Previše dobrih telefona

poruka: 48
|
čitano: 2.170
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Previše dobrih telefona".
2 godine
Previše dobrih telefona

Da nema podatka o veličini ekrana, ovakve specifikacije bi uredno mogli pripisati nekom laptopu.

EDIT: @nsoul - ne možeš reći da na DHD-u nije očito da je rezolucija za tu veličinu ekrana premala. Stavi iP4 (pixel density ~330 ppi) i DHD (pixel density ~217) jedan pokraj drugoga. Razlika je očita i ogromna.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 13:23 (DamageHigh).
3 godine
Re: Previše dobrih telefona
Kad dode s3,cekam mj dva ,prodajem s2,nadem u oglasniku s3 koliko toliko povoljan i ja sretan ;)
2 godine
jpelko2 kaže...

Usporedi mobitele prije dvije godine i sad i onda to dokaži.Pogledaj novog nexusa i iphona 4 koliko su napredovali u vezi kamere.A o sporom okidanju {#}.

Ti zbilja nisi vidio iphone 4s i nexus novi kako okidaju brzo kamere?Meni je najvćei problem Ekran mislim stvarno prevelikik meni je 3.7-4.0 max.

Zašto bi bio prevelik... ekran je 4.6, ali zaboravljate da nema "gumbića" i sada je iskoristiva cijela prednja površina

2 godine

Oni štancaju svake godine high end, ti kupiš svake druge kad ti istekne ugovor  i mir božiji! 

3 godine
Točno.
Kupiš svake druge i imaš godinu prednosti nego ovi šta su kupili model u međuvremenu.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
19 mjeseci

sareni artikal

null
2 godine
Previše dobrih telefona

To utaman stavljaju tak velike zaslone u smartphone, sve prek 4.0, ili 4.3 je preveliko. To nemreš nosit u džepu, jedino ženske kad furaju torbice ali "pravo" muško {#}(ispričavam se onima kaj furaju "pederuše") sorry, ali za mene vrijedi: ako ne stane u novčanik i džepove - onda ti to ne treba! {#}.

Bolje da svi proizvođaći skupe glave i pare pa nek svi kolektivno prorade na evoluciji baterija(mada brijem da već odavno postoje tehnologije koje bi poboljšale vrijeme autonomije baterija ali dok god ima "crnog zlata" neće to sunca vidit, ma ni pod razno).

bolje haker nego šljaker
5 mjeseci
Previše dobrih telefona

Iphone izlazi svakih godinu dana! Htc ima istu politiku samo što izbacuje više uređaja! Nokia uz microsoft će sigurno bit jaki igrač na tržištu mobitela, pogotovo jer mora progurat windows mobile tako da će i oni dizat specifikacije! Motorola kada totolano proradi pod vodstvom Googla će sigurno reč šta misli o specifikacijama najjačeg mobitela! Samsung igra istu igru i ne može si dopustit da siđe s trona! SG2 je trenutno najjači! Konkurencija ne spava pa je normalo da SG3 diže granice!

3 godine
ITman kaže...

To utaman stavljaju tak velike zaslone u smartphone, sve prek 4.0, ili 4.3 je preveliko. To nemreš nosit u džepu, jedino ženske kad furaju torbice ali "pravo" muško {#}(ispričavam se onima kaj furaju "pederuše") sorry, ali za mene vrijedi: ako ne stane u novčanik i džepove - onda ti to ne treba! {#}.

Bolje da svi proizvođaći skupe glave i pare pa nek svi kolektivno prorade na evoluciji baterija(mada brijem da već odavno postoje tehnologije koje bi poboljšale vrijeme autonomije baterija ali dok god ima "crnog zlata" neće to sunca vidit, ma ni pod razno).

Točno, sve iznad 3,7 možemo ubrojiti u tablete i beskorisno je takve uređaje kupovati ako nisi viši od 1,95 pa imaš šapu dovoljno veliku da obuhvatiš sa jednom rukom cijeli uređaj i možeš bar tipkati donekle po cijelom uređaju s jednom rukom.  Ove fore sa prevelikim telefonima mi izgledaju malo krepilno jer je očito teško za tražiti proizvođače da naprave kvalitetne uređaje već im je najlakše povećati veličinu ekrana i onda reći da je to prava stvar. A to kaj je uređaj napajan Androidom kojeg se nisu potrudili malo bolje prilagoditi tom hardveru i onda krepava svako malo

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
2 godine

Ovaj uređaj ostaje u gabaritima SGSII tako da tu neće bit nekih naročitih problema, a 5.3'' Galaxy Note bez problem upada u džep. 

Sviđa mi se ono što vidim, a ako Samsung da, tu je za koji mjesec :) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
Mitsuoka kaže...

Ovaj uređaj ostaje u gabaritima SGSII tako da tu neće bit nekih naročitih problema, a 5.3'' Galaxy Note bez problem upada u džep. 

ok, ako nosim vojničke hlače sa ogromnim džepovima onda mi je to ok no ne ako to mislim staviti u sako, košulju ili torbu za laptop npr.{#} onda to postaje problem. A i ovo sa Noteom je fakat pretjerano, daj pogledaj sliku u prilogu. Pred 11 godina sam imao Siemens M35 i htio sam da je manji, lakši i slično, a danas imam LG e900 koji je viši, šiti, teži i ono što me još više nervira i muči, da su mi proizvođači to gurnuli tako da sam s time sretan i zadovoljan {#}

10 godina - telefoni su širi, veći, teži...napredak ?!? 10 godina - telefoni su širi, veći, teži...napredak ?!?
Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
2 godine

Ja imam 1.90 i 70kg, tako da moje hlače nisu nipošto preširoke, a Note stane u njih.

Naravno Samsung je napravio Note za ljude kojima je tako nešto potrebno, meni je ipak i on prevelik.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
3 godine
genije_čudo_prirode kaže...
ITman kaže...

Točno, sve iznad 3,7 možemo ubrojiti u tablete i beskorisno je takve uređaje kupovati ako nisi viši od 1,95 pa imaš šapu dovoljno veliku da obuhvatiš sa jednom rukom cijeli uređaj i možeš bar tipkati donekle po cijelom uređaju s jednom rukom.  Ove fore sa prevelikim telefonima mi izgledaju malo krepilno jer je očito teško za tražiti proizvođače da naprave kvalitetne uređaje već im je najlakše povećati veličinu ekrana i onda reći da je to prava stvar. A to kaj je uređaj napajan Androidom kojeg se nisu potrudili malo bolje prilagoditi tom hardveru i onda krepava svako malo

Mitsuoka kaže...

ok, ako nosim vojničke hlače sa ogromnim džepovima onda mi je to ok no ne ako to mislim staviti u sako, košulju ili torbu za laptop npr.{#} onda to postaje problem. A i ovo sa Noteom je fakat pretjerano, daj pogledaj sliku u prilogu. Pred 11 godina sam imao Siemens M35 i htio sam da je manji, lakši i slično, a danas imam LG e900 koji je viši, šiti, teži i ono što me još više nervira i muči, da su mi proizvođači to gurnuli tako da sam s time sretan i zadovoljan {#}

Pa ak nosiš hlače bez žepova ili ak imaš male ruke kupi manji mobitel i nema problema, jer zamisli ima ljudi kojima veći uređaji odgovaraju. lako se dosegne cijeli ekran, a mob stavim u žep bez problema, a radi se o trapericama. a uređaj je 4,3".

@DamageHigh razlika je jedino u tome da je sve manje na iphoneu zbog veće rezolucije, ali da se vide pikseli, ne vide se. ali ne bi se bunio da je veća, ali i ovak je ok, slika nije zrnata, ne vide se pikseli... ok je

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 21:07 (nsoul).
3 godine
MiH kaže...

Ali 4.6 inča. Kako to nezgrapno izgleda za mobitel. Mislim da je 4 inča najoptimalnije. Sve ostalo je puno previše za mobitel. Badava im takve specifikacije kad Andriod šteka. I bolje da naprave solidniju izvedvu trojke, a ne naguravaju nutra procesorsku snagu radi ničega. 

Bravo, 3.7 do maksimalno 4.0 inča je prihvatljivo. Sve veće od toga je neugodno za telefon. A bez obzira na specifikacije Android šteka. Znaš kad će se potruditi da imalo optimizuju Android? Nikad jer imamo istu stvar kao i kompovi sa Windowsom. Jbš kako radi kad će za pola godine izaći novi model koji će raditi isto tako traljavo ali će imati gomilu stvari koje fantastično zvuče, a ne trebaju nam :) Najveća mana današnjih telefona je baterija. Smiješno je što moderni smartphone ne može izdržati ni dan pri korištenju imalo većem od nekoliko poziva. To je kao da imaš megaauto sa ugrađenim svim i svačim, ali ima goriva do naredne ulice i ćao :)

3 godine
ITman kaže...

Zato se iPhone i prodaje kako se prodaje ;) Dok ovi izmišljaju mastodonte

2 godine
Vjerujem da nisi probao Android 4.
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
2 godine

To sam i ja odgovorio dok nisam počeo koristit 4.3'', sad ne bi na manje nema te šanse.

U vezi štekanja, to je jer nije imao HW akceleraciju, sa Androidom 4.0 se to promjenilo i sad je i on kao i svi ostali, a ja na SGSII nisam baš viđao neko štekanje.

Uz normalno korištenje SGSII izdrži 2 dana, kao i Desire. Svi smartphoneovi su takvi.

3 godine
Mitsuoka kaže...

To sam i ja odgovorio dok nisam počeo koristit 4.3'', sad ne bi na manje nema te šanse.

U vezi štekanja, to je jer nije imao HW akceleraciju, sa Androidom 4.0 se to promjenilo i sad je i on kao i svi ostali, a ja na SGSII nisam baš viđao neko štekanje.

Uz normalno korištenje SGSII izdrži 2 dana, kao i Desire. Svi smartphoneovi su takvi.

Jer je Samsung u svoje Gingerbread ROMove stavljao HW akceleraciju launchera, browsera, galerije i još nekih sitnica. Zato su Samsunzi rulali na 2.3.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice