Svaka čast, to će napraviti i svi ostali proizvođaći.
Svaka čast, to će napraviti i svi ostali proizvođaći.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
tako se to radi, a ne kao intel svaka generacija cpu...novi socket...svaka cast amd...jedan od razloga sto sam i presao u amd tabor :)
Još čekam da vidim kako će se Buldići pokazat kad izađu, ali svejedno mislim da za moju Gigabyte GA-890FXA-UD5 (Rev 2.0) Gigabyte neće dat podršku za njih...
Još čekam da vidim kako će se Buldići pokazat kad izađu, ali svejedno mislim da za moju Gigabyte GA-890FXA-UD5 (Rev 2.0) Gigabyte neće dat podršku za njih...
Ja bi rekao da ce za moju rev 2.1 dati podršku pošto je i prije tako bilo sa starijim pločama veće revizije su mogle podržati AM3 cpuove dok manje nisu..
Nije mi sad više niš jasno...nije li da AM3+ imaju pin viška? Kako onda ugurati proc u socket?
Nije mi sad više niš jasno...nije li da AM3+ imaju pin viška? Kako onda ugurati proc u socket?
malo ga zatuckaš čekićem, onda ulazi :)
ma ništa od toga pina čim je dana podrška
Baš razmišljam da kupim tak neku ploču, zadržim svoj AM3 cpu i poslije samo nadrogradim na Bulldozera. Ili.. da sad iskeširam dosta love za cijelu novu platformu sa i5 2500k.
Baš razmišljam da kupim tak neku ploču, zadržim svoj AM3 cpu i poslije samo nadrogradim na Bulldozera. Ili.. da sad iskeširam dosta love za cijelu novu platformu sa i5 2500k.
nema tu puno razmisljanja dok ne izađe buldožder kad se ne znaju performanse. sad je glupo uzimati plocu, bolje pricekati dok svi ne bace karte na stol
Rekli su da buldožder matične budu podržavale i SLI.
Dali to znači da će sad ove matične podržavati SLI ili te neke nove ?(možda glupo pitanje ali eto )
Dali to znači da će sad ove matične podržavati SLI ili te neke nove ?(možda glupo pitanje ali eto )
samo one ploče s high end čipsetima i to iz serije 990, bar je tako najavljeno
Samo 990FX i 990X će podržavati SLI.
Mislim na chipsete naravno ne odnosi se na Bulldozere.
LP
Sve AM3 ploče podržavaju SLI sa jednim mali hackom ;)
ako je sudit po zadnjim informacijama nema tog famoznog pina da onemogučava ugradnju u am3. tema
To je AMD sredil izgleda na veliko veselje korisnika,
prema tim fotkama pa problema s PIN-om nece bit kaj i potvrđuje ova vijest o podršci Bagera na AM3 maticnim plocama kod MSI ovaj put se ne šale sigurno.

Onda si osuđen na patcheve i fixeve kako bi mogao instalirati nove verzije drivera.
Onda si osuđen na patcheve i fixeve kako bi mogao instalirati nove verzije drivera.
Jing-Jang,nažalost...
Dajte mi više osam jezgrica da dignem još jedan kredit

:) Baš sam danas kupio frendu jednu od navedenih MSI... wheeeeeee