što znači, netko je propjevao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
???!
???!
pa ono imaš kinesku kopiju... nju dobiš za soma kuna
, bijelu verziju, crnu verziju, 8GB, 16GB, 32GB verzije itd.
ono što vjerujem da će bit je da npr slabija verzija će imat 8GB, 5MP kameru, vjerovatno bez kamere s prednje strane, možda slabiji proc itd sve kako bi se dobio jeftiniji mob iako iskreno sumnjam u ovakav rasplet.
Jel se zna sto iP5 nosti novog osim nesto veceg ekrana?
Navodno bude 5 imal veći ekran i navodno budu maknuli onu fizičku home tipku.
Bolji cpu, malo extra rama itd. Klasika, sitni tweakovi pošto sam uređaj po sebi fercera savršeno.
Bolji cpu, malo extra rama itd. Klasika, sitni tweakovi pošto sam uređaj po sebi fercera savršeno.
Znaci slobodno si mogu upiknut iP4?
Znaci slobodno si mogu upiknut iP4?
Ja sam ga danas kupio .
Ma bitno mi je da nece bit neke bitne djidje midje u novom iP5, bar nista bitno u odnosu na iP4. Jel se jos uvijek ceka na listama mjesec i vise dana?
Kupil sam ženi za ročkas i čekal dva mjeseca prije mjesec dana.
Ja vas uvjeravam da izlazi prije Božića..
Ti si sigurno vidoviti milan 
Ne vjerujem da će Apple izdati dvije verzije, odnosno dva modela novog iphona kao što se navodi kao mogućnost u tekstu.
Prije svega jer onda ne bi svi imali isto iskustvo s iphonom, ne bi sve aplikacije i igre s app storea radile na svim uređajima, a znamo da apple pazi na takve stvari.
Drago mi je da samo neću gledati njušku od onog Stevice,kako nadmoćno i sugestivnim glasom bodri svoje sljedbenike da kupe REVOLUCIONARNI Ajfoun5...
Ti si sigurno vidoviti milan 
Ne, jednostavno, to je najbolja taktika..pogotovo za takav uređaj i prilika koju će, ako ga uspiju zgotovit do tada, sigurno iskoristiti..
Između ostalog, Apple je i poznat po izvrsnom marketingu..
Lol, bit će predstavljen u 6. mjesecu, kao i svake godine.
Recimo da ja tebi svako jutro donesem brašno, i ti od mog brašna radiš kruh, i sad ti meni kažeš da ti idući tjedan ne donosim brašno, mogu li ja očekivat kruh svaki dan?
I ja isto očekujem ip5 u 6. mjesecu, ali ako dobavljač ključnih komponenti za iP5 kaže kako ne može očekivat iP5 u lipnju, tu ima nešto...