covjece ameri dobiju ivy bridge lap sa 6gb rama i 750 gb disk za 4900 kn(900 dolara) a mi za te pare nista posteno dobit ne mozemo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze al ne s 4-jezgrenim procesorom najnovije generacije, 6gb rama, 750gb diska, i gt630. jos uzmes u obzir da je ovo hp koji ima malo vise cijene od acera.
covjece ameri dobiju ivy bridge lap sa 6gb rama i 750 gb disk za 4900 kn(900 dolara) a mi za te pare nista posteno dobit ne mozemo.
Ma mi smo po svemu zaostali za svijetom, treba iskoristiti rodbinu i prijatelje kad idu u Ameriku da prošvercaju koji primjerak 
Ovaj laptop je stvarno super za cijenu od 900 dolara.
jos je bolje uzet dv7 za 1000 dolara.
jos je bolje uzet dv7 za 1000 dolara.
Ja kad bih kupovao uzeo bih dv7, jako dobar laptop za svoju cijenu.
1000 u americi, 2500 u hrvatskoj otprilike.
da su kod nas cijene prenapuhane nije upitno ali tko ima strpljenja i zivaca moze naci solidan lap cijena/kvaliteta/komponente. Primjerice ovo sam nasao za curu http://www.magazinrs.hr/hp-630w3380qn500nxn04lagrafikatorba/HP-10018 odlican za rad surfanje filmove i neka mid/high range igra(za mladeg brata).
a sto se tice dv7t predivna zvijer. Takoder bi HP trebao uskoro pocet izbacivat Ultrabook-ove sto ce biti zanimljivo
narucite iz amerike. izbjegnete marzu, ali platite pdv...
da su kod nas cijene prenapuhane nije upitno ali tko ima strpljenja i zivaca moze naci solidan lap cijena/kvaliteta/komponente. Primjerice ovo sam nasao za curu http://www.magazinrs.hr/hp-630w3380qn500nxn04lagrafikatorba/HP-10018 odlican za rad surfanje filmove i neka mid/high range igra(za mladeg brata).
a sto se tice dv7t predivna zvijer. Takoder bi HP trebao uskoro pocet izbacivat Ultrabook-ove sto ce biti zanimljivo
shvacas li ti da nije bit dal se kod nas nađe solidan lap za te pare nego je bit da se kod njih za 900 dolara nađe laptop koji je 3 puta doslovno jaci od tog navedenog.
Piše s početnom cijenom, tako da treba provjerit što dobiješ za koje pare. A i Bugovci bi mogli to malo istražit, a ne samo prenjet članak.