Previše dobrih telefona

poruka: 48
|
čitano: 2.176
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Previše dobrih telefona".
11 mjeseci
suspendiran
Previše dobrih telefona

jopet o telefonima :(

nece se SGS2 vjecno dobro prodavati. sasvim normalna stvar je da se izdaju novi modeli. jedan na odlasku, jedan aktualni i jedan u najavi, pa tako svi rade. specifikacije uredjaja s brutalne i jedino pitanje koje se postavlja je ima li to uopce smisla stavljati u mobitel.

4 godine
Re: Previše dobrih telefona
Slazem se , ne znam cemu takve specke u mob gurati - ideja gledanja Hd videa na mobu mi je isto smijesna.
3 godine

Dragi djeda mraze, ove godine si mi doneo 4 seminarska vezana za faks..... Iduće godine budi bolji pa mi donesi nešto ovako

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
4 godine
Previše dobrih telefona

Mozda ipak malo prebrzo izbacuju te modele, bolje da su napravili npr galaxy s2 sa duplo trajnijom baterijom, samo dizu specifikacije koje su ionako pretjerane, jos koju godinu i bice iso imao PC ili mob!

11 mjeseci
neaktivan
Previše dobrih telefona

Sve je to lijepo&krasno sa hardverom, a gdje je baterija u svemu tome, na Galaxyu 2 S baterija traje jedva jedan dan bez previše uporabe istog....

3 godine
Previše dobrih telefona
Pretjerujete
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
8 mjeseci
Previše dobrih telefona
Sve je to marketinska fora s dvije gige rama i ostalo. I sta vrijedi toliko mega pixela za fotoaparat kad ima losu lecu i sporo okida!
4 godine
miki-os kaže...
Sve je to marketinska fora s dvije gige rama i ostalo. I sta vrijedi toliko mega pixela za fotoaparat kad ima losu lecu i sporo okida!

Usporedi mobitele prije dvije godine i sad i onda to dokaži.Pogledaj novog nexusa i iphona 4 koliko su napredovali u vezi kamere.A o sporom okidanju {#}.

Ti zbilja nisi vidio iphone 4s i nexus novi kako okidaju brzo kamere?Meni je najvćei problem Ekran mislim stvarno prevelikik meni je 3.7-4.0 max.

11 mjeseci
Tko zna koliko je razlika u trajanju baterije na ekranu od 3.5 i npr 4.3 ? To je tesko staviti u isti rang jer naravno da sa ovim vecim ekranom vjerojatno dolazi i veca baterija,ali bas me zanima jel puno vise trosi od ovog manje?
Josip
5 mjeseci
Previše dobrih telefona

Super! Zdrava konkurencija! Dok ima puno igrača na tržištu morat će često izbacivat nove mobitele! Mislim da se u ovom slučaju ne moramo bojat da se Apple, Samsung, Nokia, Huawei i Motorola dogovore o nekom standardu za specifikacije mobitela! {#}

4 godine
Ti mobiteli i nisu namjenjeni koristenju par mogucnosti. Baterija se trosi brzo ali zato je mobitel perverzija. Nemam s2 ali sam isprobal i to ce biti moj slijedeci mob. Kaj se tice trojke, kaj nece imati quad proc? Steta, to bi bila novina. Svi govorite da je to overkill - nije. Jednoga dana ce imati dovoljnu snagu da cemo ih moci samo dockat na monitor i koristiti ko pc, pogotovo nakon izlaska w8.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
2 godine
jpelko2 kaže...

Usporedi mobitele prije dvije godine i sad i onda to dokaži.Pogledaj novog nexusa i iphona 4 koliko su napredovali u vezi kamere.A o sporom okidanju {#}.

Ti zbilja nisi vidio iphone 4s i nexus novi kako okidaju brzo kamere?Meni je najvćei problem Ekran mislim stvarno prevelikik meni je 3.7-4.0 max.

apsolutno se slazem s tobom... zato sam se nasmijao na naslov... pa to nisu telefoni to su postali tableti... a najaci su mi oni sto stave 4+" ekran i rezoluciju 480x800 ko na mom desireu... mislim da bas i nije pohvalno za ekran imat piksele velicine nokta

6 mjeseci

Pa imaš za kupiti originalnu bateriju za SGS2 od ja mislim 2500 ili 3000 mAh. Stoga bi to bila glupost. A to nije malo jer postoji test Galaxy Notea koji ima bateriju od 2500 mAh i još jači ekran, koji pri full korištenju traje 18 sati

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 11:14 (logik).
3 godine
Trebaju se ugledat na LG-evu bateriju od 6800 mAh za 8" tablete i mobitele.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
4 godine
Previše dobrih telefona

A čemu ovakav naslov? Godinu dana razmaka je između Nexusa i godina dana razmaka je između Samsungove I9XX serije. Isto kao i kod ajfonera, pa nema članka 'Previše dobrih iPhoneova'.

Originalni_manic kaže...
Slazem se , ne znam cemu takve specke u mob gurati - ideja gledanja Hd videa na mobu mi je isto smijesna.

Zašto ako telefon ima 720p ekran, HDMI port ili recimo 32GB Interne/Vanjske memorije?

disco kaže...

Mozda ipak malo prebrzo izbacuju te modele, bolje da su napravili npr galaxy s2 sa duplo trajnijom baterijom, samo dizu specifikacije koje su ionako pretjerane, jos koju godinu i bice iso imao PC ili mob!

Novi čipseti su snažniji, a imaju veću energetsku efikasnost. Isto je i s ekranima, noviji manje troše i sad su dosegnuli maksimalne veličine. Najjviše bateriju uz ekran troše LTE čipovi koje mi vjerojatno nećemo ni dobiti jer nam nisu potrebni još pa nema frke za to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 11:29 (Dkc).
3 godine
Previše dobrih telefona

bas sam jadan imam "krntiju" iphone 3gs... koji je izaša prije dvije godine.. mislim da se pretjeruje i s rezolucijom i sa hardware-om :)

2 godine
Previše dobrih telefona

samsung možda pomalo griješi sa ovakvim načinom reklamiranja.. ako žele prodavati mobitel širokom krugu ljudi različitih interesa i profesija trebali bi se malo manje hvaliti 'megahercima' i 'gigabajtima' jer nekakvi prosječni korisnik nema pojma što to uopće znači.. {#}

radije nek se ugledaju na apple- izreklamirali su recimo taj siri kao nešto ubercool i novo, i time se približili ljudima..

nekako imam dojam da ove 'tehnikalije' iz samsunga samo odbijaju ljude

4 godine
freddie kaže...

samsung možda pomalo griješi sa ovakvim načinom reklamiranja.. ako žele prodavati mobitel širokom krugu ljudi različitih interesa i profesija trebali bi se malo manje hvaliti 'megahercima' i 'gigabajtima' jer nekakvi prosječni korisnik nema pojma što to uopće znači.. {#}

radije nek se ugledaju na apple- izreklamirali su recimo taj siri kao nešto ubercool i novo, i time se približili ljudima..

nekako imam dojam da ove 'tehnikalije' iz samsunga samo odbijaju ljude

Tu je Icecream Sandwich s Face Unlockom. Jednako beskorisna i gimmick stvar kao i Siri pa opet skoro više strke oko tog na xda nego oko hardverske akceleracije.

3 godine
Originalni_manic kaže...

Jer su užasno prostrani ekrani.

4 godine
Previše dobrih telefona

Ali 4.6 inča. Kako to nezgrapno izgleda za mobitel. Mislim da je 4 inča najoptimalnije. Sve ostalo je puno previše za mobitel. Badava im takve specifikacije kad Andriod šteka. I bolje da naprave solidniju izvedvu trojke, a ne naguravaju nutra procesorsku snagu radi ničega. 

2 godine

Tu je Icecream Sandwich s Face Unlockom. Jednako beskorisna i gimmick stvar kao i Siri pa opet skoro više strke oko tog na xda nego oko hardverske akceleracije.

pa siri možda i je pomalo beskoristan sa našim istočnoeuropskim naglaskom..

a što se tiče tog face unlocka- možda su na dobrom tragu ali iskreno da velim nikad čuo, dok se za siri znalo i pričalo naveliko. ne znam na koju foru apple to radi ali sa nevjerojatnom lakoćom su u stanju stvoriti taj nekakvi hype da je to čudi jedno

primjer broj 2: na dan izlaska iphone-a organiziraju ponoćnu prodaju i daju određeni popust . naravno, takva akcija apple ne košta puno, a s druge strane imaš hrpu ljudi kojima se isplati čekati nekoliko sati u redi za stotinjak $ popusta. rezultat: mediji željni senzacija snime redove ispred apple dućana, a ljudi iza tv ekrana normalno kad to vide zaključe da je mobitel prejeeeben i- eto opet hype

definitivno bi se samsung trebao raspitati tko to radi kampanju apple- u..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 12:02 (freddie).
3 godine
MiH kaže...

Ali 4.6 inča. Kako to nezgrapno izgleda za mobitel. Mislim da je 4 inča najoptimalnije. Sve ostalo je puno previše za mobitel. Badava im takve specifikacije kad Andriod šteka. I bolje da naprave solidniju izvedvu trojke, a ne naguravaju nutra procesorsku snagu radi ničega. 

Meni je najoptimalniji uređaj tipa Droid Pro od Motorole.

3 godine
bobomankc kaže...
jpelko2 kaže...

apsolutno se slazem s tobom... zato sam se nasmijao na naslov... pa to nisu telefoni to su postali tableti... a najaci su mi oni sto stave 4+" ekran i rezoluciju 480x800 ko na mom desireu... mislim da bas i nije pohvalno za ekran imat piksele velicine nokta

sad svi odjednom bolje vide i svi vide te sitne piksele i razliku u rezoluciji, ajde molim vas. dobro je imat veću rezoluciju , ali imam 480x800 na 4.3¨ i ne vidim nikakve piksele. o čemu pričaš?

