Pavilioni s Ivy Bridgeom

poruka: 11
|
čitano: 900
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pavilioni s Ivy Bridgeom".
4 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

covjece ameri dobiju ivy bridge lap sa 6gb rama i 750 gb disk za 4900 kn(900 dolara) a mi za te pare nista posteno dobit ne mozemo.

4 godine
Re: Pavilioni s Ivy Bridgeom
Za 5k kn se može uzet pošten lap kod nas, a što se tiče amera uvijek je tako bilo i bit će.
4 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

moze al ne s 4-jezgrenim procesorom najnovije generacije, 6gb rama, 750gb diska, i gt630. jos uzmes u obzir da je ovo hp koji ima malo vise cijene od acera.

2 godine
mar123 kaže...

covjece ameri dobiju ivy bridge lap sa 6gb rama i 750 gb disk za 4900 kn(900 dolara) a mi za te pare nista posteno dobit ne mozemo.

Ma mi smo po svemu zaostali za svijetom, treba iskoristiti rodbinu i prijatelje kad idu u Ameriku da prošvercaju koji primjerak {#}

Ovaj laptop je stvarno super za cijenu od 900 dolara.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
4 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

jos je bolje uzet dv7 za 1000 dolara.

2 godine
mar123 kaže...

jos je bolje uzet dv7 za 1000 dolara.

Ja kad bih kupovao uzeo bih dv7, jako dobar laptop za svoju cijenu.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
2 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

1000 u americi, 2500 u hrvatskoj otprilike.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';fu
2 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

da su kod nas cijene prenapuhane nije upitno ali tko ima strpljenja i zivaca moze naci solidan lap cijena/kvaliteta/komponente. Primjerice ovo sam nasao za curu http://www.magazinrs.hr/hp-630w3380qn500nxn04lagrafikatorba/HP-10018 odlican za rad surfanje filmove i neka mid/high range igra(za mladeg brata).

a sto se tice dv7t predivna zvijer. Takoder bi HP trebao uskoro pocet izbacivat Ultrabook-ove sto ce biti zanimljivo

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 15:55 (Skoll).
2 godine
Pavilioni s Ivy Bridgeom

narucite iz amerike. izbjegnete marzu, ali platite pdv...

4 godine
Skoll kaže...

da su kod nas cijene prenapuhane nije upitno ali tko ima strpljenja i zivaca moze naci solidan lap cijena/kvaliteta/komponente. Primjerice ovo sam nasao za curu http://www.magazinrs.hr/hp-630w3380qn500nxn04lagrafikatorba/HP-10018 odlican za rad surfanje filmove i neka mid/high range igra(za mladeg brata).

a sto se tice dv7t predivna zvijer. Takoder bi HP trebao uskoro pocet izbacivat Ultrabook-ove sto ce biti zanimljivo

shvacas li ti da nije bit dal se kod nas nađe solidan lap za te pare nego je bit da se kod njih za 900 dolara nađe laptop koji je 3 puta doslovno jaci od tog navedenog.

5 godina
Pavilioni s Ivy Bridgeom

Piše s početnom cijenom, tako da treba provjerit što dobiješ za koje pare. A i Bugovci bi mogli to malo istražit, a ne samo prenjet članak.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice