Playstationi za američko zrakoplovstvo

poruka: 13
|
čitano: 1.326
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Playstationi za američko zrakoplovstvo".
4 godine

Jel nisu mogli uzet intel core i7 920

3 godine
protjeran
RE: Playstationi za američko zrakoplovstvo
vedrann kaže...

lol ne ....btw kriva slika od ps3 trebalo je stavit sliku od stare verzije jer ova ne podrzava linux

battlefield bc 2 :D// pills here
4 godine

Moram priznati da me pomalo zbunjuju ove narudžbe PS3 od američkih javnih ustanova. Nekako mi smrdi na marketinšku akciju od Sony-a.

Naime, ako njima treba cell procesor, siguran sam da im ga mogu dati u nekom jeftinijem obliku, bez nVidia akceleratora i ostalog nepotrebnog hardvera.

Pitam se zašto ne koriste najnovija GPGPU rješenja koja su isto moćna. 

S druge strane, možda znaju iskoristiti i nVidia akcelerator u PS3 za korisno računanje, a možda im cell arhitektura dobro naliježe na probleme koje moraju rješavati, ili su im programeri više vremena pisali cell softver pa imaju više iskustva. Moguće je i da specijalizirana cell rješenja koštaju mnogo više od PS3.

razmjenavjestina.org
3 godine

Pa da im FBI i US Zrakoplovstvo ne isplate ni centa za konzole, Sony se nebi bunio. Di ćeš bolje promidžbe... Ako US vojska kupuje neš....

Također, odlična reklama za IBM.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
3 godine

uzimaju ono što im je najisplativije. za cijenu playstationa 3 ne mogu ne mogu kupit jednako snažan PC.

4 godine
vedrann kaže...

Nemoj me nasmijavati

Cell OC (4GHz-a)  ~ 1000 gigaflopsa sirove snage

i7 975 D0 OC 4.3ghz - 60,06714 gigaflopsa sirove snage

vrodic kaže...

Moram priznati da me pomalo zbunjuju ove narudžbe PS3 od američkih javnih ustanova. Nekako mi smrdi na marketinšku akciju od Sony-a.

Naime, ako njima treba cell procesor, siguran sam da im ga mogu dati u nekom jeftinijem obliku, bez nVidia akceleratora i ostalog nepotrebnog hardvera.

Ne bih rekao da je marketinška akcija od Sony-a. Odavno se zna se da PS3 je skuplji nego što košta i da na njemu gube novce, a da na igrama zarađuju. NASA, FBI itd. sigurno ne igraju igre. Dakle ako oni kupuju PS3 Sony je u gubitku a ne dobitku.

I što se tiče Cell-a on se (barem koliko ja znam) nalazi samo u PS3 i IBM-ovim superračunalima/serverima - a oni su poprilično skupi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 17:40 (Paolo2612).
2 godine
protjeran
Paolo2612 kaže...

Ne bih rekao da je marketinška akcija od Sony-a. Odavno se zna se da PS3 je skuplji nego što košta i da na njemu gube novce, a da na igrama zarađuju. NASA, FBI itd. sigurno ne igraju igre. Dakle ako oni kupuju PS3 Sony je u gubitku a ne dobitku.

I što se tiče Cell-a on se (barem koliko ja znam) nalazi samo u PS3 i IBM-ovim superračunalima/serverima - a oni su poprilično skupi.

Daj pliz ne pricaj gluposti...

Normalno da zaradjuju na konzolama, najbolje da ce proizvodit milijune konzola sa gubitkom, đizs...

I Sony moze zaradjivati samo na onim igrama kojima je on proizvodjac odnosno izdavac, sta on ima s masom ostalih igara?

Sve je ovo samo marketing, reklama... tako je i za PlayStation 2 bilo da saddam hussein kupuje 4000 konzola u svrhu upravljanja nekakvim projektilima, dajte molim vas, kakav je to debilizam...

Taman i da neka Vlada kupuje bilo kakvu tehniku sigurno to nece objavljivat na sva zvona i objasnjavat za sto ce im sluziti, ne budite naivni.

4 godine
v3rbatim kaže...
Paolo2612 kaže...

Daj pliz ne pricaj gluposti...

Normalno da zaradjuju na konzolama, najbolje da ce proizvodit milijune konzola sa gubitkom, đizs...

I Sony moze zaradjivati samo na onim igrama kojima je on proizvodjac odnosno izdavac, sta on ima s masom ostalih igara?

Sve je ovo samo marketing, reklama... tako je i za PlayStation 2 bilo da saddam hussein kupuje 4000 konzola u svrhu upravljanja nekakvim projektilima, dajte molim vas, kakav je to debilizam...

Taman i da neka Vlada kupuje bilo kakvu tehniku sigurno to nece objavljivat na sva zvona i objasnjavat za sto ce im sluziti, ne budite naivni.

Ti pričaš gluposti, a ne ja. Općepoznata činjenica je da Sony gubi novac na svojim konzolama jer ih prodaju ispod njihove cijene - naravno ne zauvijek nego dok se ne smanji cijena zbog starosti komponenti, veće dobavljivosti, optimizacija i smanjenja troškova proizvodnje. Svaki čovjek s imalo mozga zna da blu-ray player ne košta isto sada i tek kada je počeo biti dostupan u prodaji i jedva se nabavljao, uostalom kao i svi ostali proizvodi ili uređaji.

A što se tiče igri - svaki developer igara plaća Sony-u razvojne alate i postotak zarade igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 21:09 (Paolo2612).
3 godine
v3rbatim kaže...

Agency: Department of the Air Force, Office: Air Force Materiel Command

3 godine
neaktivan

Ma da.....još će ispast da Cell lijeći sidu, rak i upalu karpalnog tunela.....prenategnuto....osim toga oni traže oko 500 konzola....to je premalo.....

4 godine
Tale kaže...

Ma da.....još će ispast da Cell lijeći sidu, rak i upalu karpalnog tunela.....

Skoro :)

PS3 je najjači u Folding@home

http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=userstats

4 godine

Mozda im joystick treba za simulatore letenja :)

4 godine
protjeran
Nema druge, nego odoh i ja u trgovinu po par komada, kad su svi ovako navalili...
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice