Pentaxi za ozbiljne i razigrane fotografe

poruka: 6
|
čitano: 661
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pentaxi za ozbiljne i razigrane fotografe".
4 godine

jesu dobri pentaxovi fotoaparati?

ovaj mi se čini super, s obzirom da već dugi niz godina priželjkujm jedan SLR, ovaj čak ima i pristojnu cijenu....

neki savjet? Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
3 godine
RE: Pentaxi za ozbiljne i razigrane fotografe
Dobri su,dobri. Ovaj mi se svidja jer ima 6 fps-ova,a to me uvijek odbijalo od Pentaxa jer su bili prespori za sportsku ili wildlife fotografiju. Treba sad sačekati recenzije. I cijena je skroz u redu za tu klasu.
4 godine

Ne bih baš rekao da po dizajnu kučišta više naginje ka K-7, glavni razlog je što K-r ima samo jedan kotačić za namještanje ekspozicije dok K-7 ima 2.

BTW, načuo sam o modelu koji bi trebao mijenjati K-7 i mogu reći da me svrbi novčanik. Na žalost, još nema službene objave tako da glasine mogu biti napuhane.

3 godine
jastreb kaže...

Ne bih baš rekao da po dizajnu kučišta više naginje ka K-7, glavni razlog je što K-r ima samo jedan kotačić za namještanje ekspozicije dok K-7 ima 2.

Dizajn kućišta i razmeštaj kontrola nije isto, dok K-x po dizajnu naginje na K20D tako K-r zbilja naginje ka K-7.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
3 godine
HBomb kaže...

jesu dobri pentaxovi fotoaparati?

ovaj mi se čini super, s obzirom da već dugi niz godina priželjkujm jedan SLR, ovaj čak ima i pristojnu cijenu....

neki savjet? Smijeh

Valjaju :) Imaju jako dobre objektive. Ali sve se na kraju svodi do samog fotografa ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 16:46 (infinityzg).
3 godine
neaktivan

ovo će biti odličan aparat, samo da recenzije prođu OK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice