Koja pišurija čovječe! Pa šta su imali na umu???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sramotno ...
Ma sramota!
Presmiješno i tako ne profesinalno - ako su vec to isli raditi (iako, po meni nisu trebali) trebali su to napraviti kako spada.
Sramotno i smijesno u isti mah!
i još stave mac na stol..
Generalno ne volim ovakvo "korigovanje" postojećih fotografija, u bilo koje svrhe, čak ni kad je mnogo bolje odrađeno. Da su lepo umesto 5 minuta u Photoshopu potrošili 15 na to da skupe par lokalnih ljudi i da ih uslikaju, mislim da bi prošlo nezapaženo. Prosto, fotografija bi bila skroz druga i, ako ih neko pita, mogli bi reći: "Stavili smo lokalne njuške da bi lokalnim posetiocima lokalnih stranica sve delovalo relevantnije." Ovako, ne zna se da li je stvar više smešna ili glupa.
Rasisti puj
Koi bezobrazluk! Otkaz tom kretenu koi se to sjetio ic radit!
Poljska konzervativna katolička zemlja. Pa, mene to uopče ne čudi da su makli crnca, nije to Amerika.
Isto bi bilo da na Microsoft Hrvatska postavi sliku tri Japanca i oni su kao tipčni Hrvati.
Loše obrađena slika, samo pokazuje lijenost Microsofta. To je njihova stvar, a nikakav rasizam.
Osobno mišljenje.
Ništa čudno... želite li igrati za Tursku reprezentaciju, dobit ćete janjičarski sufix *ajoglu i možda vam "odrube glavu" i stave lice turčina sa isukanom sabljom koji pokazuje u smjeru lokalne čevapdžinice na autoputu kojemu se smješka brk sa džambo plakata...
i još stave mac na stol..
kakve to ima veze? microsoft ne radi racunala!!!!
mozda je mac sa vistom?
Vidio sam to na vjestima večeras.Presmiješno!

nije smješno nego je tragedija i to neka velika i ozbiljna trvrtka kao
microsoft, stvarno tragedija
Mislim činjenica je da u Poljskoj nema baš crnaca, ali to su trebali riješit na način da skupe 3 Poljaka i uslikaju ih, ne ovako se sramotit.