Samo se nadam da nece imati probleme kao Samsung i LG, a na kraju i neke od Sony TV-a. Nije nit ovaj array back lid nesto bolji kako sam ja ocekivao, neznam za IPS. Moj samsung es8000 je navodno trenutno naj model na trzistu, star 3 dana, kad ono teze sranje od televizije, a problem je u tome sto je nemas s cim zamjenit. Cak mu ni dual core nepomaze, Skype trebas cekat deset minuta da se upali, boje u kutovima televizije se gube zbog cloudinga, bleeding is kutova, motion blure i ghosting? Znam da ljudi daju puno novaca da objese dobru umjetninu u dnevnom boravku, a ja sam htio TV i to naj, pa sam zamjenuo D7000 proslogodisnji model s ovim novim. Cini mi se da cu morat cekat OLED. Panasonic-u je najveca mana bila upravo multimedija, te se nadam da su to popravili. I onda se ljudi cude sto Apple-u ide tako dobro, bolje bi bilo da sam objesio 27inch iMac na zid i gledao filmove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako nije tajna koliko si dao za TV i koja je dijagonala?
Znam da je Panasonic lani imao problema sa kvalitetom svojih plazmi ali navodno (po dosadašnjim iskustvima vlasnika) ovogodišnji modeli su jako dobri i koliko god se Samsung lani približio Panasonicu ove godine Panny opet dominira. Govorim dakako o plazmama. Jesi možda bio u prilici usporediti prikaz na još kojem TV-u (recimo ST50 koju jako hvale) ili te plazme ne zanimaju?
Ako nije tajna koliko si dao za TV i koja je dijagonala?
Znam da je Panasonic lani imao problema sa kvalitetom svojih plazmi ali navodno (po dosadašnjim iskustvima vlasnika) ovogodišnji modeli su jako dobri i koliko god se Samsung lani približio Panasonicu ove godine Panny opet dominira. Govorim dakako o plazmama. Jesi možda bio u prilici usporediti prikaz na još kojem TV-u (recimo ST50 koju jako hvale) ili te plazme ne zanimaju?
Nije Tajna 55' oko 4200$, sada gledam zamjenut ovaj s plazmom 64' e8000, jer sam se zalio Samsungu, ako i plazma nebude valjala, onda cu trazit povrat novaca, i uzet Panasonic. Samo da spomenem, to sto vidis u ducanu je totalno razlicito s onim sto dozivis kad dodjes kuci i upalis tv. Kao prvo, zbor jakog osvjetljenja u ducanu nemozes realno procjenuti sliku, a i boje te osvjetljenje na samim ekranima su podesene da te privuku. Jednom kad kalibriras ekran, situacija je skroz drugacija.