Prve slike Googleovog mobitela zaključana tema

poruka: 49
|
čitano: 4.438
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Prve slike Googleovog mobitela".
2 godine
RE: Prve slike Googleovog mobitela
Dom031 kaže...

Očekivao sam nekakav maštovitiji dizajn od Googlea, nije ovaj loš al izgleda mi jednako kao HTC-ovi mobiteli. Trebali su po meni neki više jedinstven dizajn.

Oko cijene, sigurno neće biti jeftin ali ni pretjerano skup.. nekih 4000-5000kn najviše po meni. Al treba prvo vidjeti jeli to stvarno taj ''Google mobitel'' jer nešto im previše cure slike i specifikacije po internetu osim ako nije namjerno.

a zasto da izmisljaju neki dizajn,pa da gataju hoce li se to korisnicima svidjeti,ovako znaju sta korisnici zele i voleNamigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
4 godine
HCSC kaže...

već tjedan dana su po netu slike o tom modelu.

Zapravo, slike su na Netu još od osmog mjeseca o.g.

Tada se zvao Dragon, Zoom 2, Passion pa sada Bravo... Sada ne znam kako da ga zovem više, jednostavno samo "THE Google Phone" Smijeh

Tko hoda, ne trči! ; Bolje biti cijeli život bogat nego 1 dan siromah.
4 godine
Prve slike Googleovog mobitela

Igraju na provereno, znaci nenametljiv dizajn i puna funkcionalnost.

Tipicno za Google. Jedva cekam!Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
3 godine
AlienWare1 kaže...
(...)

Tada se zvao Dragon, Zoom 2, Passion pa sada Bravo... Sada ne znam kako da ga zovem više, jednostavno samo "THE Google Phone" Smijeh

HTC-ov model se naziva Bravo (trebao bi izaći u travnju 2010.), dok je ime Googleovog modela Nexus One (izlazi 05. 01. 2010.).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
4 godine
hrx kaže...
AlienWare1 kaže...
(...)

HTC-ov model se naziva Bravo (trebao bi izaći u travnju 2010.), dok je ime Googleovog modela Nexus One (izlazi 05. 01. 2010.).

Ahaaa...zato tolika strka oko naziva mobitela.. Ali opet zbunjuje Smijeh

U čemu je razlika između Brava i Nexusa? Samo u Google logu na stražnjem poklopcu ili?

3 godine
AlienWare1 kaže...
(...)

U čemu je razlika između Brava i Nexusa? Samo u Google logu na stražnjem poklopcu ili?

Kod uređaja (hardver je isti), vjerojatno samo u brandingu, sučelju (u Googleu kažu da su posebnu pažnju posvetili brzini i usabilityju sučelja) i isporučenim aplikacijama/linkovima - Nexus će sigurno biti povezan sa Googleovim servisima.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 9:37 (hrx).
4 godine
hrx kaže...
AlienWare1 kaže...
(...)

Kod uređaja (hardver je isti), vjerojatno samo u brandingu, sučelju (u Googleu kažu da su posebnu pažnju posvetili brzini i usabilityju sučelja) i isporučenim aplikacijama/linkovima - Nexus će sigurno biti povezan sa Googleovim servisima.

Ali i ostali HTC-ovi su imali odličan Google servis, kao npr. Hero.. Samo me zanima da li će dizajn ostati isti kod Nexusa-Brava? I čudno, jer su rekli da će taj "HD2 Android" imati 4.3" ekran.. Ali nema veze, i 3.7 je više nego dovoljno.. Bit će to veliki skok za mene, sa 3" na 3.7".. Smijeh

3 godine

A koji to Android nije povezan s google-ovim servisima?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
2 godine

meni dobro izgleda

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
3 godine
MrBlc kaže...

A koji to Android nije povezan s google-ovim servisima?

Mislio sam reći da će vjerojatno Googleovi servisi biti defaultni odabir npr. za e-mail i obradu dokumenata pri prvom pokretanju. Evo par screenshotova, a možete skinuti i wallpapere (jpg format) i zvukove/ringtonove (ogg format) pri dnu članka.

2 godine
2 godine

Stvarno je extra,sada sam pogledao video i cini mi se jos bolji ;) ali Boga pitaj kada ce doci kod nas?!!

4 godine
bestia kaže...
Psiho246 kaže...

Meni izgleda ko proljev a i UI mi izgleda ko proljev.

Sarene loptice skakucu po meniju wtf???

Tako nesto ne zelim u mobitelu.

Kupi si komad daske, pa se prvo mlatni u glavu da zvoni a onda mozes na nju i pricat, i eto tvoj pravi mobitel a i kostat ce te samo desetak kuna. 

Haha!

Nisam ni u snu mislio da mogu izazati ovakav emotivni odgovor svojim postom.

Nadam se da nisam prejako porvijedio tvoje osjecaje, siguran sam da ce ti mamica kupiti taj mobitel. :D

A ti govori sta oces, ta daska od 10 kuna bi izgledala ljepse od ovog mobitela.

Mozda su nasa ocekivanja razlicita, ali ja sam ocekivao od Googlea nesto ugodno oku.

Ovaj mobitel me podsjeca na WC skoljku. Ja ne zelim imat mobitel koji slici WC skoljci.

Mozda tebe to ne smeta i ja nemam problema s tim, imaj ti sta oces bas me briga.

HD2 puno bolje izgleda a koliko vidim hardware je gotovo isti. Jedina razlika je nazalost OS.

Drugi put zadrzi emocije za sebe i probaj se ne ponasat ko deriste na forumu.

O ukusima se ne raspravlja. ;)

- Psiho246
2 godine

Psiho bezveze lupas! ako ti se ne svidja mobitel to je sasvim okej,ali nema potrebe da vrijedjas mobitel koji je meni i vecini ljudi ovde extra;)

Jos jednom bih ti rekao,ako ti se ne svidja ni jedan mobitel osim nokie 5800 onda ih nemoj ni komentarisati,ovako samo pravis budalu od sebe Cool

pozz

4 godine
stevan94 kaže...

Psiho bezveze lupas! ako ti se ne svidja mobitel to je sasvim okej,ali nema potrebe da vrijedjas mobitel koji je meni i vecini ljudi ovde extra;)

Jos jednom bih ti rekao,ako ti se ne svidja ni jedan mobitel osim nokie 5800 onda ih nemoj ni komentarisati,ovako samo pravis budalu od sebe Cool

pozz

Joj daj ti si dosadan.

U koju god temu da udjes hvalis svaki mobitel samo da bi dobio koji thumb up vise.

Pa mobitel izgleda ko sranje, kakve to veze ima sa mobitelom 5800? Negdje si procitao da ga imam i sad to guras u svaku temu di ja postam.

HD2 je isti ovaj mobitel samo sa Winmo sto mu i je jedina mana ali izgleda 14x bolje.

Meni se ne svidja izgled, sta ja to nesmijem napisati?

I dan kad ce me klinac uvjerit da sam budala, sigurno nije danas.

Budi uvjeren, ako je ovaj mobitel ruzan da ja zbog toga nisam budala i nema potrebe da me vrijedas.

Mogucnosti su mu sigurno extra, android je najvjerojatnije najbolji mobile OS trenutno na trzistu, Google je inovativna tvrtka koja nas uvijek iznenadi.

Sve je na strani ovog mobitela osim izgleda.

Ja imam pravo biti razocaran jer sam od Googlea ocekivo nesto ko sta je Apple napravio sa iPhoneom.

Ako ista, iPhoneov dizajn je besprijekoran i nitko nemoze reci da je ruzan.

O tome se ovdje radi.

Sta ste svi odmah digli frku i paniku.

Primirite se malo, zapalite jednu...

- Psiho246
2 godine
Psiho246 kaže...
stevan94 kaže...

pozz

Joj daj ti si dosadan.

U koju god temu da udjes hvalis svaki mobitel samo da bi dobio koji thumb up vise.

Pa mobitel izgleda ko sranje, kakve to veze ima sa mobitelom 5800? Negdje si procitao da ga imam i sad to guras u svaku temu di ja postam.

HD2 je isti ovaj mobitel samo sa Winmo sto mu i je jedina mana ali izgleda 14x bolje.

Meni se ne svidja izgled, sta ja to nesmijem napisati?

I dan kad ce me klinac uvjerit da sam budala, sigurno nije danas.

Budi uvjeren, ako je ovaj mobitel ruzan da ja zbog toga nisam budala i nema potrebe da me vrijedas.

Mogucnosti su mu sigurno extra, android je najvjerojatnije najbolji mobile OS trenutno na trzistu, Google je inovativna tvrtka koja nas uvijek iznenadi.

Sve je na strani ovog mobitela osim izgleda.

Ja imam pravo biti razocaran jer sam od Googlea ocekivo nesto ko sta je Apple napravio sa iPhoneom.

Ako ista, iPhoneov dizajn je besprijekoran i nitko nemoze reci da je ruzan.

O tome se ovdje radi.

Sta ste svi odmah digli frku i paniku.

Primirite se malo, zapalite jednu...

Dobro ti kaže, odmah si zaključio da je čovjek 'Android fan'.. ti se na sve izvlačiš tako da kažeš da smo mi fanovi, bio to iPhone, HTC, Samsung i šta ti ja znam.

Ti bi se trebao malo smiriti i prestati sa takvim postovima, vidi se tko se odmah uvrijedi čim mu se nešto kaže.

