ostajem pri omniji 7 :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4,7" ekran? Na obicnom mobu? Super. Što je onda flayer? Po ovome je on skoro prije mob nego tablet.
I to je kao neki napredak? Ako je tako znaci dogodine nas cekaju napredniji mobiteli s 5"-6"?
Meni još uvijek najbolje u džep stanu mobiteli od 3.5-3.7"(max.4, ali i to je nategnuto) a nude taman prikaz.
Ako mislim surfat cijeli dan na takvom uređaju i radit, uzet cu radije 10" tablet, a ne ovako,
nemaš ni ok dimenzije mobitela, niti poštenu velicinu tableta. Samo kompromise u oba podrucja.
Titan ima predinstaliran Microsoft Office Mobile, što ga uz veliki ekran predstavlja kao dobrog kandidata za obavljanje posla u pokretu.
Ovo mi je najbolje, dok uzimas hot-dog na standu napravis excell tabelu. Prakticno!
Ovo su mozda vise zamjene za kucni telefon, svakako ih neces nositi u sumnjive kvartove ili dzepu.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
I dalje ostaju pri svom odvratnom s-ldc-u. Pa to čim izađeš iz kuće moraš trčat od hlada do hlada da nešto vidiš -.-'
Titan ne donosi baš neke novosti među WP uređaje. Stari GPU je i dalje tu, skupa sa RAM-ima.. I dalje je Omnia 7 po meni najbolji izbor za kupit među WP uređajima ;)
4,7" ekran? Na obicnom mobu? Super. Što je onda flayer? Po ovome je on skoro prije mob nego tablet.
I to je kao neki napredak? Ako je tako znaci dogodine nas cekaju napredniji mobiteli s 5"-6"?
Meni još uvijek najbolje u džep stanu mobiteli od 3.5-3.7"(max.4, ali i to je nategnuto) a nude taman prikaz.
Ako mislim surfat cijeli dan na takvom uređaju i radit, uzet cu radije 10" tablet, a ne ovako,
nemaš ni ok dimenzije mobitela, niti poštenu velicinu tableta. Samo kompromise u oba podrucja.
U potpunosti se slažem s tobom...
+ ne razumijem baš toliko povećanje dijagonale bez povećanja rezolucije...
Kaj si ti tak nabrijan, nitko te ne sili da kupiš navedeni mob. Imam mob sa 4.3" i nije mi uopće prevelik, taman mi je zapravo. Titan (tj. mob od 5000kn) nije 'običnan mobitel'.
Ovo je mob za poslovne korisnike, pogotovo jer imaju Windowse i na mobitelu te se ne moraju previše navikavat na novo. Probaj gledat video na 3.5" i 4.3" pa javi razliku.
Bugovci su izostavili jedan "bitan" podatak (opet), a to je da je HTC ugradio novu "kameru" u ta dva fotića/mobitela koji navodno daju bolje snimke u prostorijama gdje ima manje svjetla (F2.2 lens BSI sensor) i isto tako kamera ima i nešto širi kut snimanja + panorama snimanje... U ostalom evo i link http://www.htc.com/www/smartphones/htc-radar/#specs Mobitel nije loš ako ce koštati oko 2 soma kuna....
Kaj si ti tak nabrijan, nitko te ne sili da kupiš navedeni mob. Imam mob sa 4.3" i nije mi uopće prevelik, taman mi je zapravo. Titan (tj. mob od 5000kn) nije 'običnan mobitel'.
Ovo je mob za poslovne korisnike, pogotovo jer imaju Windowse i na mobitelu te se ne moraju previše navikavat na novo. Probaj gledat video na 3.5" i 4.3" pa javi razliku.
Nisam znao da poslovni korisnici kupuju telefon zbog gledanja videa?
Btw, čemu tolika dijagonala kad ima identičnu rezoluciju? Ako već ističu da je gore dignut MS Office, apsolutno ne vidim smisao u makar i letimičnom pregledu, primjerice, Excel tablice. A i osim što će subject, to, cc i ostalo biti fizički značajno veći, baš mi Outlook mobile i neće prikazati nešto više.
Dakle, očito ostaje:
- ili (polu)upotrebljivost izvođenja PowerPoint prezentacija uz uvjet vanjskog projektora ili TV-a... ah, da - nema video izlaz, dakle, niti to, ili
- tješiti se s video na tome. Ali to nisu poslovni korisnici.
Sve 5 i svaka čast HTC-u na svemu ali ovo mi je totalno bezveze.
Kako god okreneš, tih 4,7" namijenjeno je... kome? Ali poslovnjacima nije.
Bugovci su izostavili jedan "bitan" podatak (opet), a to je da je HTC ugradio novu "kameru" u ta dva fotića/mobitela koji navodno daju bolje snimke u prostorijama gdje ima manje svjetla (F2.2 lens BSI sensor) i isto tako kamera ima i nešto širi kut snimanja + panorama snimanje... U ostalom evo i link http://www.htc.com/www/smartphones/htc-radar/#specs Mobitel nije loš ako ce koštati oko 2 soma kuna....
Sanjaj o toj cijeni. Po mojoj procjeni bit će oko 400€ Radar, a Titan oko 600€ ;)
Kako god okreneš, tih 4,7" namijenjeno je... kome? Ali poslovnjacima nije.
Sta poslovnjaku treba od mobitela:
- tipke
- imenik
- kamer
Poslovnjak sa touchscreen mobitelom, uvijek me nasmije.
qube: To je znači 3 soma kuna, ako bude preko njuškala 2,5 soma, moj je, iako budem možda pričekao što će Nokia izbaciti...
qube: To je znači 3 soma kuna, ako bude preko njuškala 2,5 soma, moj je, iako budem možda pričekao što će Nokia izbaciti...
E to već da. Mislio sam da misliš u trgovini.
Evo sad sam našao službene cijene, Radar - 399€, Titan - 608€
Di su tih 8 ključnih € izvukli..
I ja to kažem, ali evo, za svaki slučaj - čak i sam HTC Titana kategorizira kao Entertainment a ne kao Business phone. Lijepo stoji na njihovom web siteu.
E to već da. Mislio sam da misliš u trgovini.
Evo sad sam našao službene cijene, Radar - 399€, Titan - 608€
Di su tih 8 ključnih € izvukli..
Pazi ovo, ukoliko je tih 8E van proizvodne cijene mobitela, tada na 100 000 prodanih primjeraka ostvaruju 800 000E ciste dobiti.
A zašto ne 609€? Ja sam na to mislio, jer bi na 100 000 prodanih primjeraka ostvarili još 100 000€ čiste dobiti.
Radar najavljen kod T-Mobilea po cijeni "od 400 kn" uz ugovor, vjerojatno najskuplji.
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/146434/HTC-Radar-dolazi-u-ponudu-T-Mobilea.html
Ala će se onda ti sa Titanom hvaliti vani kako im je najveći...