Panasonic protiv lošeg 3D-a

poruka: 18
|
čitano: 1.893
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Panasonic protiv lošeg 3D-a".
3 godine

Moraju nas silom uvjeriti, da mi to stvarno želimo

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
5 godina
Re: Panasonic protiv lošeg 3D-a

Pa naravno, tko ne bi želio skupo plaćati 3d televizore i pripadajuće naočale, i pritom dobiti krasnu titravu sliku...

(sarcasm off)

Panasonic je tu u pravu, dok ne bude više kvalitetnih sadržaja, malo će se ljudi uodlučiti na 3d...

KaeR
3 godine

ma panasonicu smeta što se njihove plazme ne prodaju baš toliko dobro iako su uložili ogromna sredstva u marketing

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine

Kupio sam prije 4-5 mjeseci 42" panasonic ovu plazmu, na ponudi je bila bez naočala jer su iste bile 2700 kuna, pa rekoh sebi budem uzeo negdje jeftinije. Uglavnom, 3 mjeseca nisam nigdje mogao nači 3D Blue Ray pa sam tbh i odustao od istoga .... Nevjerojatno stvarno nevjerojatno ali kumio sam molio u Algoritmu i okolo ali ništa. Na netu našao samo zadnji Resident Evil, a i da budem iskren jedino gdje ja vidim prave pomake za 3D su crtići.

A to da Panasonic ima pravo, ima. U kinu sam svaki tjedan ali kada moram gledati forsane 3D naslove u Cinestaru jer onda me oderu 10 kuna više , žalim što nisam u Osijeku jer oni nemaju 3D pa im iste naslove daju u 2D...

5 godina

Deja vu ...

3D očale skupa s 3D filmovima umiru po ko zna koji put.

Prognoziram za jedno 20 godina, eto njih ponovo sa 3D glupostima.

P.S.

Samo hologram može dat pravi 3D doživljaj.

4 godine
neaktivan
memulica kaže...

Deja vu ...

3D očale skupa s 3D filmovima umiru po ko zna koji put.

Prognoziram za jedno 20 godina, eto njih ponovo sa 3D glupostima.

P.S.

Samo hologram može dat pravi 3D doživljaj.

Ja predviđam jedno dvi tri godine kad apple predstavi svoj prvi 3D TV i monitor. {#}

I'll be back
3 godine
blackalbum kaže...

ma panasonicu smeta što se njihove plazme ne prodaju baš toliko dobro iako su uložili ogromna sredstva u marketing

tu nisi u pravu.... ko kupuje plazmu zna zasto je kupuje (kad se zbroje plusevi i minusi izmedu lcd-a i plazme, plazma pobjeduje) , a to sazna jer se informira prije kupnje i tu vidi da panasonic pravi najbolje plazme i da se super prodaju.... a onaj ko se nekonta u tehniku neg samo cuje vecinom od prodavaca da je lcd bolji bla bla bla... njega plazma i nezanima jer on je cuo i to koda je bog reko da je tako....

5 godina
Crotiger kaže...

Kupio sam prije 4-5 mjeseci 42" panasonic ovu plazmu, na ponudi je bila bez naočala jer su iste bile 2700 kuna, pa rekoh sebi budem uzeo negdje jeftinije. Uglavnom, 3 mjeseca nisam nigdje mogao nači 3D Blue Ray pa sam tbh i odustao od istoga .... Nevjerojatno stvarno nevjerojatno ali kumio sam molio u Algoritmu i okolo ali ništa. Na netu našao samo zadnji Resident Evil, a i da budem iskren jedino gdje ja vidim prave pomake za 3D su crtići.

A to da Panasonic ima pravo, ima. U kinu sam svaki tjedan ali kada moram gledati forsane 3D naslove u Cinestaru jer onda me oderu 10 kuna više , žalim što nisam u Osijeku jer oni nemaju 3D pa im iste naslove daju u 2D...

Na krivom mjestu si se molio, algoritam je samo prodavač.  Prva adresa je continental i blitz koji su ti do sada izdali nekoliko filmova u 3d. Između ostalih, resident evil i balto... ostala dva tri se ne mogu sjetiti ovog trena..

23 mjeseca
Crotiger kaže...

U kinu sam svaki tjedan ali kada moram gledati forsane 3D naslove u Cinestaru jer onda me oderu 10 kuna više , žalim što nisam u Osijeku jer oni nemaju 3D pa im iste naslove daju u 2D...

Cuj ovoga, odakle ti da u Cinestar Osijek nema 3D filmova?   To tamo po Zagrebu pricaju? :)

Sve ide u 3D isto kao i kod tebe u megaultra3Dgradu

3 godine
microman kaže...

Ja predviđam jedno dvi tri godine kad apple predstavi svoj prvi 3D TV i monitor. {#}

i3D

It just works.

Peace means I'm reloading my gun.
4 godine
neaktivan
sirka666 kaže...
microman kaže...

i3D

It just works.

Upravo tako, nakon toga predviđam veliki BUM tržišta 3D TV-a i Monitora.

I'll be back
3 godine

baš sam jučwer gledo transformerse 3d to je baš loše

3 godine
Meni je u 3du cudno gledat filmove... neznam zasto...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
4 godine
microman kaže...
sirka666 kaže...
microman kaže...

i3D

It just works.

Upravo tako, nakon toga predviđam veliki BUM tržišta 3D TV-a i Monitora.

i recenica tipa: mi smo 3D doveli na najvislju razinu! :)

4 godine
Memphis kaže...

Transformersi su tako loši da se lošost ne ograničava samo na 3 prostorne dimenzije nego se prenosi i unatrag kroz vrijeme 

sve do prije 13.7 milijardi godina kada je uzrokovala fluktuacije u beskonačno gustoj homogenoj koncentracji energije što je

dovelo do nagle promjene stanja iste i kozmicke inflacije te je usljedilo eksponencijalno širenje svemira.

Taj dogadaj je danas poznat kao veliki prasak.

Isto tako sam cuo da gledanje transformersa uzrokuje mucninu i glavobolju ako pratis "radnju" filma.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
5 godina

Dokumentarci najavljivani u IMAX 3d-u izgledaju odlično..  za razliku od filmova kojima se prostornost očituje u dubinu platna, kod dokumentaraca se prostornost očituje prema publici.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
3 godine
drnde kaže...
Memphis kaže...

Transformersi su tako loši da se lošost ne ograničava samo na 3 prostorne dimenzije nego se prenosi i unatrag kroz vrijeme 

sve do prije 13.7 milijardi godina kada je uzrokovala fluktuacije u beskonačno gustoj homogenoj koncentracji energije što je

dovelo do nagle promjene stanja iste i kozmicke inflacije te je usljedilo eksponencijalno širenje svemira.

Taj dogadaj je danas poznat kao veliki prasak.

Isto tako sam cuo da gledanje transformersa uzrokuje mucninu i glavobolju ako pratis "radnju" filma.

ali nisi čuo kakava pica glumi umjesto m.fox samo radi toga se isplati pogledat film ako si naravno hetero

5 godina
Crotiger kaže...

Istina. Svi filmovi koje sam gledao u cinestaru u 3D-u su zaqrac, tek par scena ima gdje se 3D baš osjeti.

Crtići su druga priča, tamo je 3D puno više izražen. Da su bar svi dobri kao ona uvodna reklama za Real3D sa onim psom i nekim uređajem, to je pravi 3D.

Šteta što nisam gledao Avatara u 3D-u, siguran sam da je to bio jedinstveni doživljaj.

MKV - H.264
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice