299$ je koliko kuna? a koliko je u zemlji izrazito bogatih i vecinski dobrostojecih ljudi HRVATSKOJ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stalno se rade analite za PS, ali nitko ne spominje istu stvar s printerima. Danas možeš kupiti printer/scanner/kopirku za 400 kn. Naravno, proizvođači se namiruju preko boje čija su pakiranja jako smanjena, a cijena poprilična. Nekad se više isplati uzeti novi uređaj nego originalnu boju :P
Hehehe, bilo mu je i vrijeme 
Zarađivati će od igara ili i od toga što će u ostatku svijeta biti skuplji od 20% do 50% pogotovo kod nas.
Zarađivati će od igara ili i od toga što će u ostatku svijeta biti skuplji od 20% do 50% pogotovo kod nas.
Sony nema nikakve koristi od toga sto je kod nas skuplje.
Tu svoje mrvice skupljaju trgovci i distributeri
mislim da je svejedno Sony od samog početka prodaje PS3 u debelom minusu. Problem je u blu-rayu koji još uvijek nije izgurao DVD
299$ je koliko kuna? a koliko je u zemlji izrazito bogatih i vecinski dobrostojecih ljudi HRVATSKOJ???
Kada bu se u Hrvatskoj prodavala ista količina konzola kao i u Americi i cijene će biti iste. Stvar je vrlo jednostavna.
Domaći uvoznik zovne sony i kaže : ja bi narućio 1000 konzola. Javi se Amer i kaže ja bi naručio milju konzola.
Što misliš tko od njih dvojice dobije bolju cijenu prilikom kupovine ?
oko 1500 kn
ja mislim da su oni sa ps-om 3 već odavno u plusu
ja mislim da su oni sa ps-om 3 već odavno u plusu
Clanak ti ocito kaze da nisu.
Cijena proizvodnje>cijena prodaje.
Ako mislis sa igrama, licencama itd. vjerojatno si u pravu.