Predstavljen Nikon D800

poruka: 9
|
čitano: 671
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Nikon D800".
4 godine
Predstavljen Nikon D800

Niste spomenuli D800E verziju, kojoj je maknut AA filter i koja će biti u ponudi za 300$ više od standardne.

2 godine
Re: Predstavljen Nikon D800
Mogli ste jednostavno napisat da je rezolucija ekrana 720p a ne da ja sad idem racunat -.-
420chan.org // 7chan.org
11 mjeseci
bemti ja takve fotice kad sinoc na minus 21 nisam mogao ni upalit eosa 550D.. Zamracio sam..
TD za glupost
11 mjeseci
bemti ja takve fotice kad sinoc na minus 21 nisam mogao ni upalit eosa 550D.. Zamracio sam..
TD za glupost
3 mjeseca
Predstavljen Nikon D800

Fanovi Nikona ipak više iščekuju i skupljaju novce za nasljednika D300S - Nikon D400 (ili kako će se već zvati) koji bi trebao stići vjerojatno krajem ljeta. 

4 godine

Mislim da je već stigao i zove se D7000, teško mogu zamisliti nešto bolje od toga u DX formatu, osim možda nešto robusnije pro izvedbe...

4 godine
pohana prezla kaže...

Fanovi Nikona ipak više iščekuju i skupljaju novce za nasljednika D300S - Nikon D400 (ili kako će se već zvati) koji bi trebao stići vjerojatno krajem ljeta. 

onaj kome prelazak s d300 samo na d700 nije isplativ prelazak (a da ne govorim o d800) vjerojatno pojma nema što govori.

dx i fx format..... ne znam opće kako ih komparirati a da se ne vide očite razlike.

fanovi nikona d300 smatraju amaterskim uređajem ako smo već kod zaključaka.

3 mjeseca
Predstavljen Nikon D800

Ma, mislio sam primarno na fanove koji nisu imali do sada imali D300 ili D300S i kojima je lakše skupiti za D400 nego za D800 premda se radi o FF-u i kvaliteti. Osim ako ne dobiju na lotu pa si uzmu D3x ili "samo" D4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 20:09 (pohana prezla).
4 godine

onda je bolje uložit lovu u d700 koji će sad sigurno značajnije pojeftiniti. A oni fotografi kojima nije stalo do videa sad će imati priliku za nabavku VRHUNSKE robe za "jeftine pare"

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice