Philipsov HDTV širokog ekrana

poruka: 11
|
čitano: 1.600
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Philipsov HDTV širokog ekrana".
4 godine

Fora...

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
3 godine
RE: Philipsov HDTV širokog ekrana

Uh jašta je.. svi su mi filmovi ovoliko širokog formata.. a budući da TV ako ga i gledam, gledam tako što pustim DivX koji sam skinuo sa torrentara.. Ovo je definitivno ide u spisak mojih želja. ;)

4 godine

Televizije još na 4:3 formatima a proizvođači već na 21:9

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
3 godine
BORN kaže...

pa nije to za televizijski signal
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
3 godine

Samo za one dubokog džepa i ljubitelja kina. Ne isplati se ako se gleda i normalni TV program, te crne linije naživciraju nakon nekog vremena.Neodlučan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
4 godine
MocniSkopac kaže...
BORN kaže...

pa nije to za televizijski signal
 Znam da nije, samo sam htio naglasiti da bar malo prilagode signal za 16:9 jer mrzim kad moram smanjit sliku da bi vidio prijevod
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
3 godine
neaktivan

al bi bili debeli;)

3 godine

Ma sve zavisi kako gledaš na to. Ja imam 11 godina star CRT TV (i još uvijek vrlo dobar) i planiram uzeti novi sa ovim novim tehnologijama, plus TV skoro da i ne gledam, ako i da ili u pozadini pjeva neki muzički kanal ili eventualno pogledam dnevnik na novoj, a plus još dodatni faktor je izgled samog tv-a, ovaj philipsov kao da je iz budućnosti stigao, a i na kraju najvažniji faktor a to je gledanje aXXo divx-a koji mi prestavljaju najbolji dio dana i najbolje me tad TV film opušta. Samo da ne žegnu astronomsku cijenu i biće dobro. ;)

4 godine

San snova za filmofile...Smijeh No, meni osobno, gledati film u originalnom kino formatu (2.35:1) na 16:9 ekranu i nije tako ''strašno'' iskustvo...

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
3 godine

Samo da ne bude preskup, a i Philipsov Perfect Pixel 3 HD mnogo je bolji engin od recimo Sony-eve BRAVIE EX, definitivno sam zagrijan. Zna li netko kako se zove tv i ima li link na Philipsovu stranicu?

4 godine

Jok nece bit preskup, 56 inča najboljeg Philipsovog LCD-a :p  Ionako ga rijetko tko ima gdje za smjestit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice