BUG FTW !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BUG FTW !
Svaka cast jos neka si ostali web shopovi tako urede i veselju nema kraja :-)
Lijepo lijepo!
Svaka vam dala! 
Odlično, sad još čekam ponudu digitalnog izdanja i sretan sam.
BUG za godišnjicu braka :)
Neprocjenjivo..
Normalno da neće omogućiti plaćanje u kunama. Nitko normalan ne uzima valutu iza koje ne stoji ništa
Pozdravljam. Osobno ne volim kupovati na webu osim paypalom.
BRAVO BUG !
Svaka cast :))
Jel to uopce isplativo? Provizije su znacajno vece od domacih karticara!!!
svaka čast Bugovci,
još kad mi poštarica ne bi, šta ja znam šta radi, pokušava silovati sandučić sa novinama valjda, raskupusala sve, imali biste pretplatnika više. Nema veze, ovako vam dam više love. (čekaj malo... glupa poštarica, kolko me para koštala.... hoću digitalnu verziju za download!!!)
Da li će nekad biti moguće naručiti knjige recimo u BiH?
Takođe bi bilo super kad bi knjige bilo moguće kupiti u digitalnom izdanju.
Zar ima netko u 21 stoljeću pa da nema bilo kakvu karticu? Iskreno, ne poznajem takvu osobu ...
Da li mi neko možete objasnit šta je PayPal
Da li mi neko možete objasnit šta je PayPal
Naravno da može, Wikipedia
Jel to uopce isplativo? Provizije su znacajno vece od domacih karticara!!!
Ah kako kome, ne moraš ti kupovat preko paypala ako misliš da se ne isplati.
iz Hr se uvijek moglo plaćat samo se nije mogao novac primat (osim ako je refundacija)
Svaka čast za ovo....Samo zbog ovog sada uzimam pretplatu(bio sam pre ljen ispunjavati uplatnicu bla bla bla ) :)))))))))))
Huh, odlična vijest. Danas sam proveo 50 min u pošti kako bih produžio pretplatu (nepitajte kako...). Slijedeći put plaćam preko kartice, sigurno :D
Fučkaš klasiku 
svaka cast bilo je i vrijeme da neka firma u hr to uvede koliko znam vi ste prvi odlican posao sada cu lakse poklanjati pretplatu 
pretplata hm, neznam kako je ovih dana , ali nekad dok sam bilo pretplatnik buga najviše me nerviralo kada novina dođe prvo na kiosk, a nakon nekoliko dana meni doma
i tako iz mjeseca u mjesec, baš iritantno kada frendovi čitaju prije tebe a ti 'faca' jer si pretplatnik koji bi trebao imat neku benificiju kao recimo da novina dođe doma dan ranije nego na kiosk.....
Zar ima netko u 21 stoljeću pa da nema bilo kakvu karticu? Iskreno, ne poznajem takvu osobu ...
Ako nemas posao na neodredeno tesko da ces dobiti kreditnu. Istina Visu electron mozes dobiti.
Taj sam