Pirova pobjeda

poruka: 8
|
čitano: 672
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pirova pobjeda".
20 mjeseci
suspendiran
Pirova pobjeda

Ovi kao da rade za apple. S ovim poluproizvodom kojeg uz to prodaju ispod proizvodne cijene, uspjeli su podaviti cijelo tržište android tableta. Zbog njih je i onih par koliko toliko dobrih potonulo na tržištu.

3 godine
Pirova pobjeda

Kakav je ovo clanak? Ima naslov veze sa tekstom?

Malo je naprno citati o svim tom razlicitim prihodima. Pretpostavljam da je profit = neto prihod, koji bi ja nazvao dobit, a ostalo jednostavno prihod.

Veseli me da Pir je pobijedio (sta god to znacilo)!

2 godine
Re: Pirova pobjeda
Ovo je kraj kaže...

Kakav je ovo clanak? Ima naslov veze sa tekstom?

Malo je naprno citati o svim tom razlicitim prihodima. Pretpostavljam da je profit = neto prihod, koji bi ja nazvao dobit, a ostalo jednostavno prihod.

Veseli me da Pir je pobijedio (sta god to znacilo)!

Pirova pobjeda = Pobijeda koja je nanjela više štete pobjedniku nego gubitniku, tolika šteta da protivnik ne može nastaviti dalje...

Više toga na wikipediji...

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
3 godine

@Top Bugovac: Hvala! Otovorio si mi oci, sad naslov ima vise smisla.

3 godine
Pirova pobjeda

Naslov je ovdje u blažem obliku: Amazon je pobijedio u prodajnim rezultatima, ali svejedno je gubitnik na financijskom planu. Učinilo mi se zgodnim za naslov :)

2 godine
Tonči kaže...

Naslov je ovdje u blažem obliku: Amazon je pobijedio u prodajnim rezultatima, ali svejedno je gubitnik na financijskom planu. Učinilo mi se zgodnim za naslov :)

Zgodno je, ali samo u slučaju kada čitateljstvo razumije sve napisano.  {#}

\m/ Rest In Pieces Dismember (1988 - 2011), I'm the trendkiller!
4 godine
Pirova pobjeda

Ovi jezični nacisti postaju sve agresivniji.

2 godine
zatojeto kaže...

S ovim poluproizvodom kojeg uz to prodaju ispod proizvodne cijene, uspjeli su podaviti cijelo tržište android tableta.

Nesto mi govori da ti ne proljevas previse suza zbog toga... iako se osobno ne slazem s gornjom konstantacijom.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice