1250 grama? mislim da se to matičnama nikako ne sviđa.... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
80 eura. LOL
kad ce napraviti neki hladnjak koji je potpuno drugaciji od drugih,ovo vec postaje dosadno.
ili uvesti neki novi princip hladjenja,vise ne trebaju praviti nove modele zracnih hladnjaka uopce nego samo izdavati brackete za nove sockete i to je to.
a sto bi onda prodavali? :)
lakse se stalno toplu vodu izmisljati (zar to uglavnom ne cine ama bas sve industrije).
ocigledno necu skoro mugena2 mijenjati.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
da,najljepsi je. Samo sto se na njemu vidi prasina,to je mana svakog hardwarea koji je bijel
Uopče nije prevelik - stane mi fino u sobu
stavil sam ja vec review. htio sam se samo na cijenu osvrnuti - koja je recimo sasvim normalna za takve highend hladnjake.
Zanimmljiv mi je koncept sa različitim bojama samog heatsinka i ventova-stvarno lijepo od njih.
moram reci da mi je cak taj bijeli lijep....al vidim da ih h100 pere oboje (NH-D14 i ovaj). jel ima sta noctua u planu kao odgovor?
stavil sam ja vec review. htio sam se samo na cijenu osvrnuti - koja je recimo sasvim normalna za takve highend hladnjake.
cijena je ok,još dobiš i 2 ventilatora
slično recimo kao noctua nhd14,dobiš 2 ventilatora koja vrijede sami preko 100kn
moram reci da mi je cak taj bijeli lijep....al vidim da ih h100 pere oboje (NH-D14 i ovaj). jel ima sta noctua u planu kao odgovor?
h100 je vodeno i mora ih prat sa obzirom na veću cijenu
cijena je ok,još dobiš i 2 ventilatora
slično recimo kao noctua nhd14,dobiš 2 ventilatora koja vrijede sami preko 100kn
h100 je vodeno i mora ih prat sa obzirom na veću cijenu
hmmm, ovo nikako. cijena je oko 100 franaka u svicarskoj, od 90 nadalje, a kod nas ga je moguce dobiti za malo manje od 100€, za 724kn. a sad kakvo je to vodeno, to bi mogli pricat, al sigurno se ne moze nositi sa pravim vodenim hladjenjem u istoj kombinaciji...