Me like :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posebno mi se sviđa stražnja strana. 
Ova dva najnovija analogna kontrolera su ekran osjetljiv na dodir multitouch, i na stražnjoj strani površina osjetljiva na dodir, slična touchpadu na laptopu...
Ovo mi izgleda odlicno i lijep stari oblik, a ne kao ono sr... od GO!
molim? dva analogna kontrolera jos nisu videna ni na jednoj prijenosnoj konzoli? autora treba biti sramota i treba se ostaviti novinarstva
molim? dva analogna kontrolera jos nisu videna ni na jednoj prijenosnoj konzoli? autora treba biti sramota i treba se ostaviti novinarstva
usto, treba i popiti cijanid ...
izvrsiti seppuku u najanju ruku treba...
ode nintendov preskupi,preružni,pre-viđeni,prekockasti 3ds u zaborav nakon par mjeseci na tržištu
ode nintendov preskupi,preružni,pre-viđeni,prekockasti 3ds u zaborav nakon par mjeseci na tržištu
naravno, kao sto je i sa proslom generacijom bila stvar, isto su ljudi pametni kao ti najavljivali to...
Sram me pitat, al koja je to konzola? Ne pada mi nijedna na pamet.
možda open pandora ?
Sony je izgubio na tržištu i nintendo je uhvatio zamah,ali lakovjerni(bez uvrede) korisnici će mu opet povjerovati
vita, vitae f. - život. Ipak nisam učio latinski 2 godine bezveze 
izvrsiti seppuku u najanju ruku treba...
Cisto informativno koje to prijenosne konzole imaju? :D Pokusavam se sjetit ali mi ne ide... ok, kontroleri, ali prijenosna konzola?
EDIT: Ok vidim sad OPEN PANDORA. Thx! :)
Uređaj je jednostavno PREKRASAN!
možda open pandora ?
da, mozda ima i neka starija, ali ja takvu ne posjedujem niti sam cuo za nju
Sony je izgubio na tržištu i nintendo je uhvatio zamah,ali lakovjerni(bez uvrede) korisnici će mu opet povjerovati
I šta bi sad svi trebali stat i čekat Nintendo, a Sony kamenovat i na doživotnu robiju? Ja obožavam Nintendo da se razumijemo, sviđa mi se takav tip konzole, ali nitko te ne tjera da kupuješ niti jedno niti drugo.
namjeravam kupit PSP Vitu pa jel se moze igrat Battlefield 3, COD seriali, GTA seriali itd?
Hvala
namjeravam kupit PSP Vitu pa jel se moze igrat Battlefield 3, COD seriali, GTA seriali itd?
Hvala
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Vita_games
Koliko vidim, izaći će COD najesen. A za ove ostale, žao mi je, ali nema baš. Moraš znati i da ovo nije baš prava konzola za taj tip igara, PS3/X360 ili PC su više za takve igre.
Hvala
Sanjajmo...
A koji je sad najbolji PSP poslije Vite, a da nije GO?
Hvala
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Ja da sam ti, kupio bih onaj satelitski prijemnik i na njemu igrao Snake 2D.
Ja nebi, jel mi moze tko reci koji je PSP trenutno najisplativiji? Dal je to 3004 ili neki drugi? I koji je izasao prije Vite. Hvala
Ja nebi, jel mi moze tko reci koji je PSP trenutno najisplativiji? Dal je to 3004 ili neki drugi? I koji je izasao prije Vite. Hvala
Nitko nezna?????
Vita je najnovija, a prije nje je izasao PSP Go. Najisplativija je vjerojatno Vita, jer je najnovija, i izaći će još puno naslova.
Vita je najnovija, a prije nje je izasao PSP Go. Najisplativija je vjerojatno Vita, jer je najnovija, i izaći će još puno naslova.
A poslije GO-a je izasao PSP 3004 jelda? Lp
Ne, nego E1000.
Al neces na PSPu igrat iste igre koje i na Viti, fakat me zanima otkud ti to.
Ne, nego E1000.
Al neces na PSPu igrat iste igre koje i na Viti, fakat me zanima otkud ti to.
znam da necu...