Pozitivne analize za WP7

poruka: 11
|
čitano: 670
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Pozitivne analize za WP7".
3 godine
Pozitivne analize za WP7
Samo totalni idiot može povjerovati da netko zna što će se događati s Windows Phone 7 i Nokijom tijekom sljedeće godine.
4 godine
Re: Pozitivne analize za WP7
rjakopec kaže...
Samo totalni idiot može povjerovati da netko zna što će se događati s Windows Phone 7 i Nokijom tijekom sljedeće godine.

A pogotovo kad dolaze od strane neke financijske tvrtke; to je ko da Bug radi analizu prodaje financijskih pakete Zagrebačke banke.

I uostalom, meni ovo ne izgleda kao procjena prodaje, nego predviđena isporuka uređaja od strane Nokie; a kolko će ih se prodat, otom-potom...

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
4 godine
Pozitivne analize za WP7

Ako M$ zeli subvencionirati Nokia telefone (kao sto Amazon radi) i Lumia kosta 50-100$ sa pretplatom onda sigurno bi prodali milione.

4 godine
Pozitivne analize za WP7

Ja predviđam da ce do kraja 2012 Nokia najaviti prvi Android telefon...

4 godine
Pozitivne analize za WP7

Ja predviđam da će do kraja 2013. Microsoft kupiti Nokiu za jeftine pare i kao posljedicu zarađivati više love na Nokijinim patentima nego na prodaji mobilnih uređaja i WP licenci zajedno. ;D

2 godine
protjeran
Kuzo kaže...

Ako M$ zeli subvencionirati Nokia telefone (kao sto Amazon radi) i Lumia kosta 50-100$ sa pretplatom onda sigurno bi prodali milione.

Upravo to i radi, u US-a naravno (50$), rekao je Elop na CES-u... Konkretno Lumia 800 i 710 a rekao je da ce tako biti i sa 900, pa živi bi li i vidjeli...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 11:08 (Lex Luthor).
3 godine
teneke kaže...

Ja predviđam da ce do kraja 2012 Nokia najaviti prvi Android telefon...

Pa bilo bi im pametno, a ne se baviti WP7 koji bi trebao i zamjeniti Win8. ;)

JDM4LFE
2 godine
Nema sanse da nokija predje na android..
3 godine
ansha kaže...
Nema sanse da nokija predje na android..

Jesi siguran? Imaš potvrdu od čelnih ljudi iz Nokie?

JDM4LFE
11 mjeseci
Pozitivne analize za WP7

nokia nece android jer bi se prihvaćanjem Androida praktički “predali bez borbe” time bi Nokia samo postala jedan dio googleovog eko-sustava i kao najveći svjetski proizviđač ostala neprepoznatljiva

Had a dream I was king, I woke up still king
3 godine
Indestructible kaže...

nokia nece android jer bi se prihvaćanjem Androida praktički “predali bez borbe” time bi Nokia samo postala jedan dio googleovog eko-sustava i kao najveći svjetski proizviđač ostala neprepoznatljiva

A neznam, to bi značilo i za ostale velike proizvođače da prihvaćanjem androida postaju neprepoznatljivi (samsung, sony ericsson, motorola....)

JDM4LFE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice