Poljaci igraju na bijelo

poruka: 14
|
čitano: 1.371
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Poljaci igraju na bijelo".
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Koja pišurija čovječe! Pa šta su imali na umu???

Freak Show Inc.
3 godine
Poljaci igraju na bijelo

Sramotno ...

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Ma sramota!

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Presmiješno i tako ne profesinalno - ako su vec to isli raditi (iako, po meni nisu trebali) trebali su to napraviti kako spada.

Sramotno i smijesno u isti mah!

4 godine
RE: Poljaci igraju na bijelo

i još stave mac na stol..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 13:17 (ferovca1).
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Generalno ne volim ovakvo "korigovanje" postojećih fotografija, u bilo koje svrhe, čak ni kad je mnogo bolje odrađeno. Da su lepo umesto 5 minuta u Photoshopu potrošili 15 na to da skupe par lokalnih ljudi i da ih uslikaju, mislim da bi prošlo nezapaženo. Prosto, fotografija bi bila skroz druga i, ako ih neko pita, mogli bi reći: "Stavili smo lokalne njuške da bi lokalnim posetiocima lokalnih stranica sve delovalo relevantnije." Ovako, ne zna se da li je stvar više smešna ili glupa.

3 godine
Poljaci igraju na bijelo

Rasisti puj

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas
4 godine

Koi bezobrazluk! Otkaz tom kretenu koi se to sjetio ic radit!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
neaktivan
Poljaci igraju na bijelo

Poljska konzervativna katolička zemlja. Pa, mene to uopče ne čudi da su makli crnca, nije to Amerika.

Isto bi bilo da na Microsoft Hrvatska postavi sliku tri Japanca i oni su kao tipčni Hrvati.

Loše obrađena slika, samo pokazuje lijenost Microsofta. To je njihova stvar, a nikakav rasizam.

Osobno mišljenje.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 16:34 (Koja_pila).
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Ništa čudno... želite li igrati za Tursku reprezentaciju, dobit ćete janjičarski sufix *ajoglu i možda vam "odrube glavu" i stave lice turčina sa isukanom sabljom koji pokazuje u smjeru lokalne čevapdžinice na autoputu kojemu se smješka brk sa džambo plakata...

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
4 godine
ferovca1 kaže...

i još stave mac na stol..

kakve to ima veze? microsoft ne radi racunala!!!!

mozda je mac sa vistom?

2 godine
Poljaci igraju na bijelo

Vidio sam to na vjestima večeras.Presmiješno!SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

oko za oko,pasta za zube
3 godine
Poljaci igraju na bijelo

nije smješno nego je tragedija i to neka velika i ozbiljna trvrtka kao

microsoft, stvarno tragedija

Najbolji osjećaj je upala mišića........
4 godine
Poljaci igraju na bijelo

Mislim činjenica je da u Poljskoj nema baš crnaca, ali to su trebali riješit na način da skupe 3 Poljaka i uslikaju ih, ne ovako se sramotit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice