Phanteks PH-TC14PE

poruka: 14
|
čitano: 963
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Phanteks PH-TC14PE".
3 godine
Phanteks PH-TC14PE

1250 grama? mislim da se to matičnama nikako ne sviđa.... {#}

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
21 mjesec
Phanteks PH-TC14PE

to je tezina sa ventovima kaj je i normalno za highend hladnjake, inace bez ventova je tezina 970g. samo je previsok, jer mu je visina 171mm sa ventilatorima, a vecina i fulltowera i midtowera podrzava hladnjake do 160mm...evo review

3 godine
Phanteks PH-TC14PE

80 eura. LOL

4 godine
Phanteks PH-TC14PE

kad ce napraviti neki hladnjak koji je potpuno drugaciji od drugih,ovo vec postaje dosadno.

ili uvesti neki novi princip hladjenja,vise ne trebaju praviti nove modele zracnih hladnjaka uopce nego samo izdavati brackete za nove sockete i to je to.

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
4 godine
Re: Phanteks PH-TC14PE

a sto bi onda prodavali? :)

lakse se stalno toplu vodu izmisljati (zar to uglavnom ne cine ama bas sve industrije).

ocigledno necu skoro mugena2 mijenjati.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
2 godine
Phanteks PH-TC14PE
Bijela verzija je po mom ukusu najljepsi hladnjak trenutno. Ali da ljepota vrijedi 80€, ne vrijedi.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine
DamageHigh kaže...
Bijela verzija je po mom ukusu najljepsi hladnjak trenutno. Ali da ljepota vrijedi 80€, ne vrijedi.

da,najljepsi je. Samo sto se na njemu vidi prasina,to je mana svakog hardwarea koji je bijel

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
4 godine
Phanteks PH-TC14PE

Uopče nije prevelik - stane mi fino u sobu

4 godine
21 mjesec
Phanteks PH-TC14PE

stavil sam ja vec review. htio sam se samo na cijenu osvrnuti - koja je recimo sasvim normalna za takve highend hladnjake.

3 godine
protjeran
Phanteks PH-TC14PE

Zanimmljiv mi je koncept sa različitim bojama samog heatsinka i ventova-stvarno lijepo od njih.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
21 mjesec
Phanteks PH-TC14PE

moram reci da mi je cak taj bijeli lijep....al vidim da ih h100 pere oboje (NH-D14 i ovaj). jel ima sta noctua u planu kao odgovor?

4 godine
xyan kaže...

stavil sam ja vec review. htio sam se samo na cijenu osvrnuti - koja je recimo sasvim normalna za takve highend hladnjake.

cijena je ok,još dobiš i 2 ventilatora

slično recimo kao noctua nhd14,dobiš 2 ventilatora koja vrijede sami preko 100kn

xyan kaže...

moram reci da mi je cak taj bijeli lijep....al vidim da ih h100 pere oboje (NH-D14 i ovaj). jel ima sta noctua u planu kao odgovor?

h100 je vodeno i mora ih prat sa obzirom na veću cijenu

M4X @ 3.14zda GHz
21 mjesec
M4X kaže...
xyan kaže...

cijena je ok,još dobiš i 2 ventilatora

slično recimo kao noctua nhd14,dobiš 2 ventilatora koja vrijede sami preko 100kn

xyan kaže...

h100 je vodeno i mora ih prat sa obzirom na veću cijenu

hmmm, ovo nikako. cijena je oko 100 franaka u svicarskoj, od 90 nadalje, a kod nas ga je moguce dobiti za malo manje od 100€, za 724kn. a sad kakvo je to vodeno, to bi mogli pricat, al sigurno se ne moze nositi sa pravim vodenim hladjenjem u istoj kombinaciji...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice