,WB550 - 2009

Samsung- WB600,WB650 - 2010

Olympus mju 9000 - 2009

Olympus mju 9010 - 2010

Casio EX H10 - 2009

Casio EX H15 - 2010

Panasonic TZ6, TZ7 - 2009

Panasonic TZ8, TZ10 - 2010.........

Od velike ponude koja je danas na tržištu čovjek nezna što bi kupio, a za godinu dana opet će mu aparat biti stari.

4 godine

Pa što je loše u tome što izdaju svake godine nove aparate,  tehnologija ide naprijed i normalno je da se izdaju novi fotoaparati.To je za nas bolje zato šta onda starima padne cijena pa se i mi normalni ljudi koji nemamo toliko novaca možemo priuštiti nešto po normalnoj cijeni.

Po tvojemu bi trebalo izdavati fotoaparate svakih 5 godina i da uvijek ostane ona cijena dok je fotoaparat izašao pa da se ti možes k.... kako imaš para i da imaš novi fotoaparat. 

2 godine
RE: Panasonic predstavio pet novih Lumix fotoapara
Patrick_cro kaže...

Pa što je loše u tome što izdaju svake godine nove aparate,   tehnologija ide naprijed i normalno je da se izdaju novi fotoaparati.To je za nas bolje zato šta onda starima padne cijena pa se i mi normalni ljudi koji nemamo toliko novaca možemo priuštiti nešto po normalnoj cijeni.

Po tvojemu bi trebalo izdavati fotoaparate svakih 5 godina i da uvijek ostane ona cijena dok je fotoaparat izašao pa da se ti možes k.... kako imaš para i da imaš novi fotoaparat.

Blažene bile osamdesete godine prošlog stoljeća. Tehniku koju kupiš znaš da će ti trajati i vrijediti najmanje desetak godina. Kako tehnika tako i sve drugo, počevši od muzike do filmova preko automobilske industrije do robe (hlača ,košulja, cipela...). Evo ti očitog primjera, kad si kupio levisice ili timberlanke znao si da će biti u trendu više godina. Tako je bilo i u tehnici: kupiš tv ili muzičku liniju (vrhunsku) siguran si bio da će i po kvaliteti i ostalim teh. karakteristikama trajati više godina. Da ne spominjem ray ban-ke, danas kupi najbolje naočale (prada ili bilo koju drugu marku) sljedeću sezonu su out. Tako ti je i muzika: ovi današnji hitovi traju dva dana, a hitovi sedamdesetih i osamdesetih i danas se slušaju, filmove neću ni spominjati, jer sigurno neznaš koje su gužve nekada bile čekajući red za karte u kinima, što se tiče automobila kupio bi auto (npr. stojadin kojega i danas možeš vidjeti na cestama) ,a danas izađe novi model i za pola godine evo ti facelifting ,a za dvije godine evo ti novi model.

Nije da ne volim tehniku, dapače non-stop se vrtim po dućanim i pratim nove modele. Moj zaključak je da danas ide sve prebrzim tempom i da je zbog takve situacije došlo do globalne recesije, jednostavno tržište se zasitilo.

4 godine

Sve to što kažeš ovisi o ukusima pojedinca, ja sam za da tehnika ide naprijed i uvijek mi je drago da se izbacuju novi i poboljšani modeli fotoaparata, evo ja imam fotoaparat koji sam kupio prije par godina za 700 kuna i zadovoljan sam sa njime, ne opterećujem se time da uvijek moram imati novo, evo fotoaparat još traje i slike su super kvalitete za moje potrebe, isto tako i kompjutor sam kupio prije 3 god i još mogu igrati sve igre i raditi na njemu što god mi je potrebno. Istina je da izlaze novi modeli svake godine ali ja ne vidim ništa loše u tome, zna se da kada izađe novi model da će cijene starih sa vremenom pasti i tu vidim super priliku da se kupi neki stariji modeli koji odgovaraju mojoj potrebi i potrebi nekih ljudi koji si nisu to mogli priuštiti dok je tek izašlo jer im je bilo preskupo. Naravno ima onih ljudi koji uvijek moraju imati sve novi i da kupe jedan dan najnoviji model  i sljedeći dan izađe novi model odmah bi išli kupiti novi model. Jedino što je meni žao zbog tehnike što se novi proizvodi češto kvare za razliku od prije, istina je da je to pokriveno garancijom ali kada se neki proizvod mora stalno nositi na garanciju onda to svima dojadi, uvijek tu ima izuzetaka ali ima jako puno proizvoda koji se izbacuju na tržište a da se ne završe na vrijeme i ne vidi se  jer imaju neki kvar, ali to je jednostavno danas tako, ne može se čekati zbog konkurencije.

2 godine
RE: Panasonic predstavio pet novih Lumix fotoapara
bodija kaže...
Patrick_cro kaže...

Pa što je loše u tome što izdaju svake godine nove aparate,   tehnologija ide naprijed i normalno je da se izdaju novi fotoaparati.To je za nas bolje zato šta onda starima padne cijena pa se i mi normalni ljudi koji nemamo toliko novaca možemo priuštiti nešto po normalnoj cijeni.

Blažene bile osamdesete godine prošlog stoljeća. Tehniku koju kupiš znaš da će ti trajati i vrijediti najmanje desetak godina. Kako tehnika tako i sve drugo, počevši od muzike do filmova preko automobilske industrije do robe (hlača ,košulja, cipela...). Evo ti očitog primjera, kad si kupio levisice ili timberlanke znao si da će biti u trendu više godina. Tako je bilo i u tehnici: kupiš tv ili muzičku liniju (vrhunsku) siguran si bio da će i po kvaliteti i ostalim teh. karakteristikama trajati više godina. Da ne spominjem ray ban-ke, danas kupi najbolje naočale (prada ili bilo koju drugu marku) sljedeću sezonu su out. Tako ti je i muzika: ovi današnji hitovi traju dva dana, a hitovi sedamdesetih i osamdesetih i danas se slušaju, filmove neću ni spominjati, jer sigurno neznaš koje su gužve nekada bile čekajući red za karte u kinima, što se tiče automobila kupio bi auto (npr. stojadin kojega i danas možeš vidjeti na cestama) ,a danas izađe novi model i za pola godine evo ti facelifting ,a za dvije godine evo ti novi model.

Nije da ne volim tehniku, dapače non-stop se vrtim po dućanim i pratim nove modele. Moj zaključak je da danas ide sve prebrzim tempom i da je zbog takve situacije došlo do globalne recesije, jednostavno tržište se zasitilo.

da prebrzo izbacuju nove mogučnosti u uređajima,tko to može pratiti sony i ekipa vjerovatno misle da smo puni para pa nas teba dobro isciditi,kupiš sebi neki vrhunski kompjutor on za dvije godine ne vrijedi ni 40 % svoje cijene

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice