Poticaji i prijetnje iz Intela

poruka: 17
|
čitano: 1.573
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Poticaji i prijetnje iz Intela".
4 godine

Sta rec osim da smo se vec naslusali optuzaba za Intel... Cim vise ima - vise hoce, nikad dosta

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 15:26 (Batista).
4 godine

Klupko se počinje odmotavati. Baš me zanima kako će ovaj slučaj biti završen!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
3 godine

Kako su odnosi između nVidije i Intela zategnuti, jedan od nVidijinih insidera je počeo objavljivati karikature na temu Intela. Možete ih vidjeti na www.intelsinsides.com, a ovdje prenosim dvije koje su relevantne za temu.

The Godfather The Godfather
Mr. President Mr. President
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
4 godine

Iskreno, baš me briga tko je koga podmićivao ili prijetio (barem što se tiče ovog slučaja). Intel je skuplji od AMD, ali je i bolji (po pitanju CPU). Stoga ću uvijek kupovati procesore od Intela.

3 godine
RE: Poticaji i prijetnje iz Intela
Riker kaže...

Iskreno, baš me briga tko je koga podmićivao ili prijetio (barem što se tiče ovog slučaja). Intel je skuplji od AMD, ali je i bolji (po pitanju CPU). Stoga ću uvijek kupovati procesore od Intela.

pa baš i nije skuplji, novi intel Core i5 su jeftiniji od Phenoma II x4 ,a k tome su i brži.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
4 godine
mtopol kaže...

pa baš i nije skuplji, novi intel Core i5 su jeftiniji od Phenoma II x4 ,a k tome su i brži.

Bolji... JESU! Brži... JESU! Jeftiniji... NISU!!!

On topic... Ova se priča po medijima provlači već neko vrijeme. Čini se da će američko pravosuđe napokon učiniti neke konkretnije korake. S obzirom na dosadašnju praksu, mislim da će Intel ovog puta proći neokrznuto. Da je riječ o europskim sudovima, e onda bi već bila druga priča.

3 godine
cro_blue kaže...
mtopol kaže...

Bolji... JESU! Brži... JESU! Jeftiniji... NISU!!!

On topic... Ova se priča po medijima provlači već neko vrijeme. Čini se da će američko pravosuđe napokon učiniti neke konkretnije korake. S obzirom na dosadašnju praksu, mislim da će Intel ovog puta proći neokrznuto. Da je riječ o europskim sudovima, e onda bi već bila druga priča.

usporedi Core i5 s Phenom II X4 965 a ne s 955.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
2 godine
protjeran

Nadžihad spremni! LOL.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
4 godine

pa da nema amd-a i jeftinih ploča za njih dosta ljudi ne bi imalo računalo uopće. kad pogledaš da za 1000kn možeš kupit CPU, MB i RAM-e i imat komp koji će te služit to je super a sad za nešto više poput igranja i obrade videa se već mora gurnut ruku dublje u džeđ. zato

jeftini pc AMD a gamer uvijek Intel. jednostavno

There's no SAVE GAME in real life!!!
3 godine

Gamer PC uvijek Intel ? Glupost.

Pogledak konfiguracije po igraonicama, sve su bazirane na Athlonima ili Phenomima.Također, u mom društvu ni jedan gamer nema Intel konfiguraciju.Za game-ing upravo je best buy best choice,a to je, i dalje i uvijek je bio - AMD.

Ako se na neku komponentu već ide iskešarit pošteno - to ide na grafičku.

3 godine
dark_wizz kaže...

pa da nema amd-a i jeftinih ploča za njih dosta ljudi ne bi imalo računalo uopće. kad pogledaš da za 1000kn možeš kupit CPU, MB i RAM-e i imat komp koji će te služit to je super a sad za nešto više poput igranja i obrade videa se već mora gurnut ruku dublje u džeđ. zato

jeftini pc AMD a gamer uvijek Intel. jednostavno

Što jest jest, ali da nije bilo mog semprona nebi ja sad ovo pisao.

U mojoj kuči ima 4 kompa i 1 laptop, sva 4 kompa imaju amd-ove procesore,

i laptop isto.:D

I`em HARD PRO GAMER!!!
4 godine
the mir kaže...

O sirotinje!!!

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
4 godine
bor4c kaže...
the mir kaže...

O sirotinje!!!

Zasto "sirotinja" ???, AMD ga ocito dobro sluzi i zasto bi promjenio na intela...

4 godine
mtopol kaže...

usporedi Core i5 s Phenom II X4 965 a ne s 955.

Kao prvo, odabrao sam Phemona II 955 BE zato što trenutno u ponudi Diskonta24 nemaju Phenoma II 965. Kao drugo, riječ je o istom procesoru kojemu je samo početni množitelj drugačije podešen. Kao treće, kada bih usporedio Phenoma II 965 s Intelom Core i5 750 razlika u cijeni bi bila toliko neznatna (par kuna u korist jednog ili drugog, ovisno o trgovini) da je zanemariva.

3 godine

Ljudi, tema Intel vs. AMD je već nadebelo prežvakana. Intel je jači, ali za iste performanse skuplji, povremeno izbaci neki procesor koji je izvan tog pravila, ali su matične skuplje, pa onda još ako netko već ima AM2+ ploču, ne treba je ni mijenjati za ostati na AMD-u...

Međutim, to uopće nije tema ovog članka, već to da su očito i u Intelu svijesni toga, kad misle da moraju igrati prljavo.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD
3 godine

ZIVIO AMD!!!!

born to be gamer
2 godine

Ma to je sve mafija,kako god okreneš!

oko za oko,pasta za zube
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: