Iskreno, očekivao sam nešto bolje od HTC, posebice zato što im je to prvi tablet...
.... kao i svaki do sada....
Iskreno, očekivao sam nešto bolje od HTC, posebice zato što im je to prvi tablet...
Sto vise?
Ako ne nabiju bijesnu cijenu (dobro, nasi hoce i ovako i onako) eto iPad killera.
Igranje igara u oblaku! Stylus za piskaranje! BT3.0!
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
da ima USB onda bi to bila koljačina!
Ja još uvijek ne vidim svrhu tih pilula. Eventualno surfanje iz fotelje ispred TV-a, kada mi se ne da do kompa..ali to je perverzija, i nema šanse da za to dam >2000 kn.
Sviđa mi se prisutnost aluminija i kako izgleda uobicajeno dobra kvaliteta izrade HTC-a.
Također i olovka je dobrodošla ali samo ako postoje i primjereni programi za nju.
Vec dugo cekam da izbace tablet s olovkom koji ce u odmah prepoznavati prilicno dobro tekst.
Znaci ne one gluposti da moram u neki okvir upisati slovo pa ga on pokuša prepoznat,
pa ja moram potvrditi.. Jednostavno da ja pišem a on prebacuje u tekst istovremeno.
E to bi mi za fax bilo više nego idealno i za tako nešto 3000kn+PDV mi nebi bilo žao dati.
Ne sviđa mi se 7"..
A i ne sviđa mi se ponovno puko nabrajanje brojki koje mi ne znace toliko, kao što su to,
dostupnost(datum), dimenzije i masa, trajanje baterije i naravno cijena..
HTC <3
I'm lovin' it!
Ja još uvijek ne vidim svrhu tih pilula. Eventualno surfanje iz fotelje ispred TV-a, kada mi se ne da do kompa..ali to je perverzija, i nema šanse da za to dam >2000 kn.
ja jos nisam siguran jesam li se zeznuo sto sam od tscuma uzeo mobitel velicine tv-a umjesto neke male nokie. ajd dobro, ima dosta dobro HD video snimnje p mogu malog uvik snimit jer kameru nikad nemam kad mi treba. sto se svega ostalog tice zasitio sam se nakon 3 dana.
svida mi se izgled i dizajn sucelja.... nece mi se svidati cijena....
Sry, ne pratim..koji mob?
HTC <3
I'm lovin' it!
U zadnje vrijeme sve više i više primjećujem sve više i više ovakvih maloumnika (tzv. fanboya) koji bez ikakvih argumenata napišu ovakav potpuno bespotreban i zatupljujuć post. o svojoj ljubavi prema HTC-u. Više ne postoje samo apple fanboyi.
Sviđa mi se prisutnost aluminija i kako izgleda uobicajeno dobra kvaliteta izrade HTC-a.
Također i olovka je dobrodošla ali samo ako postoje i primjereni programi za nju.
Vec dugo cekam da izbace tablet s olovkom koji ce u odmah prepoznavati prilicno dobro tekst.
Znaci ne one gluposti da moram u neki okvir upisati slovo pa ga on pokuša prepoznat,
pa ja moram potvrditi.. Jednostavno da ja pišem a on prebacuje u tekst istovremeno.
E to bi mi za fax bilo više nego idealno i za tako nešto 3000kn+PDV mi nebi bilo žao dati.
Ne sviđa mi se 7"..
A i ne sviđa mi se ponovno puko nabrajanje brojki koje mi ne znace toliko, kao što su to,
Znam da budem zažalio jer opet idem u raspravu ali...
JA mislim da kad ljeti izađe 10" htcov dualcore da bude to pun pogodak.
Ali i ovaj mi se sviđa. Pogotovo taj Scribe i OnLive, samo mi je nekak 7" premalo za Watch uslugu, jedino ak spojim na tv onda da.
HTC <3
I'm lovin' it!
Da neko ovak šta napiše za apple, odma bi sljedili komentari tipa: to ti je stevo reko da napišeš, get a life i slično
Sry, ne pratim..koji mob?
ako mene pitas, x10. imao sam ranije iphone3. nemam neki gust surfanja sa mobom. vjerovatno zbog ekrana i tipkovnice. a i poprilicno je skupo. kad sam u birtiji onda se druzim i pijem a na ostalim wi-fi mjestima imam comp pa mi ne pada na pamet nabadat po mobitelu. navigacija je dobra stvar.
odlicno izgleda tablet...ne izgleda jeftino kao vecina tableta na trzistu bas djeluje posebno...svaka cast...:D
Ako bi mi ikad palo na pamet kupovati tablet onda bi to definitivno bio HTC Flyer. 
Ako će cijena biti prihvatljiva najviše do nekih 3500 kn onda najvjerojatnije uzimam tablet
HTC <3
I'm lovin' it!
Ova recenica je gramaticki netocna 
HTC <3
I'm lovin' it!
Ova recenica je gramaticki netocna 
Trebalo bi biti HTC I'm buying it!
A kad si u pokretu???
NHF, ali nemoj(te) biti ogranicen(i). To sto ti i ostali ne vidite neku svrhu ne znaci da mu drugi nebi nasli neku svrhu.
Taj procesor i vise RAMa bi moglo biti na ljeto, ali ne znam sto ce ti vise od 1.5GHz procesora... Samo pumpanje specifikacija da se moze reci 'moj je veci' je bezveze. Bolje poradit na optimizaciji i povecanju trajanja baterije. 1.5GHz bi vecini trebalo biti dosta za rad i surfanje internetom.
Dvojezgreni procesor bi dobro dosao kod obrade videa (sto Google najavljuje za Honeycomb) ili za igranje igara sto se pripremaju (ili su vec tu, poput Dungeon Defenders -probati!).
Ne sviđa mi se 7"..
Ja se nadam da ce biti moguce pisati kao kad pises u biljeznicu, ili da izdaju neki program za crtanje (tako da spojis tablet s kompjuterom i obradjujes slike u PSu ili vec cemu se radi) ili cak obrada slika direktno na tabletu.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
A kad si u pokretu???
NHF, ali nemoj(te) biti ogranicen(i). To sto ti i ostali ne vidite neku svrhu ne znaci da mu drugi nebi nasli neku svrhu.
Smartphone? Mislim, u krajnju ruku, jako smješno izgleda kada "u pokretu" rukuješ tabletom. Druga, i bitnija stvar, nespretno je. Nemaš ga gdje pospremiti (ruksak?)..
kupio hi si tablet odmah sutra , kad bi mu cijena bila manja od 2000 kn. odnosno mislim da je 1500 kn realna cijena....
oa stcarcica mi se svida jer ima HTC sense sucelje, za mene jedno od najbolje napravljenih sucelja na trzistu...
a i ostale mogucnosti mu nisu za baciti...
malo mi je glupo stavljati GPS u ovakve uredaje....
A kad si u pokretu???
Smartphone? Mislim, u krajnju ruku, jako smješno izgleda kada "u pokretu" rukuješ tabletom. Druga, i bitnija stvar, nespretno je. Nemaš ga gdje pospremiti (ruksak?)..
Premis ga u futrolu (koja dolazi uz ovaj) ili u torbicu.
Ides negdi u goste, putujes vlakom, busom, tramvajem, whatever, negdi si si 'izvan dometa' kompjutera,... sve je to 'prilika' da uzmes tablet i ubijes vrijeme. Uz tablet ti smartphone ne treba, nego uzmes neki SE Walkman ili Nokiu classic za muziku i pozive.
Meni bi tablet 'dobro' dosao...
Automatski se pomišlja na iPad.. Nitko neće reći TouchPad/Xoom itd. killer - odmah iPad killer.
Što se 7'' tiče mislim da je to ipak nedovoljno...
Pa mislim..sve to mogu s dobrim smartphoneom, + još jeftinije prođem. Ali spremiš ti njega u futrolicu, ali kud onda s futrolicom..:p
Mislim, za sad nemam uopće želju za tabletom, ali u dogledno vrijeme, mislim da će u potpunosti istisnuti laptope. Ako već ne laptope, onda netbooke definitivno. Samo još treba poraditi na platformama razvijanima posebno za teblete i na hardveru (posebno grafici).
Kad su vec stavili 5 megapikselnu kameru mogli su staviti i bljeskalicu. Nemam namjeru s necim velicine knjige slikati ali nebi ima pala kruna s glave da su je stavili!
Pa mislim..sve to mogu s dobrim smartphoneom, + još jeftinije prođem. Ali spremiš ti njega u futrolicu, ali kud onda s futrolicom..:p
Mislim, za sad nemam uopće želju za tabletom, ali u dogledno vrijeme, mislim da će u potpunosti istisnuti laptope. Ako već ne laptope, onda netbooke definitivno. Samo još treba poraditi na platformama razvijanima posebno za teblete i na hardveru (posebno grafici).
Mozes ti to sa smartphoneom, naravno da mozes...
Ali nije ti to jednako ugodno radit na 3.5 do 4.5" kao i na 7"-10".
A i Honeycomb ce biti puno laksi za koristenje od Gingerbreada ili Ice Creama...
Isto tako ti je lakse gledat filmove, igrat igre (OnLive servis za HTC-e!),. GPS,...
Najvise me sa MWCA zainteresirao ovaj govor http://www.nokiawindows.co.cc/nokias-ceo-gives-a-really-good-talk-to-the-press-about-win7-mobile-platform/
stvarno je dobar govornik