zar nisu vec dovoljo skupe 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba sad pokupovat DDR2 memoriju od ljudi koji prelaze na DDR3 i onda ju kasnije kad cijena dosegne vrhunac lijepo prodavat i obogatit se k'o Kerum... 
A ja baš mislio kako ce cijene ddr 3 padat jer to polako postaje standard.
ovo je s jedne strane odlično jer mi konfiguracija ne zastarjeva brzo(sve komponente koje sam kupio trenutno su skuplje nego prije)
ovo je s jedne strane odlično jer mi konfiguracija ne zastarjeva brzo(sve komponente koje sam kupio trenutno su skuplje nego prije)
gotovo ista stvar i kod mene. ovaj memory kit koji sad imam u kompu je skuplji nekih 9€ nego kad sam ga ja kupio... a DDR2 imam još na "lageru", kupio jerftino prije godinu dana i sad još čekam da cijena naraste pa onda "sell, sell, sell" kako bi rekli na wall streetu :)
Strašno, kad se sjetim prije godinu dana da sam 4GB DDR2 memorije platio 256kn a danas toliko dođe 2GB-a....što nisam još kupio sad bi se obogatio prodavajući
Ja se još sićam kad san dilija DDR2 od 1GB pošto je novi bija ispod 100 kuna, a nisan tija biti cigan, pa prodavat...
Treba sad pokupovat DDR2 memoriju od ljudi koji prelaze na DDR3 i onda ju kasnije kad cijena dosegne vrhunac lijepo prodavat i obogatit se k'o Kerum... 
HAHA. To nije loše, ali cijene memorija će ponovno pasti kad se DDR3 "ustali" na skoro sve konfiguracije.
Pogledaj cijene DDR1 i reci jel pala cijena?