Sve je kao
Sve je mutno kao Kakao
Ceo Svet je kao Kakao

Sve je kao
Sve je mutno kao Kakao
Ceo Svet je kao Kakao

EPIC FAIL
.
Meni je to bas drago cut :D Zivjeli drugovi pirati ! 
Glupi zakon. Bolje da su novac uložili u dobro osmišljenu kampanju kojom bi se educirali ljudi, pokazala vrijednost rada muzičara, programera i sl.
Epic Fail^2
uvjek će se naći način da se skida sa interneta bez obzira kakva se ograničenja i kazne postave
magnet link je novi način borbe protiv praćenja ljudi koji skidaju (ispravite me ako sam se krivo izrazio)
naravno da je piratstvo loše i da ljudi koji razvijaju software, rade filmove i muziku zaslužuju nagradu (novac) za svoj trud ali sa druge strane skidanjem puno raznih programa mali korisnik ima mogućnost učenja na softweru koji će možda jednog dana i kupiti i koristiti
nije sve tako crno-bijelo kako se čini
Očekuju se nove drastične mjere!
Neka probaju opet sa javnom giljotinom, svojedobno je to dobro funkcioniralo, a i troškovi su prihvatljivi.
Da su programi igre i ostalo jeftinije, sve bih ih kupio! Ali ne može sebi svatko priuštit sve original. Na kraju krajeva, sve org je uvjek bolje...
To je bilo za ocekivati. Uostalom...
Nisu se Francuzi bunili zbog piratstva, vec zbog engleskog jezika na koji su posebno osjetljivi.
Očekivano :D
Zasto bi kupio nesto kad mogu dobit besplatno, ionako tim bogatunima ne fali lova, imaju puste milijune i pucaju se svakakvim drogama i umru sa 29 godina. Treba im uskratit malo pa ce mozda bit normalniji. Ionako se samo preseravaju di god se pojave.
Pokušaj iskorijenja piratstva će doliti samo ulje na vatru. "Pirati" koji skidaju te sadržaje ako im se sadržaj svidi i ako žele vidjeti još toga kupit će tu igru u želji da vide još od te dev kuće. Naravno ima i onih koji i ne razmišljaju na taj način ili uopće ne razmišljaju. Piratstvo nikad neće biti uklonjeno ma šta oni pokušali , načina uvijek ima. Oni koji rade svoj posao kvalitetno naći će svoj komad tržišta, i zaraditi.
skidam što stignem i neće se stat na kraj skidanju nečijeg autorskog djela.
ali....također kupim što smatram da je meni bilo od velike koristi i tim pomažem razvojni tim softwera.
prije 10 dana produžio aviru suite na 2 godine 66€, webbuilder za razvoj web stranice,a n00b sam, mrak alat 40$...sve to ima crackano,
ali poanta je podržat ono što ti je korisno i koristiš ga učestalo.
inače kad nebi bilo ljudi što kupuju,sve bi propalo.
zato skidam filmove do jaja 
skidam što stignem i neće se stat na kraj skidanju nečijeg autorskog djela.
ali....također kupim što smatram da je meni bilo od velike koristi i tim pomažem razvojni tim softwera.
prije 10 dana produžio aviru suite na 2 godine 66€, webbuilder za razvoj web stranice,a n00b sam, mrak alat 40$...sve to ima crackano,
ali poanta je podržat ono što ti je korisno i koristiš ga učestalo.
inače kad nebi bilo ljudi što kupuju,sve bi propalo.
zato skidam filmove do jaja 
ako si pirat u srcu skini si Dreamweaver CS4 
to mi je komplicirano :-)
nisam pirat...hehe. masu toga kupim...dakle pola mi se prašta.
Fora je u tome što ljudi ne vole kupovati mačka u vreći. Zato prvo skinu đabe s interneta makar i ilegalno, isprobaju i ako im to valja (i cijena je prihvatljiva), kupe, a ako ne valja, ne kupe. Na taj način najviše nastradaju filmovi, pošto ih ljudi skinu, pogledaju i obrišu. Rijetko koji film je toliko dobar da ga se isplati imati doma, a i takve kupe najranije godinu dana poslije prvog gledanja (bilo da su gledali u kinu ili pirat) u nekom bundlu kada im cijena padne. U ovom razmatranju namjerno zanemarujem one kojima je cilj skinuti i pohraniti cijeli Internet, sve filmove i serije ikad izašle i sve glazbene albume (to je neka žešća patologija).
Filmovi zarađuju na cinema prodakšnzu, a ne na DVD-ima...
Tako da ih piraterija vjerojatno ne pogađa nešto..
Nisam siguran kakav je omjer, mislim da su dvd ovi jako važan izvor prihoda.
a što se tiče ovog da ne daje rezultata ... jesu počeli hapsiti?
tko šiša entertainment - nije mi ih žao (gdje je to Bruce Willis ratovao, a obogatio se kao "ratnik")
nemojte programere u isti koš sa glumcima i pjevačima
ako možete kupujte software, ili kupujte kad budete mogli
Nisam siguran kakav je omjer, mislim da su dvd ovi jako važan izvor prihoda.
a što se tiče ovog da ne daje rezultata ... jesu počeli hapsiti?
A mislim, budimo realni, kad si zadnji put kupio film na dvd-u ili otišao u videoteku??
A da ne pričam o zapadnjacima, "video library, wtf is that??"...