lol,ovaj lik na slici na krivu stranu je okreno mobitel/psp šta god već je...
Ovo mi se čini fora jedino ako neće biti preglomazan ili preskup.
lol,ovaj lik na slici na krivu stranu je okreno mobitel/psp šta god već je...
Ovo mi se čini fora jedino ako neće biti preglomazan ili preskup.
Nemam nista protiv Androida, stovise volim ga ali staviti njega na PSPhone? Zasto? Sta ce biti s hrpom igri koje rade na PSP-u?
Nije ga okrenuo naopako vec je slika forošopirana da se vidi koji je uređaj u pitanju.
Da su ga stavili "normalno" ne bi se razlikovao od ostalih Sonyevih smatphonea jer im je poleđina više manje ista.
Koštati će koliko i PSP + ekstra za mobitel.
Znači stiže konačna potvrda da SE definitivno neće imati Windows Phone 7 telefone. Ako promoviraju PS phone onda sigurno neće imati konkurenciju s xbox live u ponudi.
Ja želi da spoje cipele i mobitele, već je vrijeme, kad su već spojili sve ostale uređaje
Znači stiže konačna potvrda da SE definitivno neće imati Windows Phone 7 telefone. Ako promoviraju PS phone onda sigurno neće imati konkurenciju s xbox live u ponudi.
Iskreno, dovoljno ih je i sada. Svi su isti. Imaju iste procesore, identican OS do zadnjeg detalja. Iste tipke na istim mjestima. Razlike su mizerne. Sasvim nepotrebno da se i Sony ukljuci na to trziste.
Liči mi jako na SE Vivaz. :/
sve mi se nekako čini da bi mogao propast kao n-gage
sve mi se nekako čini da bi mogao propast kao n-gage
ako igre sa originalnog psp-a budu kompatibilne s njim, onda nece propasti, ali posto vjerujem da nece biti kompatibilno...
ma nece zato jer je playstation ogroman brand i ima ogromnu bazu korisnika :P za razliku od n-gagea koji je krenuo od nule
Ehh tako sam i ja prije par god. rekao za apple.
Što oni imaju uopće radit u tom području mobitela :D
Eto ti iPhone-a danas...