Sta rec osim da smo se vec naslusali optuzaba za Intel... Cim vise ima - vise hoce, nikad dosta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Klupko se počinje odmotavati. Baš me zanima kako će ovaj slučaj biti završen!
Kako su odnosi između nVidije i Intela zategnuti, jedan od nVidijinih insidera je počeo objavljivati karikature na temu Intela. Možete ih vidjeti na www.intelsinsides.com, a ovdje prenosim dvije koje su relevantne za temu.
Iskreno, baš me briga tko je koga podmićivao ili prijetio (barem što se tiče ovog slučaja). Intel je skuplji od AMD, ali je i bolji (po pitanju CPU). Stoga ću uvijek kupovati procesore od Intela.
Iskreno, baš me briga tko je koga podmićivao ili prijetio (barem što se tiče ovog slučaja). Intel je skuplji od AMD, ali je i bolji (po pitanju CPU). Stoga ću uvijek kupovati procesore od Intela.
pa baš i nije skuplji, novi intel Core i5 su jeftiniji od Phenoma II x4 ,a k tome su i brži.
pa baš i nije skuplji, novi intel Core i5 su jeftiniji od Phenoma II x4 ,a k tome su i brži.
Bolji... JESU! Brži... JESU! Jeftiniji... NISU!!!
On topic... Ova se priča po medijima provlači već neko vrijeme. Čini se da će američko pravosuđe napokon učiniti neke konkretnije korake. S obzirom na dosadašnju praksu, mislim da će Intel ovog puta proći neokrznuto. Da je riječ o europskim sudovima, e onda bi već bila druga priča.
Bolji... JESU! Brži... JESU! Jeftiniji... NISU!!!
On topic... Ova se priča po medijima provlači već neko vrijeme. Čini se da će američko pravosuđe napokon učiniti neke konkretnije korake. S obzirom na dosadašnju praksu, mislim da će Intel ovog puta proći neokrznuto. Da je riječ o europskim sudovima, e onda bi već bila druga priča.
usporedi Core i5 s Phenom II X4 965 a ne s 955.
Nadžihad spremni! LOL.
pa da nema amd-a i jeftinih ploča za njih dosta ljudi ne bi imalo računalo uopće. kad pogledaš da za 1000kn možeš kupit CPU, MB i RAM-e i imat komp koji će te služit to je super a sad za nešto više poput igranja i obrade videa se već mora gurnut ruku dublje u džeđ. zato
jeftini pc AMD a gamer uvijek Intel. jednostavno
Gamer PC uvijek Intel ? Glupost.
Pogledak konfiguracije po igraonicama, sve su bazirane na Athlonima ili Phenomima.Također, u mom društvu ni jedan gamer nema Intel konfiguraciju.Za game-ing upravo je best buy best choice,a to je, i dalje i uvijek je bio - AMD.
Ako se na neku komponentu već ide iskešarit pošteno - to ide na grafičku.
pa da nema amd-a i jeftinih ploča za njih dosta ljudi ne bi imalo računalo uopće. kad pogledaš da za 1000kn možeš kupit CPU, MB i RAM-e i imat komp koji će te služit to je super a sad za nešto više poput igranja i obrade videa se već mora gurnut ruku dublje u džeđ. zato
jeftini pc AMD a gamer uvijek Intel. jednostavno
Što jest jest, ali da nije bilo mog semprona nebi ja sad ovo pisao.
U mojoj kuči ima 4 kompa i 1 laptop, sva 4 kompa imaju amd-ove procesore,
i laptop isto.:D
O sirotinje!!!
O sirotinje!!!
Zasto "sirotinja" ???, AMD ga ocito dobro sluzi i zasto bi promjenio na intela...
usporedi Core i5 s Phenom II X4 965 a ne s 955.
Kao prvo, odabrao sam Phemona II 955 BE zato što trenutno u ponudi Diskonta24 nemaju Phenoma II 965. Kao drugo, riječ je o istom procesoru kojemu je samo početni množitelj drugačije podešen. Kao treće, kada bih usporedio Phenoma II 965 s Intelom Core i5 750 razlika u cijeni bi bila toliko neznatna (par kuna u korist jednog ili drugog, ovisno o trgovini) da je zanemariva.
Ljudi, tema Intel vs. AMD je već nadebelo prežvakana. Intel je jači, ali za iste performanse skuplji, povremeno izbaci neki procesor koji je izvan tog pravila, ali su matične skuplje, pa onda još ako netko već ima AM2+ ploču, ne treba je ni mijenjati za ostati na AMD-u...
Međutim, to uopće nije tema ovog članka, već to da su očito i u Intelu svijesni toga, kad misle da moraju igrati prljavo.
ZIVIO AMD!!!!
Ma to je sve mafija,kako god okreneš!