Zasto nisam bio stariji i patentirao nesto...
Uf...
Zasto nisam bio stariji i patentirao nesto...
Uf...
to si možemo zamisliti kao da se kučna mačka bori protiv 11 lavova-vrlo pametno
to si možemo zamisliti kao da se kučna mačka bori protiv 11 lavova-vrlo pametno
Da samo ova mačka ima šanse...
http://www.scribd.com/doc/36521443/Gov-uscourts-wawd-169992-1-0
upravo sam procitao tuzbu...
I ima sanse dobiti odštetu, ali teško da bi moglo ugroziti da se prestanu rabiti
pa baš i nema,u tužbi nije bitno tko je u pravu već tko se bolje prezentira,tko ima više i bolje odvjetnike i sl.
pa baš i nema,u tužbi nije bitno tko je u pravu već tko se bolje prezentira,tko ima više i bolje odvjetnike i sl.
Ovo nije film, a njihovo sudstvo ipak nije toliko korumpirano... Pogledaj koliko ih je vec izvojevalo patentne pobjede, a nisu bili veliki nit su imali super skupe odvjetnike....
HEbali ih softverski patenti, da ih HEbali! Gamad jedna pohlepna! Imali u 100-tinjak vizionara (citaj:drharoša) koji nisu mogli ni jedan proizvod napraviti, samo su zabrijavali ideje! A dok netko dodje sam do te ideje, naravno, nezavisno od ovih pihduna, razvije taj proizvod, plasira ga, unovci, ovi vampiri mu odmah sjednu za vrat! Gadi mi se takav stil igre! Nek ih vrag nosi gdje im je mjesto!
Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže.
Da, pravi se našao da tuži, nisu li oni npravili MS tako što su zdimili tuđe patente, ah, da, oni su zaboravili patentirati DOS
Dosadne zemlje, svak svakog tuži za patente
Ako mu 13,5 milijardi dolara nije dovoljno onda neznam što će mu biti (pogotovo uzeći u obzir da s ovim tužbama neće dobiti neke astronomske svote ako uspije).
Ako mu 13,5 milijardi dolara nije dovoljno onda neznam što će mu biti (pogotovo uzeći u obzir da s ovim tužbama neće dobiti neke astronomske svote ako uspije).
mica maci je dosadno pa si je nasla novu zanimaciju - igru s lavovima
Pa sta ce pusti odvjetnici raditi? Moras i njima dati posla.