Bravo google!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovo je fin komad tehnike... da bar dode u vip do 6-tog miseca
e ovo je fin komad tehnike... da bar dode u vip do 6-tog miseca
Sumnjam da će ikada doći u Vip, ili kod i jednog drugog operatera. Nexus One se prodaje direktno od Googlea.
a u oglasnik bi mogao doc zato 
Neka BUG-ovci nabave po koji primijerek za mene i ekipu. Nas vijerne.
Nema li google svoj ured u .hr?
Nema li google svoj ured u .hr?
još ne, trebao bi otvoriti....mislim
meni i dalje drazi HTC hero...ak bas govorimo o androidu
meni i dalje drazi HTC hero...ak bas govorimo o androidu
i meni,jedva cekam da ga neko dobije nakon ove bug nagradne igre,pa da napravi posteni review...
Meni se od androida nekako najviše dopadaSE xperia x10 koja bi trebala kroz 2-3 mjeseca se pojavit na tržištu al neznam koje je verzije. Da li se može na hero i sličnim modelima sa starijim verzijama OS-a moć update na novije verzije kad budu dostpune?
Ma ne volim te fancy-shmansy telefone.80% opcija ionako ne bih koristio.Glavno da ima SMS i imenik,meni je dosta!
Ma ne volim te fancy-shmansy telefone.80% opcija ionako ne bih koristio.Glavno da ima SMS i imenik,meni je dosta!
Kupi Nokia 1100, super je.
Meni se od androida nekako najviše dopadaSE xperia x10 koja bi trebala kroz 2-3 mjeseca se pojavit na tržištu al neznam koje je verzije. Da li se može na hero i sličnim modelima sa starijim verzijama OS-a moć update na novije verzije kad budu dostpune?
X10 pričanja su Android v1.6
A update za Hero i ostalu ekipu ide, što preko officialnog update-a, što preko home made načina.
Zivo me zanima kako ce oni to organizirati prodaju, na globalnoj razini, i pod kojim uvjetima, i po kojoj cjeni. Ako im uspije onda ce biti fenomeni, razbiti monopol mobilnih operatera i prodavat ovako skup uredaj bez subvencije mobilnih operatera!!!
Iskreno, meni je ovo malo glupo.
Mobitel je super, prava zvijer cini se...ALI.
Ovo je zapravo HTC uredjaj sa Googleovom naljepnicom.
Malo mi je onda glupo kad se prasina dize oko "google phone"-a.
Za mene je to jos jedan odlican HTC uredjaj...
Zivo me zanima kako ce oni to organizirati prodaju, na globalnoj razini, i pod kojim uvjetima, i po kojoj cjeni. Ako im uspije onda ce biti fenomeni, razbiti monopol mobilnih operatera i prodavat ovako skup uredaj bez subvencije mobilnih operatera!!!
530$ unlocked i za 180$ u ugovoru sa T-mobile USA
pojedinosti, link
Niko ne krije da HTC proizvodi telefon, isto kao sto i Apple ne proizvodi svoj telefon, vec negde u Kini.
Ali ako je Google ucestvovao u dizajnu uredjaja (hardver,izgled...) onda zasluge ne idu samo za HTC vec i za Google.
Niko ne krije da HTC proizvodi telefon, isto kao sto i Apple ne proizvodi svoj telefon, vec negde u Kini.
Ali ako je Google ucestvovao u dizajnu uredjaja (hardver,izgled...) onda zasluge ne idu samo za HTC vec i za Google.
da je nazvan htc phone,uopste se ne bi obracala ovolika paznja,ali posto je google,sve zive zanima!