Usput, taj tvoj post je isto smješan, te točkice vjerojatno možeš i maknuti ili tebe ljuti što tvoj mobitel to nemože? Eto vidiš, sada ćeš reći da sam fan ili da imam sindrom al dosta tvojih postova izgleda.

4 godine
Dom031 kaže...

Dobro ti kaže, odmah si zaključio da je čovjek 'Android fan'.. ti se na sve izvlačiš tako da kažeš da smo mi fanovi, bio to iPhone, HTC, Samsung i šta ti ja znam.

Ti bi se trebao malo smiriti i prestati sa takvim postovima, vidi se tko se odmah uvrijedi čim mu se nešto kaže.

Usput, taj tvoj post je isto smješan, te točkice vjerojatno možeš i maknuti ili tebe ljuti što tvoj mobitel to nemože? Eto vidiš, sada ćeš reći da sam fan ili da imam sindrom al dosta tvojih postova izgleda.

WTF?

Daj se smirite djeco.

Pa nigdje se ne spominju nikakvi fanovi sta je vama?? :D

Moj mobitel nema veze s ovom temom i neznam sta ga uvlacite u ovo.

Meni je HTC najdraza marka mobitela a niti nemam taj mobitel zato chill out.

Inace nisam fan nicega, i ne ljuti me kad moj mobitel nemoze imati tockice. (sta god to znacilo)

Ovaj mobitel ce biti odlican, jedan od mobitela koji ce biti pri vrhu ponude sa svojim mogucnostima.

Imat ce jednu manu a to je da ce biti ruzan (meni). Tocka.

To je sve sta hocu reci.

Mobitel mi se izgledom ne svidja i ne vidim razlog zasto me stalno morate citirati i napadati zbog toga.

Mobitel jos nije izaso ali sigurno ce biti za 5, ko god da ga kupi nece promasiti.

Neznam sta vas tolko ljuti moje subjektivno misljenje.

Mozda je tebi bas lijep, meni nije.

Bok!

Edit: Jos da dodam, ovaj ce mobitel sigurno mogucnostima biti bolji od moga, i nije me strah ni sram to priznat. Evo ti, crno na bijelo da me opet nebi prozivao. :D

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 23:13 (Psiho246).
2 godine
Psiho246 kaže...

Haha!

Nadam se da nisam prejako porvijedio tvoje osjecaje, siguran sam da ce ti mamica kupiti taj mobitel. :D

Mozda su nasa ocekivanja razlicita, ali ja sam ocekivao od Googlea nesto ugodno oku.

Ovaj mobitel me podsjeca na WC skoljku. Ja ne zelim imat mobitel koji slici WC skoljci.

Mozda tebe to ne smeta i ja nemam problema s tim, imaj ti sta oces bas me briga.

HD2 puno bolje izgleda a koliko vidim hardware je gotovo isti. Jedina razlika je nazalost OS.

Daj šuti više neznaš više šta pišeš, evo da ti osvježim pamćenje. Ja sam lijepo napisao svoje mišljenje o mobitelu a ti si njega i njegov OS prozvao proljevom i još nečim.

Pogledaj koliki ti samo post napišeš kada ti netko kaže da prestaneš pisati gluposti.. 10 redova napišeš za takvu stvar pa nije ni čudo na nemožeš pratiti šta pišeš.

Ti se smiri i daj reci, Božić je, koji mobitel želiš pa ćemo mi na forumu skupiti para da konačno i ti dobiješ mobitel koji želiš i prestaneš svoje komplekse dijeliti sa nama.

4 godine
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...

Haha!

Daj šuti više neznaš više šta pišeš, evo da ti osvježim pamćenje. Ja sam lijepo napisao svoje mišljenje o mobitelu a ti si njega i njegov OS prozvao proljevom i još nečim.

Pogledaj koliki ti samo post napišeš kada ti netko kaže da prestaneš pisati gluposti.. 10 redova napišeš za takvu stvar pa nije ni čudo na nemožeš pratiti šta pišeš.

Ti se smiri i daj reci, Božić je, koji mobitel želiš pa ćemo mi na forumu skupiti para da konačno i ti dobiješ mobitel koji želiš i prestaneš svoje komplekse dijeliti sa nama.

To sam reko liku koji mi je reko da se lupim daskom po glavi.

Ne vidim sta sam krivo reko.

Ja uopce neznam zasto se trebam braniti ovdje.

Mobitel je ruzan, a za OS sam rekao da je vjerojatno trenutno najbolji na trzistu.

Odi si u iPhone temu pa ju tamo spamaj, a ako mi bas zelis kupiti mobitel, daj mi n900 ili HTC HD2. Hvala, bok!

Edit: I molim te ne izmisljavaj moje nepostojece izjave, ne izvlaci stvari iz konteksta i ne lazi.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 23:53 (Psiho246).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice