Dobro izgleda...
I lijepo je to što ti daju "torbicu"!
Dobro izgleda...
I lijepo je to što ti daju "torbicu"!
Google brandirani HTC bi bio ispravniji naziv.
hehe jučer joj kupim zadnji faking roza kuki u cijeloj Slavoniji (nakon 5 sati vozikanja od trgovine do trgovine) a sad da joj ovo pokažem rekla bi: ljubavi hoćeš mi kupit i taj. ne znam koji je vrag tim ženama al definitivno sad padaju na te tač ekrančiće. :)
hehe jučer joj kupim zadnji faking roza kuki u cijeloj Slavoniji (nakon 5 sati vozikanja od trgovine do trgovine) a sad da joj ovo pokažem rekla bi: ljubavi hoćeš mi kupit i taj. ne znam koji je vrag tim ženama al definitivno sad padaju na te tač ekrančiće. :)
Možda si trebao kupiti Samsung Corby... Ima ga i u pinky, a još dobiš modnu jaknu u pinky (za mobitel, naravno)...
Da,Da,Da ko kaze da nije fake LOOL Mogu i ja od svog xBox(a) 360 napraviti neki xBox 1280 xD...!!!
Da nije fake GOOGLE Bi to objavio....
Možda Google ne želi objaviti? Još...
Ružnoća mu je prednost... Presirov. A i inače google nema neki ukus što se tiče dizajna.
i tata bi jedan
Meni bas brutalno izgleda, a kako je od Googlea, vjerujem da je UI, brzina i user friendly tjeran do savršenstva. Bas me zanima cijena i kak ce ga prodavati...
Možda si trebao kupiti Samsung Corby... Ima ga i u pinky, a još dobiš modnu jaknu u pinky (za mobitel, naravno)...
A možda bi najbolje bilo da si ona sama kupi i iPhone ako oče.
Ja sam svojoj kupio tada skupog samsunga D600 i uništila ga za mijesec dana.Od tada si sama kupuje mob.
Uglavnom ovaj googleov mob izgleda sasvim pristojno.
Meni izgleda ko proljev a i UI mi izgleda ko proljev.
Sarene loptice skakucu po meniju wtf???
Tako nesto ne zelim u mobitelu.
Ohoho procesor od 1 GHz. Zvjerčina
Hardver mu je odličan.Tome dodaj novi Android OS i dobiješ pravu zvijer kojoj je nebo granica.
No biti če SKUPA zvijer.Možda čak cijenom obori iPhone.
(...)
Animirani wallpaper, u Googleovim bojama. Sigurno se može postaviti i statični ako želiš.
(...)
Animirani wallpaper, u Googleovim bojama. Sigurno se može postaviti i statični ako želiš.
Da, vjerojatno imas pravo.
Osim toga, zvuci impresivno po specifikacijama.
Ohoho procesor od 1 GHz. Zvjerčina
Da, mogao bi biti veća bomba od iPhonea...
A ak stvarno dođe 200$, mogao bi biti i jeftiniji od ručne...
Ovaj mobitel me podsjeća na ove zadnje touch screen mobitele od lg ,sony ericssona i nokie 
covjece kako je mocan ;) i plus Android,ma mobitel razvaljuje 
Meni osobno baš i ne izgleda lijepo, ali po spec. je zbilja moćan.
Jedva čekam novi iPhone i Appleov odgovor na ovo 
google phone bez google logoa. za one koji ne vole google.
Fon na slikama i ne izgleda bash neshto...ali kada sam odgledao video
...Prvo interfejs je..Cool.!A Drugo specifikacije do bola 1Ghz omg....256 RAM...!Ali vjerowatno ce cijena biti nemoguca tako da ga samo mogu gledati na Youtubeu xD...
google phone bez google logoa. za one koji ne vole google.
Meni bash taj google logo cini fon mocnim...
ma kakav iphone!! on je svoje napravio,nikada vise nece izbaciti neshto pretjerano novo ;)
ma kakav iphone!! on je svoje napravio,nikada vise nece izbaciti neshto pretjerano novo ;)
Pa i ne trebaju izmišljati toplu vodu kada stvar savršeno funkcionira. Samo neka stave jači CPU, više rama, OLED okran, jaču kameru... to su područja gdje može biti napretka. Osobno ne bih volio da išta mijenjaju u dizajnu.
Meni izgleda ko proljev a i UI mi izgleda ko proljev.
Kupi si komad daske, pa se prvo mlatni u glavu da zvoni a onda mozes na nju i pricat, i eto tvoj pravi mobitel a i kostat ce te samo desetak kuna.
već tjedan dana su po netu slike o tom modelu.
Očekivao sam nekakav maštovitiji dizajn od Googlea, nije ovaj loš al izgleda mi jednako kao HTC-ovi mobiteli. Trebali su po meni neki više jedinstven dizajn.
Oko cijene, sigurno neće biti jeftin ali ni pretjerano skup.. nekih 4000-5000kn najviše po meni. Al treba prvo vidjeti jeli to stvarno taj ''Google mobitel'' jer nešto im previše cure slike i specifikacije po internetu osim ako nije namjerno.
Očekivao sam nekakav maštovitiji dizajn od Googlea, nije ovaj loš al izgleda mi jednako kao HTC-ovi mobiteli. Trebali su po meni neki više jedinstven dizajn.
Da, i ja. S obzirom da su Googleovi dizajneri dosta dobri, nadao sam se konkurenciji iPhoneu. Steta, mozda drugi put.