Odlicno, jos vise spama! Srecom pa gmail tu dobro odradi svoju ulogu antispamera 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam 30ak različitih hotmail računa jer imam 30ak različitih pristupnica awesomehd trackeru.Kada mi blokiraju jedan,odmah se prebacim na drugi
.Hvala hotmailu što ne pita za broj mobitela
ja stvarno neznam, godinama imam GMAIL koji koristim i za privatne i za poslovne svrhe . Imam jos i onaj "defaultni" od t-coma kojeg sam dobio, a kojeg ne koristim za nista. Imam i hotmail ali niti njega ne koristim ... i yahoo kojeg koristim jos manje od nista.
hotmail otkriva toplu vodu postoji jedan servise za te stvari i zove se mailinator :)
hotmail otkriva toplu vodu postoji jedan servise za te stvari i zove se mailinator :)
s kojega nemožeš slati mailove
nije ni on jedini, ima još 10minutemail, meltmail i hrpa takvih
ja stvarno neznam, godinama imam GMAIL koji koristim i za privatne i za poslovne svrhe . Imam jos i onaj "defaultni" od t-coma kojeg sam dobio, a kojeg ne koristim za nista. Imam i hotmail ali niti njega ne koristim ... i yahoo kojeg koristim jos manje od nista.
Ja sam T-comov možda par puta svega pogledao. Uopće ga ne koristim. Prvo sam imao hotmail, a onda sam prešao na gmail i ne planiram se ni vraćati ni mijenjati. 
Da ne možeš slati, ali ga možeš koristiti za registraciju na web stranice i biti siguran od spama i povrede privatnosti ;)
Ja za takve stvari koristim 10minutemail.com, odlična stvar.
A sve začinjeno dobro poznatim Bugovskim sarkazmom... ah, bio je uzitak to procitati 
Ja sam T-comov možda par puta svega pogledao. Uopće ga ne koristim. Prvo sam imao hotmail, a onda sam prešao na gmail i ne planiram se ni vraćati ni mijenjati. 
Postoje slučajevi kada si primoran koristiti e-mail račun dobiven od strane ISP-a. Evo primjera:
A sve začinjeno dobro poznatim Bugovskim sarkazmom... ah, bio je uzitak to procitati 
slažem se 
Wow, ovo je zakon... Napokon jednostavno rjesenje za sve one idiotske forume gdje trebas dati e-mail, a logiras se jednom i nikad vise...
bug me not + 10minutemail ftw