Svi se točnije proizvode negdje u kini ili tajvanu, al razlika je da appleov mob nije preuređeni htc ili nokia sa logoom od applea već u potpunosti njihov mob u kojeg su oni potrpali sve kaku su oni zamislili i dali kinezima na štancanje. Ovdje je google došao HTC-u i rekao "daj nam napravite jedan mob ali izgled mu mora bit ovakav kakav smo mi smislili i da vrti androida" i ovi rekli da nema beda i bacili se na posao odabrali komponente i sve to sklepali i stavili google na njega
Al vidjet ćemo koliko što će sve taj google phone učinit na tržištu. Ja bi volio kad bi google napravio politiku slični blackbarry-u da sa pretplatom(koja bi mogla biti što niža) da se dobije flat internet promet. Mislim da je to budućnost i da sa takvim potezom se ne bi pogriješilo jer tek onda svi ovi mobiteli dobivaju punu funkcionalnost ako nemoramo razmišljati o potrošnji interneta. Zasad jedino blackbarry to nudi ali oni nisu toliko zanimljivi mobovi većem broju korisnika, dok se kod ovog google phona već ima dosta hypa tako da je to već plus u startu
Svi se točnije proizvode negdje u kini ili tajvanu, al razlika je da appleov mob nije preuređeni htc ili nokia sa logoom od applea već u potpunosti njihov mob u kojeg su oni potrpali sve kaku su oni zamislili i dali kinezima na štancanje. Ovdje je google došao HTC-u i rekao "daj nam napravite jedan mob ali izgled mu mora bit ovakav kakav smo mi smislili i da vrti androida" i ovi rekli da nema beda i bacili se na posao odabrali komponente i sve to sklepali i stavili google na njega
Al vidjet ćemo koliko što će sve taj google phone učinit na tržištu. Ja bi volio kad bi google napravio politiku slični blackbarry-u da sa pretplatom(koja bi mogla biti što niža) da se dobije flat internet promet. Mislim da je to budućnost i da sa takvim potezom se ne bi pogriješilo jer tek onda svi ovi mobiteli dobivaju punu funkcionalnost ako nemoramo razmišljati o potrošnji interneta. Zasad jedino blackbarry to nudi ali oni nisu toliko zanimljivi mobovi većem broju korisnika, dok se kod ovog google phona već ima dosta hypa tako da je to već plus u startu
zar je bitno ko je napravio mobitel..? bitne su njegove karakteristike,a sa onim sto google phone ima,bice jedan od najjacih mobova na svijet!
Ja bi volio kad bi google napravio politiku slični blackbarry-u da sa pretplatom(koja bi mogla biti što niža) da se dobije flat internet promet.
...
...
... 
zar je bitno ko je napravio mobitel..? bitne su njegove karakteristike,a sa onim sto google phone ima,bice jedan od najjacih mobova na svijet!
Pa dobro al nije ni prvi koji ima te karakteristike, uostalom već je rečeno da je to samo android verzije HTC HD2 koji vrti winse. Znači više manje isti su samo HD2 ima veći ekran i winse,a već postoji na tržištu. To je ono što se zove hype. Ljudi svi polažu nade u google phone da će učinit čudo po pitanju čega već ne, a praktički večć imamo takav mob već nekih mjesec dana na tržištu o kojem se uopće ne priča...nekažem da je google phone šrot dapače odličan je i možda u kombinaciji (ne možda već sigurno) će bit bolji nego winmobile,te time bi trebao bit bolji od HD2...I meni je bitno ko je napravio mob,jer ga je napravio HTC i volio bi kad bi baš zboog ovog google phona HTC dobio malo više pažnje i prema ostalim svojim modelima i da ljudi otkriju za tu firmu. Pa kod mene u elektrotehničkoj školi više od pol škole nema pojma za HTC što je po meni žalosno
Evo prvi pravi video Nexusa One sučelja
http://www.engadget.com/2009/12/30/nexus-one-trounces-3d-benchmark-gets-caught-in-high-res-photosh/
http://www.engadget.com/2009/12/30/nexus-one-trounces-3d-benchmark-gets-caught-in-high-res-photosh/
sto ga vise gledam sve mi izgleda mocniji,ali mozda je greska google-a sto su ga vec poceli ovako reklamirati...ljudi ce se naloziti ali ga nece imati gdje kupti.
Odlicno!!!!
Pa jos malo pa cemo vrtit Crysis 2 u DX11 na mobitelu.
a i je, bitno je. Jer dobar komad hardvera sklepan nikako ne znači ništa i ono što ima pod "haubom" ako sve to skupa nije posloženo kako treba. A ipak je HTC jedan od najjačih igrača mobilne industrije.
Šta ti radiš ovdje molim te? Sa takvim znanjem i vezama trebao bi traziti posao u BUG-u ili sta tako.Istina je da mi nemamo pojma ko je dizajnirao i kreirao taj uređaj,mozda je HTC a mozda Google, mozda je neko treci jer vidis u sustini malo mi smrtnici tu znamo na nama je da ako nam se tel. svidi i imamo para kupimo ga :)