Fino ali ovo ogranicenje od 24 sata bi mogli bar produziti na 48 sati desi se nekad da prekinem film pa ga odgledam tek nakon par dana :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmmmm
kako ce se film recimo gledat na kompu ne vidim na koji nacin bi me mogli sprijeciti da ripam film?
hmmmm
kako ce se film recimo gledat na kompu ne vidim na koji nacin bi me mogli sprijeciti da ripam film?
Pokraj HD ripova nitko neće skidati tvoj rip shitty youtube kvalitete.
Zgodan način da za umjerenu cijenu legalno pogledaš doma neki film. Nadam se da će doći i do nas. Po mogućnosti da bude i jeftinije ali poučeni iskustvom sa Steamom i 1$=1€, teško.
Kako je gore navedeno, zasto bi bio raj za pirate? U clanku je navedeno da ce vjerojatno filmovi dolaziti kada otprilike izadju na DVD izdanjima, a inace na torrentima iliti nekom drugom mjestu imas mjesec dana poslije sto izadje film i prije HD film sa 100x boljom kvalitetom.
A i sigurno neće biti video kao što sada izgleda kada ideš na jubito, znači da ga možeš samo tako skinuti pomoću addona... Sigurno će imati neku zaštitu tako da ne vidim u tome problem.
A i sigurno neće biti video kao što sada izgleda kada ideš na jubito, znači da ga možeš samo tako skinuti pomoću addona... Sigurno će imati neku zaštitu tako da ne vidim u tome problem.
ne postoji nikakva zastita koja to moze sprijeciti...
Odličan servis za koji se samo traži način kako ga potpuno uništiti piratstvom. Svaka čast dečki.
ljudi ima li nešto slično za nas u Europi ? Da nije MaxTV naravno...
tako mi je žao da Hulu i NetFlix ne radi van USA, a nikakvi VPNovi i Proxy serveri ne pomažu ...
Morbidni mentalitet odmah iskače u prvi plan...ripanje, ripanje, ripanje.
Ako se nudi iznajmljivanje filma koji je već objavljen, kojom to logikom bolesnog uma ovakav servis potpomaže rippanje, kada će svi ti naslovi biti na torrent servisima daleko ranije?
Baš suprotno, ovako će možda nekomu i doći na um da si iznajmi film (ne očekujem to od Hrvata), iako to nije planirao, a možda probudi i neku trunku morala kod pojedinaca.
Može se gledat Netflix i Hulu van US.. bar meni radi... odi na usvideo.org
Odličan servis. Daleko bolji od videoteka koje nude naši ISP-i, koji za filmove stare 20 i više godina traže do 15 kuna.
Ali naravno, mi živimo u RH.
ljudi ima li nešto slično za nas u Europi ? Da nije MaxTV naravno...
tako mi je žao da Hulu i NetFlix ne radi van USA, a nikakvi VPNovi i Proxy serveri ne pomažu ...
Bilo bi gotovo nemoguće uskladiti zakone pojedinih država, kao i uvjete prikazivanja. Recimo njemačka ima rigoroznije uvjete puštanja nasilnog sadržaja, kao i sinkronizaciju apsolutno svega.