MiH kaže...

Nije ništ nezgrapno, trebali bi stati na 4.3¨ najviše 4.5¨ i nije preveliko, stane u žep, lako se vadi iz žepa, dosegne se svaki kutak ekrana bez problema, a ak imate male ruke, kupite manje mobitele i točka.

Android ne šteka, to kaj šteka na nekim modelima ne šteka na svima, meni na dhdu radi glatko, a kad sam stavio ICS radi još bolje zbog gpu akceleracije, i nema nikakvog štekanja. to je isto ko da ja velim da na iphoneu ne radi  alarm jer je bilo par takvih slučajeva, ili da imaju problema s kratkim trajanjem baterije zbog buga u iosu5, ili da wp7 nije siguran jer su imali problema s sms malwareom... svaka platforma ima problema...

a nek stave procesore s više jezgri, u čemu je problem? bolje za bateriju, bar bude duže trajala zbog jedne 800mhz jezgre koja radi cijelo vrijeme i manje bateriju troši.

hobi:moj-android.net
11 mjeseci
miki-os kaže...

i ja isto mislim, meni je ovo sumnjivo svake godine napucavati mobitel s takvim cpu i ram memorijom, sve mislim da je to do optimizacije, ma koliko se vi ne slagali sa mnom

a red je da vise naprave kako treba bateriju, i android optimizuju da manje zahtjeva, bas kao symbian (necemo o aplikacijama i igricama)

Had a dream I was king, I woke up still king
3 godine
Indestructible kaže...
miki-os kaže...

i ja isto mislim, meni je ovo sumnjivo svake godine napucavati mobitel s takvim cpu i ram memorijom, sve mislim da je to do optimizacije, ma koliko se vi ne slagali sa mnom

a red je da vise naprave kako treba bateriju, i android optimizuju da manje zahtjeva, bas kao symbian (necemo o aplikacijama i igricama)

Si isprobao ICS? pa mislim da je dovoljno i jako dobro optimiziran, i brz.

hobi:moj-android.net
3 godine
miki-os kaže...

mislis za mobitel.

2 godine

mislis za mobitel.

a valjda je mislio na mobitel. al ne bi rekao da noviji telefoni sporo okidaju, niti da loše slikaju. možda jedino još ne love dobro one 'brze kretnje' i zna biti dosta često 'duhova' na slikama ali mislim da niti moj fotoaparat sony nije puno bolji po tom pitanju. isto zna bit 'duhova'

inače, po meni su današnji mobiteli sa 5, 8 i više mega sasvim dovoljni. mislim da za moje amatersko slikavanje nikada više neću kupiti fotić, barem ne dok proizvođači fotoaparata ne izmisle nešto 'specijalno' i ne budu barem pet koraka ispred mobitelskih fotoaparata

3 godine
freddie kaže...

mislis za mobitel.

a valjda je mislio na mobitel. al ne bi rekao da noviji telefoni sporo okidaju, niti da loše slikaju. možda jedino još ne love dobro one 'brze kretnje' i zna biti dosta često 'duhova' na slikama ali mislim da niti moj fotoaparat sony nije puno bolji po tom pitanju. isto zna bit 'duhova'

inače, po meni su današnji mobiteli sa 5, 8 i više mega sasvim dovoljni. mislim da za moje amatersko slikavanje nikada više neću kupiti fotić, barem ne dok proizvođači fotoaparata ne izmisle nešto 'specijalno' i ne budu barem pet koraka ispred mobitelskih fotoaparata

megapikseli iznad 8MP na mobitelu nemaju međusobne razlike.

Jedina je razlika između 3.2 - 5MP.

Ostatak ništa.

Bitna je veličina blende, te tvornički postavljen ISO.

4 godine
Indestructible kaže...
miki-os kaže...

Rama nikad dosta, posebno za browser. Ako su pristojno iskodirali stock ICS Browser tako da iskoristi te rame vidjeti ćeš kolika je razlika u brzini, renderanju i ostalom browsera. Sličan je princip i na stolnim računalima s browserom i ramima. Naravno tu je i hw akceleracija da bude sve glatko, opet isto kao i na stolnim računalnima.

S baterijom standardna priča, ništa se ne može puno promjeniti dok se ne dođe nova tehnologija. Ovako čak povećavanje telefona omogućava veće baterije s većim kapacitetom. Pogledaj gnote s masivnom 2500 mAh baterijom. A svi noviji čipseti i ekran imaju uvijek veću energetsku efikasnost od prethodnih.

3 godine
Previše dobrih telefona

Nebih rekao da je prebrzo izlazi ili da ce naštetiti sII il s telefonima.Na primjeru Nokije se vidi sta se dogodi ako malo popustis i ne uletis odmah u kolo.Samsung je sad napokon dostignuo i stisnuo Apple, android market se širi i baš sad terebaju jos stisnuti ako žele biti u vrhu.Ko želi kupiti najbolji smartphone kupit ce SII ili SIII ko zeli jajfon kupit ce jajfon.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice