Piratstvo u Francuskoj – po starom

poruka: 22
|
čitano: 1.746
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Piratstvo u Francuskoj – po starom".
4 godine

Sve je kao
Sve je mutno kao Kakao
Ceo Svet je kao Kakao

Cool

Peace and Love _ Frankenstein Build
3 godine

EPIC FAILBelji se.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
4 godine

Meni je to bas drago cut :D Zivjeli drugovi pirati ! Smijeh

3 godine

Glupi zakon. Bolje da su novac uložili u dobro osmišljenu kampanju kojom bi se educirali ljudi, pokazala vrijednost rada muzičara, programera i sl.

Epic Fail^2

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
2 godine

uvjek će se naći način da se skida sa interneta bez obzira kakva se ograničenja i kazne postave

magnet link je novi način borbe protiv praćenja ljudi koji skidaju (ispravite me ako sam se krivo izrazio)

naravno da je piratstvo loše i da ljudi koji razvijaju software, rade filmove i muziku zaslužuju nagradu (novac) za svoj trud ali sa druge strane skidanjem puno raznih programa mali korisnik ima mogućnost učenja na softweru koji će možda jednog dana i kupiti i koristiti

nije sve tako crno-bijelo kako se čini

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
2 godine
RE: Piratstvo u Francuskoj – po starom
Dzabicu niko neodbija.
4 godine

Očekuju se nove drastične mjere!

Neka probaju opet sa javnom giljotinom, svojedobno je to dobro funkcioniralo, a i troškovi su prihvatljivi.

2 godine
Ljudi uvijek žele ono što je zabranjeno. Mislim da su više štete napravili tim zakonom nego da ga nema. Da i trebali bi pokazat vrijednos rada programera, muzičara i ostalih koje piratiziraju.
2 godine
protjeran

Da su programi igre i ostalo jeftinije, sve bih ih kupio! Ali ne može sebi svatko priuštit sve original. Na kraju krajeva, sve org je uvjek bolje...

Ja nemam potpis!?
3 godine

To je bilo za ocekivati. Uostalom...

Nisu se Francuzi bunili zbog piratstva, vec zbog engleskog jezika na koji su posebno osjetljivi.

3 godine
neaktivan

Očekivano :D

2 godine
@Geophysics - ne bih se baš složio s tobom da je piratstvo loše. Ovo da developeri, pjevači itd. trebaju dobit novce za ono što su napravili je istina, ali upravo "pirati" su oni koji najviše i kupuju te proizvode...
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
3 godine

Zasto bi kupio nesto kad mogu dobit besplatno, ionako tim bogatunima ne fali lova, imaju puste milijune i pucaju se svakakvim drogama i umru sa 29 godina. Treba im uskratit malo pa ce mozda bit normalniji. Ionako se samo preseravaju di god se pojave.

Set condition one throughout the forum
2 godine

Pokušaj iskorijenja piratstva će doliti samo ulje na vatru. "Pirati" koji skidaju te sadržaje ako im se sadržaj svidi i ako žele vidjeti još toga kupit će tu igru u želji da vide još od te dev kuće. Naravno ima i onih koji i ne razmišljaju na taj način ili uopće ne razmišljaju. Piratstvo nikad neće biti uklonjeno ma šta oni pokušali , načina uvijek ima. Oni koji rade svoj posao kvalitetno naći će svoj komad tržišta, i zaraditi.

4 godine

skidam što stignem i neće se stat na kraj skidanju nečijeg autorskog djela.

ali....također kupim što smatram da je meni bilo od velike koristi i tim pomažem razvojni tim softwera.

prije 10 dana produžio aviru suite na 2 godine  66€, webbuilder za razvoj web stranice,a n00b sam, mrak alat 40$...sve to ima crackano,

ali poanta je podržat ono što ti je korisno i koristiš ga učestalo.

inače kad nebi bilo ljudi što kupuju,sve bi propalo.

zato skidam filmove do jaja Smijeh

nema potpisa
3 godine
torrente kaže...

skidam što stignem i neće se stat na kraj skidanju nečijeg autorskog djela.

ali....također kupim što smatram da je meni bilo od velike koristi i tim pomažem razvojni tim softwera.

prije 10 dana produžio aviru suite na 2 godine  66€, webbuilder za razvoj web stranice,a n00b sam, mrak alat 40$...sve to ima crackano,

ali poanta je podržat ono što ti je korisno i koristiš ga učestalo.

inače kad nebi bilo ljudi što kupuju,sve bi propalo.

zato skidam filmove do jaja Smijeh

ako si pirat u srcu skini si Dreamweaver CS4 Izlanuo se

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
4 godine

to mi je komplicirano :-)

nisam pirat...hehe.  masu toga kupim...dakle pola mi se prašta.

nema potpisa
3 godine

Fora je u tome što ljudi ne vole kupovati mačka u vreći. Zato prvo skinu đabe s interneta makar i ilegalno, isprobaju i ako im to valja (i cijena je prihvatljiva), kupe, a ako ne valja, ne kupe. Na taj način najviše nastradaju filmovi, pošto ih ljudi skinu, pogledaju i obrišu. Rijetko koji film je toliko dobar da ga se isplati imati doma, a i takve kupe najranije godinu dana poslije prvog gledanja (bilo da su gledali u kinu ili pirat) u nekom bundlu kada im cijena padne. U ovom razmatranju namjerno zanemarujem one kojima je cilj skinuti i pohraniti cijeli Internet, sve filmove i serije ikad izašle i sve glazbene albume (to je neka žešća patologija).

2 godine

Filmovi zarađuju na cinema prodakšnzu, a ne na DVD-ima...

Tako da ih piraterija vjerojatno ne pogađa nešto..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
4 godine
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nisam siguran kakav je omjer, mislim da su dvd ovi jako važan izvor prihoda.

a što se tiče ovog da ne daje rezultata ... jesu počeli hapsiti?

A.
4 godine

tko šiša entertainment - nije mi ih žao (gdje je to Bruce Willis ratovao, a obogatio se kao "ratnik")

nemojte programere u isti koš sa glumcima i pjevačima

ako možete kupujte software, ili kupujte kad budete mogliCool

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 19:36 (Floki).
2 godine
artfull kaže...
DamageHigh kaže...

Nisam siguran kakav je omjer, mislim da su dvd ovi jako važan izvor prihoda.

a što se tiče ovog da ne daje rezultata ... jesu počeli hapsiti?

A mislim, budimo realni, kad si zadnji put kupio film na dvd-u ili otišao u videoteku??

A da ne pričam o zapadnjacima, "video library, wtf is that??"...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice