Zasto mi se mota po glavi da briga o korisnicima i kradji uredjaja nije bila motiv za ovaj patent. Ili grijesim...
Zasto mi se mota po glavi da briga o korisnicima i kradji uredjaja nije bila motiv za ovaj patent. Ili grijesim...
Još će bit da oni ne prodaju iphone nego samo pravo na korištenje, a sam mob ostaje u njihovom vlasništvu.
Ja se ne bih bunio u tom slučaju, samo da mu je cijena barem duplo niža. Šta će mi stari isluženi telefon kad ga prestanem koristiti?
nekako mi miriši na pad prodaje uređaja
Tesko. Velika vecina korisnika ne JB-a uredjaj. Vazno je da je bling bling.
Kao bivši iPhoneov korisnik, stvarno ne bi mogao zamisliti da ga koristim bez JB. Tj. bi, al ne bi bio po mom ukusu :) e sada sto se tice patenta, naravno da je to samo izlika da zaustave JB, jer je on postao legalan u US.. Ali mislim da i nakon toga ce biti JB, uvijek ima rupa :)) Pogledajmo samo zadnji, prejednostavna instalacija OTA..
Prvo su nas par dana zatrpavali žutilom od vijesti, onda su komentari bili: bolje ipak vijesti o Apple. I evo ih :)
Prvo su nas par dana zatrpavali žutilom od vijesti, onda su komentari bili: bolje ipak vijesti o Apple. I evo ih :)
Evo... već 3 komada do 10h ujutro ;)
Možemo neku kladionicu koliko će biti do kraja dana? Ja mislim barem još jedna.
Tko ima pravo da me slika u prostoru koji nije javan?
Kako ovo sve prolazi?
Nitko se ne buni?
Tesko. Velika vecina korisnika ne JB-a uredjaj. Vazno je da je bling bling.
Nema sanse da oni dozive pad prodaje... 
Nemam ništa protiv uređaja appela ustvari oni su odlični, ali ponašanje kompanije prema korisnicima i forsiranja savršenstva (slučaj sa iphone4 kaže da nema problema
), ide na živce.
slažem se sa ovim
, oni se bune za JB, a sve što najave novo to ovi što JB-aju iuređaje, naprave godinu dana ranije
.
Nema sanse da oni dozive pad prodaje... 
Čekaj samo da rikne Jobs. Nije da mu to želim, Bože sačuvaj, ali firma i proizvodi su previše vezani za njegov lik i karakter.
How yes no.