Puno memorije za OEM

poruka: 10
|
čitano: 1.157
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Puno memorije za OEM".
21 mjesec
Puno memorije za OEM

Pa će opet velika većina govorit: "Moja nVidia GT545 od 3gb je 3x jača od tvoje gtx460 od 1gb"{#}

Ta memorija samo marketinški trik, ništa više.

I don't give a fu*k
4 godine
Re: Puno memorije za OEM
Vapor kaže...

Pa će opet velika većina govorit: "Moja nVidia GT545 od 3gb je 3x jača od tvoje gtx460 od 1gb"{#}

Da ali ovdje se radi o OEM proizvodima - dakle to ne ide na police već u gotova računala - i prema tome takav marketing tu nema smisla... Vjerojatno imaju neke fail čipove kojih se rješavaju ;) i tako to.

2 godine
Jazzer kaže...
Vapor kaže...

Da ali ovdje se radi o OEM proizvodima - dakle to ne ide na police već u gotova računala - i prema tome takav marketing tu nema smisla... Vjerojatno imaju neke fail čipove kojih se rješavaju ;) i tako to.

Ima itekako smisla. Ne znam jesi li primjetio, ali u promotivnim letcima rijetko kada piše model grafičke kartice. Piše - količina memorije (i eventualno ubace DirectX11 jer fora zvuči..:P)...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
DamageHigh kaže...
Jazzer kaže...
Vapor kaže...

Ima itekako smisla. Ne znam jesi li primjetio, ali u promotivnim letcima rijetko kada piše model grafičke kartice. Piše - količina memorije (i eventualno ubace DirectX11 jer fora zvuči..:P)...

I to piše:

Vrhunski procesor nove generacije Athlon x2 250, Velika količina super brze memorije za najzahtjevnije operacije čak 4*1gb ddr3 1066mhz Apancer, super veliki disk od 1tb 5400 rpm, i vrhunske nvidia GT545 kartice od čak 3gb vlastite memorije!

Cijena ovog vrhunskog računala u drugim dučanima košta po desetak tisuća kuna, ali kod nas ga dobijete za samo 4999,89kn!{#}

4 godine
Puno memorije za OEM

Dobro će zvučat na papiru i kod newbija.

3 godine
Malto kaže...

Dobro će zvučat na papiru i kod newbija.

-točno kod newbija.. koji nisu čuli za radne stanice, za FireGL i Quadro ili prikaz na više monitora... Istina, znajući naše trgovce vjerojatno će prodavati i ovu (OEM) karticu u rinfuzi, pa će vjerojatno naglasiti količinu memorije... Nisu kartice samo za igre, nisu sve kartice za igre.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
4 godine
Puno memorije za OEM

A možda će ih netko i koristiti zbog CUDA tehnologije, onaj kome netreba DX snaga katice a CUDA mu je od velike važnosti.

Super Secret Secret Squirrel
4 godine
Ma trziste vapi za cuda-om.. NOT! Stvar je korisna i dobar posao radi..al u mizernom postotku na trzistu..
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
4 godine
Puno memorije za OEM

545 bi me sasvim zadovoljila obzirom da sada imam 240 :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
3 godine
protjeran

Ja sam si uzo GTX560 Ti od Zotaca za 1590 kuna, dobra cijena obzirom da se radi o vrhunskoj kartici sa OC-anim chipom

Ima na internetu reviziju za pročitat neam sada linka samo opet radi se o original titanium kartici za male pare. Sada je navodno poskupila 100 kn jer su izašle novije 560 serije.

Meni sasvim OK 1GB VRAM-a na njoj iako igram na 1080p

a ove 545 sa 2GB se mogu sakriti jer nisu dovoljno jake da ga mogu poduprijeti tj ako i igraš na full HD nemaju snagu za vrtiti igre na max detaljima pa ko da ih ni nemaju tih 2GB

Mis da je 1GB GDDR5 sasvim dobra memorija{#}

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice